Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle premium hissettirilen tatilin kötü tarafı ordan ayrıldıktan sonra yolda birşeylere para vermek insanın zoruna gidiyor. Ordan ayrılınca otelde hayatın aynı şekil devam etmesi insana koyuyor😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    İnsan üzülüyor be :)

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam Normda açık ve kapalı dondurma sunumları nerede ne şekildeydi,
    Bir de hayırlısıyla tatilini tamamlamış biri olarak Norm’la ilgili önerilerinizi alabilir miyim? Nerede ne yenir ne denenir hoşunuza giden değerlendirin dediğiniz detay alan ve yeme içme tercihleri
    Teşekkürler şimdiden

Benimde sorum şu olsun hocam Bungalow ve ana bina otelde görmüş oldunuz odalarda hangisini önerirsiniz? Denize , restorana yakınlık gibi konularda.

Ailemin rezervasyonu Bungalow Standart ama sizi gibi Ana bina teklif ederlerse diye merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Açık dondurmasıda var 6-7 çeşit. İtalyan bi isim var ama pek anlamam :) kapalılar ise hemen yerde dondurma dolabı var. Ana restaurant pool bar beach bar. Hepsinde de kornet twister sticks vs var. Magnum yok onu diyeyim :)

Ana restaurant zaten çeşit bakımından çok zengin. Fakat sahile inince snack te yemek daha makul. Antrikot lahmacun makarna levrek çipura çeşitleri çorba ne isterseniz orda da var. Aynı şekilde ana bina gusto restaurantta da seçenek bol.

Hepsi birbirinden güzel illede şunu yiyin diyemem ama mutlaka hepsini deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 14 Eylül 2024; 17:33:23 >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Oda içlerine bakarsak kesinlikle ana bina. Bungalowlar daha doğayla içiçe ama sinek vs olaylarını yazanlar olmuştu. 1-2 odayı dışardan gördük kesinlikle ana bina tercih edilmeli. Ana binayı teklif etmediler bize. Direk orayı verdiler.

Denize havuza uzaklık tamamen denk gelen odayla alakalı. Eşit uzaklıkta diyebilirim. Ana binanın altında gusto rest var mesela. Ama ana restaurantada 3-5dk yürüyerek gidebiliyosun. Yürümek istemediğin durumlarda buggey ile getir götür yapıyolar.

Asla rahatsız edici uzaklıklar yok. Ana havuzlara bungalowlar daha yakın ama ana binanında altında havuz var mesela. Ana havuzlarada yine yürüme 3-5dk. Ana restauratla yanyana. Sahile inen yemek için zaten geri gelmez. Kahvaltını yap sahile in akşama kadar orda ye iç.

Seçme şansım olsa ana binada kalmayı seçerim bundan sonrası için. Ama fiyat farkı malum. Bungalowlar direk ağaçların arasında. Ve bazı bungalowlar 2 alt 2 üst olmak üzere 4 oda var. İçleride ufak haliyle.

Birde odaların adı bungalow ama kendisinin bilindik bungalowlar ile alakası yok. Bildiğin villa gibi binalar.

Çok teşekkürler :)

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

bungalov almıştım ana bina yükselttiler. Kesinlikle ana bina ya da bungalov olacaksa da havuz görem bina ya da 1 arka sırası olmalı diğer binalar için yokuş çok. eziyet. Biz ana bina 1. katta spa katınd kaldık. . Direkt relax havuz çıkıyordu, kendine ait bahçe var(cam açamıyon sineklik yok) tavan yüksekliği çok çok yüksek memnunduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 14 Eylül 2024; 18:10:22 >
  • @Noy4n @Eagle.BJK bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 14 Eylül 2024; 20:8:6 >
  • İyi akşamlar Eylül son haftası yada ekimin ilk haftası 4 gün tercih edeceğimiz bir yer arıyoruz 2 aileyiz çocukluyuz izinlerimizi o zaman ayarladık yardımcı olabilir misiniz verdiğimiz paranın karşılığını alacağımız bir yer olsun

• MelikeSayar ESAU4 M kullanıcısına yanıt
    The Norm Bodrum :)

• n0y4n N kullanıcısına yanıt
    İlginçtir o kadar ağaca yeşilliğe rağmen sinek yok diyebilirim. O yüzden ihtiyaç olmamıştır. Biz lobi katında sizin üst kattaydık.

Biraz daha uygun bir otel

• MelikeSayar ESAU4 M kullanıcısına yanıt
    Belirlediğiniz maxsimum bütçe sınırıni ve ailelerde bulunan çocukların yaşlarıni belirtirseniz yardımcı olunacaktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün Susesi'ne giriş yaptım. 5 gün burdayım. Soru varsa alabilirim.

• fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Hocam genel tüm konsepti yazarsanız iyi olur hepimiz için

• fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Seneye önceliğim olacak bir otel.Özellikle çocuk ve eğlence konsepti olmak üzere yeme içme olayınızdan da bahsedenseniz sevinirim

• Merhaba maximum kartimim elime yeni ulaştı 7.500 tl varan maxipuandan yararlanmak istediğimde 6 10 Ekim 4.gece 2kisi için bütçemize göre seçtiğimiz oteller tavsiyelerinizi rica ediyorum

Swandor kemer 28.490
    The norm oriental 34.200tl
    Crystal tat beach 34.240tl
    Pine beach belek 37.800 sepette+%5
    Limak limra kemer 37.812 tl

Akka alinda 37.700 (maxipuan yok)

• Susesi ilk gün izlenimlerim.

11.30 gibi otele geldim. Odamız hazır olduğunda saat 14.30'du. Ama bugün pazar olması, ciddi bir çıkış yapan kitlesi bulunması nedeniyle hiç sorun etmedim. Zaten resmi oda teslim saati 14:00
    Odamız eski binada, direk havuza inişi var. Standart oda mı bilmiyorum ama konsept dışı özel oda diye verdiler:))

Otel ciddi derecede yoğun. Havuzlarda şezlonglar full dolu. Denize gidemedim bugün.

Personeller çok kibar ilgili alakalı ama sayıları yetersiz. Yemeklerde içecekleri soran bile yok. Gidip alabilirseniz şanslısınız.

Yemekler orta karar diyebilirim. Izgara çıkıyor ama ızgara çeşidi az.
    Burrata peyniri gördüm şaşırdım, fena değildi.
    Bira ve soft içecekler tamamen şişede veya kutuda.
    Bira tuborg, carlsberg ve miller var.
    Çerezler idare eder, yer fıstığı fındık badem kaju antep fıstığı.

Detayları linkte. https://www.susesihotel.com/menu/pdf/barMenu.pdf

Kahvaltı ve snack henüz deneyimlemedim. Pizza yedim lezzetliydi. Döneri övülüyor yarın bakacağım.
    Çerezlerin fotosunu atıyorum.

Animasyon ekibi fena değil. Bugün çocuklara özel bando ve disco eğlencesi vardı. Pamuk şeker, elma şekeri, dondurmacı özel ikramlar hazırlanmış, palyaço ve dans gösterileri vardı çok güzeldi. 2 hafta 1 pazar günleri oluyormuş şanstan denk geldik.

2024 F/P Otel Fırsatları

• uguryuzak U kullanıcısına yanıt
    Sabah Akka Alinda yolcusuyum nasipse. İlk gün deneyimlerimi atarım istersen.

Limrayı biliyorum. 3 kere gittim. Yemekleri fena değildir ama diğer snackler, pastanesi bana göre yetersiz.

İçecekler ve dondurmalar açık servis ediliyor. Personeli de iyidir kalabalık olur ama hizmet hiç aksamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zirefgend -- 15 Eylül 2024; 22:51:16 >
  • 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.