Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim başında Ege denizi çok soğuk olur mu? 20 25 bin tl arası 3 gece 2 kişi otel tavsiyesi olan olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kairaba Bodrum 2 senedir bir tanıdığım gidiyor. 2. Sene seçme sebebi 4 yetişkin için 6 gece 7 gün 70-80 bin bandına almıştı geçen sene bu oteli. Otelden rezervasyonda hem indirim hem ödeme kolaylığı yapılmıştı.

Otelde 1 sene içinde en kötü giden konu yemekler olmuş. Izgara çeşitlerinin çoğunluğu Alacarte olarak verilen restauranttaymış. Açık büfe ev yemeklerine dönmüş gibi dediler ve hep aynı yemeklermiş. Bundan dolayı şikayet edenleri ücretsiz alacarte verilmiş.

Bu otelde en çok denizi seviliyor anladığım kadarıyla. Bu sene birde İtalyan kafile çokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene özelinde hiç soğuk olacagını zannetmiyorum,zaten Ekim'e birsey kalmadı.
    3 tane otelde ciddi indirim var.

*Hilton Bodrum 23.1k
    *Duja Bodrum 18.7k (4gece fiyatı 24.9k)
    *Yasmin Bodrum 17.4k (4gece fiyatı 22.7k)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aramızda bu yaz Xanadu Bodruma giden var mıdır arkadaşlar veya son günlerde Akyarlar tarafındaki su sıcaklığını deneyimleyen ekim ilk hafta kısmetse rezervasyonumuz var, İstanbul'daki hava değişimini görünce orayı merak ettim iyice inşallah birden soğumaz deniz suyu.

• engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar geçen Antalya için bu yolu kullandım Karaman üzerinden ve 5 saatte vardım sahil yolu 7 saat veriyordu yol ara sıra tek şerit olsa da asfalt olması ve sabah boş olması sebebiyle çok güzeldi

Gloria Verde de 3. Günüm her şey çok güzel ilerliyor tam bir aile oteli gerçekten yemekler kaliteli , deniz Belek denizi malum dalgalı
    Çok yorum yazıldı Verde ile ilgili ama merak edilen bir şey olursa cevaplarım memnuniyetle :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim.

• cem_uA C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Personeller ile iletişim kurdum Rus ve kazaklardan o kadar yilmislar ki Türk e hizmet etmekten yardımcı olmaktan mutlu oluyor bunuda açıkça dile getiriyorlar sağolsunlar yine gidermiyim bilmiyorum ama

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Gece geç saatlerde denk geliyor gece 1 de 2 de dışarda olmazsan göremezsin ben sadece o saatlerde denk geldim

• ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Hocam 21-25 Eylülde Torba’da olacağız. Akyarların suyu daha serin olabilir ama ben yine de referans olması açısından size deniz sıcaklığı hakkında düşüncelerimi yazacağım. (Ben serin deniz seviyorum, ailemin de görüşünü alarak ortalama bir insan beklentisine dair yorum yapacağım :) )

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Şuan çok iyi :) sıcakta değil soğukta. :) tam kıvamında.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler Şenay hanım, benim içinde öyle kuzey ege denizinden alışkınım eşim için endişeleniyorum umarım çok soğumamış olur. Size de şimdiden aileniz ile keyifli tatiller dilerim.

• ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Siz de sağolun ve size de iyi tatiller, önce biraz üşütür ama Bodrum’da Eylül Ekim sakın zamanlar bence çok keyifli olacak hocam :)

• traygamors kullanıcısına yanıt

hocam granada red tatiliniz nasıl geçti memnun kaldınız mı

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

5-9 ekim arası 4 gece 2 yetişkin antalya tatiline gitmek istiyoruz.kum olursa iyi olur. 50-60k bütçe. Farka değecek gibi ise biraz daha çıkabilirim. Tavsiyesi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

• NWA SavinN N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Tarih ve bütçeniz çok güzel, önerilerimi paylaşıyorum
    Sadece Nirvana Dolce Vita ve Güral Premier Tekirova ekleyeceğim listeye Kemer’de sahili kum değil ama bu tesisler de değerlendirmeye değer diye düşündüğümden önerilere ekliyorum
    Nirvana Dolce Vita 52.950
    Ali Bey Resort 52.700
    Concorde De Luxe 45.250 (Benzerlerine göre fiyatı uygun kalmış, önerimdir)
    Anda Barut 53.960 (Didim’de, deniz sıcaklığı soru işareti olur)
    Liberty Signa 43 bin ( Bu da fiyat sebebiyle önerimdir)
    Rixos Sungate 45.960
    Güral Premier Tekirova 45.410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 12 Eylül 2024; 20:1:53 >
  • Akra Kemer Ocak tatili için uygun bir otel midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 12 Eylül 2024; 20:16:51 >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt

Bende bunu merak ediyorum.Ocakta deneyen oldu mu?

• üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Gercekten tam bir aile oteli , bizimkileri zor çıkardım otelden , cocuk tüm okulda aquayi anlatiyormuş ögretmeni hangi kaydirak nasil ezberledik diyor 😀😀

• 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.