Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bizde geçen hafta sorgundaydık, dediğiniz gibi deniz için geleni üzer ama hizmet kalitesi güzel. 7/24 ala carte olayı cok iyi ama ana restoranı zayıf buldum voyage kalitesine göre. asistanlardan ala carte rica edin ücretsiz yunan alacarte ayarladılar bize. iyi tatiller

• 29 EKİM FIRSATI !!!

Değerli Arkadaşlar 14 Ekim ile 31 Ekim arası 4 gece Mirada Del Mar inanılmaz uygun bir fiyat veriyor (18.4k) Jolly üzerinden
    Sezonu çok güzel bir şekilde kapatmayı düşünen varsa bakabilir.14 Ekim civarına da alınabilir ancak 1 gün yıllık izinle 26-30 Ekim çok mantıklı geldi bana. 2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

İyi mi ki bu otel yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    Bu sizin beklentinize göre değişir.Otel premium sınıf değil.Orta-üst segment arasına hitap ediyor.Benzer skaladaki otellerin aynı tarihteki fiyat aralığı 30-35k, bu açıdan çok çok iyi.
    Ama sizin beklentileriniz kuzu pirzola, T-bone, kapalı Magnum,lüx kaliteli çerez, en üst sınıf alkoller ise uymaz tabiki.
    Sadece şunu söyleyebilirim verdiğiniz paranın son kuruşuna kadar karşılığını alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 10 Eylül 2024; 13:25:56 >
  • blackcold1907 kullanıcısına yanıt

Hocam bende oradayım şu an, et alakartına gittiniz mi? Gittiyseniz yorumlar mısınız?Çok etle aramız yok ama meraktan deneyelim diyoruz.

hocam 1-5 ekime amara family aldım aynı tarihde mirada 3-4 k farkla değermi dersiniz

• a.beratt A kullanıcısına yanıt
    Amara Family biraz sıkıntılı otel hocam.Personel eksikliği var ve bundan dolayı her yerde oluşan sıralar söz konusuymuş bu sene.Sezon sonunda iyice sıkıntı olabilir.Eğer 3-4 k fark varsa bence kesin kaydırma yapın Mirada del Mar'a

• GrizzlyBear kullanıcısına yanıt

Hocam tekrar geçmiş olsun umarım çocuğunuz iyileşmiştir. Tatilinize devam edebildiniz mi ve otelin tutumu ne oldu? Bilgilendirirseniz seviniriz.

Keşke Bodrum da ki Mırada da şöyle bir kampanya denk gelse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt

Yok hocam deneyimlemedik hanım ve çocuğun pek arası yok etle.

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt

Bizimde yok aslında. Neyse buzukiye gideriz yarın. Sizin çıkış ne zaman hocam. Botlu kaydırağa 2. Adam lazım😁

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Selamlar, kusura bakmayın buradan birkaç arkadas daha yazmisti dönemedim kosturmaktan.

Tatilimiz henüz bitti, açıkçası oteldeki müdürleri tektek azarladim. Anlaşılması için bahsetmek lazım; çocuğumun hastalandigini odadayken arayıp bildirdim. 15dk ya aşağı ineceğimi söyledim. Bizi bir kisi lobide deskte beklerken buldum. Doktorun odasına kadar kucağımda kusan cocukla peşimde ailem yürüme kosa kosa gittik.. Ne bir buggy ne bisey ayarlamadilar. Ofiste doktor yokmuş hemşire varmış, o da kapıda sigara icerken iceri girdi ve aracınız varsa hastaneye gidin tavsiyesinde bulundu.. Beni ozmn buraya niye cagirdiniz diye bir azarladim.. Bir zahmet siz bırakın bu halde cocukla yola gidemem deyince araç bekledik. Otelin araci da bi 15dk da ancak geldi.. oldu yarım saat çocuk sürekli feryat sancı içinde.
    Hastanede 6 saat kaldik.. süreç cok zor da olsa tamamlanınca otele döndük, karşılayan biri bile olmadı. Bunun üzerine müdürleri çağırdım yanıma ve tektek içlerinden geçtim diyebilirim. Yahu birakin otel işletmeciliğini bir adam çıkıp da demiyorki nasıl yardım edelim bu adam sırtında cocukla pesinde ailesi koşuyor haber de vermiş ama hicbirsey yok.. yüzüme bakıyorlar bönbön.

Neyse sonuçta otel müdürleri tektek gelip özür dilediler. Hatalarını kabul ettiler, bize yapabilecekleri heryerde konfor sağlamaya çalıştılar ama çoktan olan oldu bize tabii ama yine de bi şekilde bitirdik tatili. Çocuk kötü olmasa çıkıp gidecektim ama maalesef yola gidebilecek durumda degildi. 3 gün sonra düzelme gösterdi ve ayrıldık. Otel mudurleri sonrasında çok pişmanlık gösterdi yalan söyleyemem ama ilk müdahale ve besin zehirlenmesi çok yorucu bir süreçti. Umarım kimsenin başina gelmez.

Nirvana ME gibi bir oteldeki bu durum beni gercekten cok şaşırttı hatta hayrete düşürdü, o otel benim en güvenerek tavsiye edebilecegim otellerin başinda geliyodu açıkçası, otele girdigimiz günden çıktığımız güne kadar her çalışan gözlerimizin içine bakmişti artik bir problem yok hersey yolunda demekten yorulmuştuk . Nerden nereyemi diyeyim büyük talihsiz bir kazami diyeyim bilemedim, büyük geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

Tatile devam etmenize sevindim. Geçmiş olsun. Başta önemsememeleri gerçekten üzücü. Sağlıklı her şey dahil olması da ilginç.

Giden arkadaşlar çok memnun ayrılmışlardı ama yine de bayat makaronları vermeleri yakışmamış. Tripadvisor ada bence yazın bence hocam en azından bir daha daha dikkatli olacaklardır. Orayı hepsi çok önemsiyor .

Hocam ilk gece peşin, kalan otelde şeklinde ödeme politikası. Taksit yok.

Size sorum şu olacak, rezervasyonu hemen yapayım mı yoksa diğer oteller de fırsat verir diye bir ay kadar daha bekleyeyim mi? Yani Kasım ara tatil için de tarih yaklaştıkça fiyatları arttırıyor mu oteller, genel olarak?

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsi fikrimi söyleyeyim Bence 28k civarı Titanic ayarı bir otel fiyat açmaz.Titanic Lara'da Ets'ye yansıdığında fiyat daha yüksek olur,daha önce görmüştük bunu.
    Ben olsam 28k'dan kaçırmazdım acıkçası.

Peki hocam otelin ETS'de ve diğer yerli acentelerde fiyat vermemesi neden sizce? Sadece kendi sitesi ve yabancı acentelerde fiyat çıkıyor o tarihlerde.

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı durum sezon başında da olmuştu kendi sitesi daha ucuza satıyordu buradan bazı arkadaşlar bunu farkedip Titanic Bodrum'u aldı ve 1 hafta içinde fiyat arttı gitti.
    Bence bu fiyatlar yabancı müşteriler için şu anda henüz iç piyasaya sunmadılar gibi geliyor.

• merhaba the norm collection Dora tatilimizin 4. günündeyiz.
    Standart bungalov odada konaklama yapıyoruz
    İlk akşam oda kapısının girişinde inanılmaz derecede küçük sinekler vardı gece 3:30’a kadar sinek öldürmekle uğraştık ertesi sabah durumu misafir ilişkilerine ilettik ilaçlama Yapıldığını söylediler fakat değişen hiçbir şey görmedik. Odaya likit sinek ilacı taktılar ve iki ade Alakart hediye ettiler.
    Köz restoran Gayet güzeldi Bugün de balık alakartta yemek yiyeceğiz. Ancak ana restoran oldukça başarılı...
    Otel kalabalık olmasına rağmen hiçbir alanda ve yiyecek içecek ünitelerin olduğu bölümde yoğunluk yok.
    Personel güler yüzlü ve size özel olduğunuzu hissettiriyor.
    Daha önce ela Sueno Ali bey ve Kirman grubunda konakladım fakat personelin ilk defa bu kadar güleryüzlü olduğunu gördüm.
    Deniz gün gün iyi olması farklılık gösteriyor fakat ayakkabı şart.
    Üç gündür akşamları canlı müzik var bugün sadece DJ performans olacakmış. Canlı müzikler gayet eğlenceli geçti.
    Ana restoran gayet güzel her şey mevcut. Ben Pasta sevmem fakat inanılmaz güzel tasarımlı ve lezzetli ürünler mevcut. Şerbetli tatlılar fıstıklılar da dahil olmak üzere vasatın birtık üstü. Çok lezzetli gelmedi açıkçası.
    Genel anlamda oldukça memnun kaldığımız bir tatili oluyor
    Fiyat performans anlamında önümüzdeki sene de uygun fiyat açıklanırsa gözüm kapalı tercih edebileceğim bir otel.
    Atlamış olduğum şeyler olabilir sormak isteyenler özelden veya genele yazabilirler. Bu otele gelecek olanlar Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz. şimdiden iyi tatiller.

• 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.