< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (667. sayfa)
-
-
Sen git 1 sene önceden uygun olsun diye tatil al, eşin telefonunu denize düşürüp tatilin 2 katı masraf çıkartsın.😁 Pirince gömdük telefonu başka tavsiyesi olan var mı?
Bu mesaj vesilesiyle otelle ilgili birkaç şeyde yazayım.(Voyage sorgun)
Çok yazılıp çizildi, ana restoran gerçekten bu seviyedeki bir otelib altında. Türk gecesi, bilmem ne gecesi olduğu günler iyi ama diğer günler bence gerçekten zayıf. Ama en zayıf olduğu nokta kahvaltı bence, çünkü doğru düzgün alternatifi yok. Yani bugün neredeyse hiçbir şey yemedim kahvaltıda, çünkü her gün birebir aynı ürünler çıkıyor ve sıcak ürün çeşidi çok az.
Bunun dışında havlu alma yerinin tek nokta olması sıkıntı bence. Bunlar dışında her şey gayet iyiydi. Şezlonglara yiyecek servisi olması büyük artı olmuş.(2 sene önce geldiğimizde yoktu.)
Son olarak iskelenin sonunda balık besleyebileceğiniz bir nokta var, benim gibi çocuğu hayvan hastası olanlara duyurulur.:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçmiş olsun hocam,Aslında telefonu bozan su değil tuzlu sudur.Düşürdükten hemen sonra saf suyla temizlemek iyi oluyor.Daha sonra da sökülebilen parçaları kuru bir bezle temizlenmesi lazım.Tuzlu su maalesef okside ediyor parçaları.Ama sanırım o raddeyi geçmişsiniz.Umarım çalışır.Ne diyelim canınıza geleceğine mala gelsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eşimi sürekli uyarıyorum bende bu konuda. Tam sıyırmalık. En acilinden içinin açılıp temizlenmesi lazım. Fppro iyi yapıyor o işi. Geçen süre daha fazla parçayı bozuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam suyla yıkadık telefonu ama bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende aynı tarihlerde oteldeydim yemek isme kalitesi gerçekten mükemmel otelden çıkısta çaktırmadan bavullara cihaz tarzında birşey tutuyorlar birde gece olunca çok sayıda fare gördüm gezen dolaşan deniz berbat
Mesajınızı ancak görebildim, umarım tatiliniz iyi geçmiştir :) Biz maalesef tatilimizi şimdilik iptal etmek durumunda kaldık. Eylül sonu veya Ekim için tekrar bir planlama yaparsak mesajınızı dikkate alacağım. Anladığım kadarıyla hizmet ilgi ve alaka konusunda iyi bir otel ve yemekler de gayet güzel gözüküyor. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
-
Cihaz mı tutuyorlar, ne için ?
Bilmiyorum fakat çıkarken bellboylar birbirini uyardı çıkış var diye tam çıkış yaparken deskin altindan bir cihaz çıkardı bavula geldi sarı kılıflı ekranlı bir cihaz tuttular
Otellerden hırsızlık olayları çok oluyor. Yiyecek içeceği geçtim havlu bornoz vs oda eşyası çalanlar oluyor.
Bazı oteller bu şekilde kontrol ediyor. Şahsen ben rahatsız olmazdım. Ama bu durumdan hoşlanmayan arkadaşlar olmuştu. Kendimden emin olduğum sürece valizi açtırmadıktan sonra istediği gibi kontrol edebilirler.
Port Nature bu senenin f/p oteliydi sanırım. Yıllar önce yanındaki Crystal Verde otelinde kalmıştım Köprüçayın denize döküldüğü yerde olması sebebiyle denize girememiştik. Fareler için doğal ortam ne güzel, gece gezintisi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de aynı düşüncem açıp kurcalamadığı sürece valizin MR’ını bile çekebilir 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 12 Eylül 2024; 8:35:32 >
Hocam tarihi değiştiremiyorum. Hem eşimin izni hemde 5 ekimde antalya da bir düğün etkinliği olunca daha önceden de amara da kaldım fena değildi 20 k ya sanki bedava gibi geldi :)
-
Bu sene
exclusive fırsat verde ve voyage dı bence ekimde alanlar için
Premium fırsat açık ara the norm bodrumdu
Luxury fırsat port nature %25 ön ödeme ve sueno bazı uygun fiyatlı haftalar
Off sezon bayramda numa bay ve botanik platinum en iyi fiyattı
Port nature en çok gidilen oldu heralde
ANTALYA BÖLGESİ TRANSFER KAMPANYASI
Değerli Arkadaşlar herkese selamlar,
Antalya Bölgesi için bu sene hem yakın çevrem hem de forumdan bazı arkadaşlar Ramazan Bey ile transfer gercekleştirdi ve memnun kalmışlardı,bunu süreli hale getirerek kullanmayı düşünen forumdaşlar için DonanımHaber kullanıcılarına özel liste fiyatından %20 indirim sağlanacaktır.Kendisiyle görüştükten sonra donanımhaber kullanıcısı olduğunuzu söylemeyi unutmayın.www.instagram.comRamazanOzturk Vip Transfer (@supertaksiayt) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/supertaksiayt?igsh=NzBwcTFkYzM3aGd1&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral
Ramazan Bey İrtibat : 0541 181 80 52
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Bence Barut Goia da f/p tı.
2024 Temmuz ayında 5 gece sınırsız alacart ve şişe/kutu içecek servisleriyle 32k idi.
Üstelik deluxe oda aile odası gibiydi.
Burdur u tercih edin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X