Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (673. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim otel deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum saygılarımla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07.20 itibariyle port nature luxury e giriş yaptım erken saat olduğundan mi bilinmez karşılayan yoktu valizlerimi araçtan indirip içeri gittikten sonra kazak bir çalışan ancak karsiladi giriş formunu doldurduktan sonra kol bandı takılıp kahvaltıta yonlendirildik ilk karşılaşma negatif bir görüntü çizdi diyebilirim geri kalan günlerde deneyimlerimi aktarmaya çalışacağım

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Şafak operasyonuyla gitmişsin o saatte karşılamama olmaması gayet normal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz de dün saat 13 gibi Barut Goia ya giriş yaptık. Karşılama olumlu idi, oda upgrade istedim ancak otel full dolu olduğu için yapamayız dediler. Rezervasyon yaparken A Blok istemiştim bebek olduğu için A bloktan deniz ve havuz manzaralı bir oda verdiler. Barystar uygulaması ile bebekler için ne gerekli ise veriyorlar. Otelde şimdiye kadar öğlen ve akşam yemeği yedim, yemekler çeşit az ama lezzetli, tatlılar da keza öğle. Odaya meyve tabağı ve şarap göndermişler. Şişe bira var Efes ve back olarak. Cocktaillerde içecek markası söylemez iseniz yerli markalar kullanıyorlar. Odalar yenilenmiş ve aile odası büyüklüğünde çok kullanışlı, balkonu büyük. Personel güler yüzlü her dakika bir istediğiniz var mı diye geliyorlar. Alacart randevusu aynı güne bile yapabiliyorlar. Genelde yabancı ağırlıklı konaklayanlar.

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Hocam genel itibariyle 7.30 9 arası giriş yaparim 😂 şimdiye kadar karşılama olmaması gibi bir durum yaşamadım negatif desemde bunu tamamiyle olumsuza bağlamak istemem

Çıkışı kaçta yapıyorsunuz.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    15 16 gibi bu saati geçmem

Güzel saatler. İyi tatiller diliyorum. Sabah aksaklık olur gün aymadan normal. Tolere edilebilir.

• Port nature a saat 9 girdim ,

Otopark küçük ama boştu hemen gölge alana girdim , alakart kahvaltı sakin dingin gayet güzel geçiyor frankfurter sosis ve somon fümeli yumurta iyidi açık büfe biraz kalabalıktı 9.30da şezlonglar halen boş %80 boş
    tek Türk biz olabiliriz 😄

Editlemeye devam edeceğim

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Paylaşmayın şöyle şeyler insanın canı çekiyor. 2024 konusunu kapatsak mı napsak :):):):)

• erismert E kullanıcısına yanıt
    Merhaba the norm kemere gittiniz mi yada gidecekmisiniz ne karar verdiniz ets maxmium karta maxipuanda veriyor bizde Ekim ayında 4 gece planlıyoruz henüz almadık kararsız kaldim

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Sıra bizede gelecek dur sen daha bunun ekimi var kasımı var:)

Akşam yemeği yemeden yolami cikilir hocam, o saatte yola cikarsam cocuklar sinir hastasi eder beni 😀

• fettah kullanıcısına yanıt

Bende yemek değil ama çocuk arabaya bindi mi uyumalı :D Benim derdim bu. Hatta yemese daha iyi. Midem bulanıyo dediği zaman dünyam kararıyor. Otobanın ortasında 180-200 giderken midem bulanıyo dur babaaaa :D

• Alanya-Antalya sahil çizgisinde herhangi bir tesis olabilir. 30 Eylül-5 ekim arasındaki herhangi bir 3 gece eşim ve 5 yaşındaki çocuk ile tatil düşünüyoruz. günlük 5k yı geçmeyecek tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invaderbrain -- 16 Eylül 2024; 11:31:33 >
  • invaderbrain İ kullanıcısına yanıt

Mylome

Granada Okurcalar

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Gecelik kişi başı fiyat neydi sizin ?

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 5k kişi başı mı toplam mı? Yani 3 gece icin 15k bütceniz mı var doğru mu?
    Eğer toplam 3 gece 15k bütçeyse sadece 2 tane ortalama alternatifiniz var.

*Euphoria Palm Beach 13.8k
    *Amara Family 15.1k

Busefer bizde gösteriden sonra yola ciktik cocuklar nefes almadan istanbula geldik harika oldu yoksa ceza falan gözüme gelmiyor hız yapıyorum hata hatayı doğuruyor.

Hocam bu The Norm eğlence yönünden nasıl bir otel acaba?

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.