< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (670. sayfa)
-
-
Hocam sormayın bugün golfe gitme gafletinde bulunduk oğlan delirdi 3 gün daha burdayız her gün aqua yolu gözüktü 😅
Bu arada dediğiniz burgeri denedim gerçekten enfes teşekkür ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üçboyutsuz -- 12 Eylül 2024; 21:39:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yılın son tatilini hala planlayamadım ve çok geçe kaldım, farkındayım ama siz değerli üyelere de sormak istedim. Eylül sonu, ekim başı gibi Bodrum ve Antalya nasıl olur? Ben birkaç otel çıkardım, artık karar verip alma vakti. Uzadıkça hem fiyatlar saçmalaşıyor hem müsaitlik vermiyor oteller.
2-7 Ekim Norm Door'a 5 gece 67.403 TL (Bungalow Superior)
1-6 Ekim Norm Door'a 5 gece 67.403 TL (Bungalow Superior)
21-26 Eylül Nirvana Dolce Vita 5 gece 68.138 TL
21-26 Eylül Gloria Verde 5 gece 76.806 TL
7-12 Ekim Voyage Torba 85.522 TL (Loyalty ile 81bin civarına gelir.)
23-28 Eylül Norm Door'a 5 gece 89.505 TL (Bungalow Standart)
21-26 Eylül Norm Door'a 5 gece 91.800 TL (Bungalow Superior)
8-13 Ekim Voyage Sorgun 5 gece 80.465 TL (Loyalty ile 76bin TL civarına gelir)
1-6 Ekim Titanic Luxury Bodrum 5 gece 99.000 TL (Diğer alternatiflerin yanında en yüksek fiyatlı olanı bu gibi, diğerleri dururken değer mi emin değilim.)
2-7 Ekim Voyage Torba 5 gece 104.310 TL (Loyalty ile Titanic Luxury ile benzer fiyata gelir gibi)
Daha önce de yazmıştım aradığım kriterler deniz, hizmet ve yiyecek kalitesi. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Ekim başı Norm Door'a mantıklı duruyor ama denizi ve havaya güvenemiyorum. Voyage Sorgun için de denizi pek iyi değil anladığım kadarıyla.
-
Tarihleri daha da ötelemeden Gloria bence bu listeden
Ben de fiyat açısından sunduğu kaliteye göre daha uygun bir fiyat veren:
2-7 Ekim Concorde De Luxe 56.575 öneri olarak sunayım size
*Bir de ben üye girişi yapmadan bakıyormuşum fiyatlara, otelin üzerinde ETS’de üyelere özel fırsatlar var giriş yapın yazıyor. Ets uygulamasına giriş yaparak fiyat kontrol etmenizi öneririm daha da güzel bir fiyat çıkıyorsa sizi memnun edeceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 12 Eylül 2024; 22:25:6 >
Kontrol ettim, 54.250ye geliyor Ets uygulamasına giriş yapınca, bu oda tipinde son 1 oda gözüküyor, sonra bir anda 290 bin gibi fiyatlarla Royal Suit odalar çıkıyor.
çok teşekkürler detaylı mesajınız için inceleyeceğim hepsini
-
Cevabınız için teşekkür ederim, fiyat çok iyiymiş. Ersin Tekin de sağ olsun güncel sayılabilecek bir video atmış. İlgimi çekti. 16-21 eylülde de 74.775 TL fiyat çıkardı ETS. Sıcaklık ve deniz durumu açısından hangisi uygun olur sizce? 2-9 ekim seçip 2 gün fazla da kalınabiliyor benzer ücretlere.
-
Ekim başında Antalya çok güzel olur, uzun keyifli bir tatil yapabilirsiniz, Eylül ortası ve Ekim başı arasında Antalya’da fark görmüyorum ben.
Sahnenin oldugu bölümde icecek veren bolum acikmiydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet içecek servisi yapan bar açıktı
Merhaba ,
Bodrum civarinda su kesintisi olabiliyor ,6-11 Eylül arasi Selectum Colours otelde kalmistim böyleydi. Abartmiyorum ancak 2 saatlik kesintinin stresi biraz etkiliyor insani :)
Hava tahminlerine bakmanizi öneririm , döndüğümüz gün yağmur vardi mesela.
Çocuklu tatil yapacaksaniz Antalya tarafi Land Of Legends erişimi olan Rixos grubu otellerine de bakabilirsiniz.
Bodrum tarafinda baktiginiz oteller de torba tarafinda orada da La blanche island, duja gibi oteller de var , Google puani 4.5+ otellere bakmalisiniz. Ayni bölgedeyse zaten denizi de ayni olacaktir daha düşük bütçeyle ayni performansi almaniz mümkün, ETS üzerinden 9 taksit olan oteller var+ yeni üye kodunu girerek 1k indirim de alabilirsiniz, sevgilerle
valla hocam ben 1 hafta kaldım otelde, yüksek ses bile duymadım. tabi personel haklıdır onlar sürekli ordalar bana denk gelmemiş olabilir.
-
ETS de yeni üye indirimi var mı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 ocak haftasına 6 aile aldık .muhtemelen cok kalabalık olacak ama fiyatı baya uygun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler Şenay hanım, inşallah bende öyle tahmin ediyorum :) umarım beklediğimiz gibi olur.
-
Maşallah hocam :) bende 23-27 Nisan 4 aile aldım ama rekor sendeymiş :)
-
Biz bu yil akra kemere 3. kez gidecegiz, seneye nisan icin de aldim. Hep cocuklarin ara tatilinde ve somestir tatilinde gidiyoruz. Yorumunuzu okuyunca somestir tatili icin kapali havuzda ve otel genelinde cocuk futbol kuluplerinden muzdarip olanlara nacizane tavsiyede bulunmak isterim. Biz hep ctesi giris yapiyoruz, takdir edersiniz ki futbol kulupleri turnuvalari vs otel girisleri cuma okul oldugundan, ctesi girise yetisemiyorlar, en azindan bir yada 2 gecelik konaklama kisminda daha az cocuklu olabilir ortam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu sene sömester dönemi gittim, herkes olumlu olumsuz yanlarını yazıyor ben de ekleyeyim. Yeme içme ve alkol konusunda başarılı;
Ama otel çok küçük. Dışarıda sahne önünde bir tane bar açık etraf belediye çay bahçesi gibi, abartı tabir değil fotoğraflara bakıyorum çektiğim tam böyle:) uygun fiyatlı diye bizim gibi çocuğunu annesini babasını alan gelmişti. Kapri şort + atlet ile barda rakı içen adam da vardı şık giyinip kokteyl içen kişi de vardı.
Akşam sahne şovları felaketti, çocuk gösterisi var diye kapalı salona toplayıp daha şov bitmeden arkadaki soyunma odasından aşırı derecede açık sahne kıyafetiyle otelden müşterileri şova çağıran ekip çıkıyordu. Aileler de devamındaki şovu beklerken ufak çocukların sonraki şovu izlerken sahneye bakışları ve gördükleri karşısındaki şok inanılmazdı. Madem sömester diye bi düzen yapıyorsun ne gerek var o tarz şovlara git başka salonda yap ama düşünce zayıftı otelde akıl edeceklerini sanmıyorum.
+16 luna bar vardı ama çocuktan dolayı gitmedik hiç biraz baktım kaliteli müzik yapıyorlardı, sanırım oteldeki tek kaçış noktası:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bizde çocuk yok. Biz otele yeme içme SPA, kapalı havuz ve ısıtmalı havuzu var diye gitmek istiyoruz. Tek düşündürücü kısmı kalabalık olması sanırım. Ocak tatili için farklı fp otel önerisi de alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 13 Eylül 2024; 12:54:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X