Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sene gitmedim ama 4 sene once gittigimde zor kactim otelden nerdeyse personel elense cekecekti yani okadar cıvıktılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen git 1 sene önceden uygun olsun diye tatil al, eşin telefonunu denize düşürüp tatilin 2 katı masraf çıkartsın.😁 Pirince gömdük telefonu başka tavsiyesi olan var mı?

Bu mesaj vesilesiyle otelle ilgili birkaç şeyde yazayım.(Voyage sorgun)
    Çok yazılıp çizildi, ana restoran gerçekten bu seviyedeki bir otelib altında. Türk gecesi, bilmem ne gecesi olduğu günler iyi ama diğer günler bence gerçekten zayıf. Ama en zayıf olduğu nokta kahvaltı bence, çünkü doğru düzgün alternatifi yok. Yani bugün neredeyse hiçbir şey yemedim kahvaltıda, çünkü her gün birebir aynı ürünler çıkıyor ve sıcak ürün çeşidi çok az.

Bunun dışında havlu alma yerinin tek nokta olması sıkıntı bence. Bunlar dışında her şey gayet iyiydi. Şezlonglara yiyecek servisi olması büyük artı olmuş.(2 sene önce geldiğimizde yoktu.)

Son olarak iskelenin sonunda balık besleyebileceğiniz bir nokta var, benim gibi çocuğu hayvan hastası olanlara duyurulur.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam,Aslında telefonu bozan su değil tuzlu sudur.Düşürdükten hemen sonra saf suyla temizlemek iyi oluyor.Daha sonra da sökülebilen parçaları kuru bir bezle temizlenmesi lazım.Tuzlu su maalesef okside ediyor parçaları.Ama sanırım o raddeyi geçmişsiniz.Umarım çalışır.Ne diyelim canınıza geleceğine mala gelsin.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Eşimi sürekli uyarıyorum bende bu konuda. Tam sıyırmalık. En acilinden içinin açılıp temizlenmesi lazım. Fppro iyi yapıyor o işi. Geçen süre daha fazla parçayı bozuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şunları atmışmıydım emin değişim ama tekrar atıyosam kusura bakmayın.

Norm bodrum dan bi kaç kare.

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam suyla yıkadık telefonu ama bakalım.

• Canlı müzik var bu akşam. Kalabilecekmiyiz zaman göstericek :)

2024 F/P Otel Fırsatları

• 1907F kullanıcısına yanıt

Bende aynı tarihlerde oteldeydim yemek isme kalitesi gerçekten mükemmel otelden çıkısta çaktırmadan bavullara cihaz tarzında birşey tutuyorlar birde gece olunca çok sayıda fare gördüm gezen dolaşan deniz berbat

• ghost42 G kullanıcısına yanıt

Mesajınızı ancak görebildim, umarım tatiliniz iyi geçmiştir :) Biz maalesef tatilimizi şimdilik iptal etmek durumunda kaldık. Eylül sonu veya Ekim için tekrar bir planlama yaparsak mesajınızı dikkate alacağım. Anladığım kadarıyla hizmet ilgi ve alaka konusunda iyi bir otel ve yemekler de gayet güzel gözüküyor. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

• Eafs E kullanıcısına yanıt
    Cihaz mı tutuyorlar, ne için ?

• noogard kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum fakat çıkarken bellboylar birbirini uyardı çıkış var diye tam çıkış yaparken deskin altindan bir cihaz çıkardı bavula geldi sarı kılıflı ekranlı bir cihaz tuttular

Otellerden hırsızlık olayları çok oluyor. Yiyecek içeceği geçtim havlu bornoz vs oda eşyası çalanlar oluyor.

Bazı oteller bu şekilde kontrol ediyor. Şahsen ben rahatsız olmazdım. Ama bu durumdan hoşlanmayan arkadaşlar olmuştu. Kendimden emin olduğum sürece valizi açtırmadıktan sonra istediği gibi kontrol edebilirler.

Port Nature bu senenin f/p oteliydi sanırım. Yıllar önce yanındaki Crystal Verde otelinde kalmıştım Köprüçayın denize döküldüğü yerde olması sebebiyle denize girememiştik. Fareler için doğal ortam ne güzel, gece gezintisi :)

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı düşüncem açıp kurcalamadığı sürece valizin MR’ını bile çekebilir 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 12 Eylül 2024; 8:35:32 >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam tarihi değiştiremiyorum. Hem eşimin izni hemde 5 ekimde antalya da bir düğün etkinliği olunca daha önceden de amara da kaldım fena değildi 20 k ya sanki bedava gibi geldi :)

• engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Bu sene
    exclusive fırsat verde ve voyage dı bence ekimde alanlar için

Premium fırsat açık ara the norm bodrumdu

Luxury fırsat port nature %25 ön ödeme ve sueno bazı uygun fiyatlı haftalar

Off sezon bayramda numa bay ve botanik platinum en iyi fiyattı

Port nature en çok gidilen oldu heralde

• ANTALYA BÖLGESİ TRANSFER KAMPANYASI

Değerli Arkadaşlar herkese selamlar,
    Antalya Bölgesi için bu sene hem yakın çevrem hem de forumdan bazı arkadaşlar Ramazan Bey ile transfer gercekleştirdi ve memnun kalmışlardı,bunu süreli hale getirerek kullanmayı düşünen forumdaşlar için DonanımHaber kullanıcılarına özel liste fiyatından %20 indirim sağlanacaktır.Kendisiyle görüştükten sonra donanımhaber kullanıcısı olduğunuzu söylemeyi unutmayın.
    www.instagram.com
    RamazanOzturk Vip Transfer (@supertaksiayt) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/supertaksiayt?igsh=NzBwcTFkYzM3aGd1&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral

Ramazan Bey İrtibat : 0541 181 80 52

2024 F/P Otel Fırsatları

• 2024 F/P Otel Fırsatları

Merhaba Cuma gecesi yola çıkacağım hangi yoldan gitmeliyim tecrübeli hocalarımdan yardım istiyorum.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Bence Barut Goia da f/p tı.
    2024 Temmuz ayında 5 gece sınırsız alacart ve şişe/kutu içecek servisleriyle 32k idi.
    Üstelik deluxe oda aile odası gibiydi.

• Tetexos T kullanıcısına yanıt
    Burdur u tercih edin.

• 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.