Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (675. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

haha doğru doğru ama içkiler ve yemek parayı hak eden 2 şey. Oteli cidden bilmiyorum yüzden sormuştum. Tekrar yazayım ismini: Seven Seas Las Palmeras. Belki gitmiş duymuş olanlar çıkar. Yorumlara güvenemiyorum.

• Belek tarafı için yeni yol mantıklı ama Side tarafı için Akseki daha mantıklı bence.

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    Eğer Belek ve Antalya tarafına gidilecek ise yeni yoldan yok Eğer Manavgat ve Alanya tarafına gidilecek ise Akseki yolu daha mantıklı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların dediği gibi Belek ve Antalya için Beyşehir üzeri mantıklı, ben sadece farklı bir güzergah olması için gittim. Dönüşte Akseki - Seydişehir üzeri döneceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çeşme veya İzmir’de 2 gün kalmayı düşünüyoruz tavsiyesi olan var mı, sadece kahvaltısı olması yeterli

• uguryuzak U kullanıcısına yanıt
    Akka Alinda da ilk günümüzü bitirdik. Özetle;
    1- Karşılama gayet tatmin ediciydi. Memnun kaldım.
    2- Otel tam kapasite değil, bu yüzden otel alanı küçük olsa da bir karmaşa, kalabalık veya aksaklık olmuyor.
    3- Personel otelin genelinde ilgili ve kibar. Hiç problem yaşamadık. Temizlik gayet iyi bu kadar insanın olduğu yerde ne kadar olabilirse o kadar iyi.
    4- Odalar temiz ama banyo da dahil olmak üzere biraz küçük. Minibarda; 2 kola, 1 er tane fanta ve sprite, 2 kutu bira, 2 şer adet maden suyu ve meyve suyu var. 1 adet çubuk kraker ve kaymaklı bisküvi.
    5- İlk gün itibariyle ana havuz veya sahilde herhangi bir etkinliğe rastlamadım. Aqua tarafını kullanmadım onun için orada olduysa da bilemiyorum.
    6-- Sahil kenarında şişe içecekler ve paket dondurmalar mevcut. Restoran kısmında maalesef yine açık içecekler ikram ediliyor.
    7- Alkol kullanmadığım için ve bu konuda çok cahil olduğum için yorum yapamayacağım. Gördüğüm misafirler aynı alkolsüz içecekler gibi alkollü içecekleri de şişede içtiği.
    8- Pastane bölümü fecaat yorum yapmaya gerek yok.
    9- Yemekleri çok çok yetersiz. Çeşitlilik çok az. Akşam yemeğinde ızgara hariç 5-6 çeşit yemek vardı ki bunun zaten ikisi pilav türü. Bu akşam bir çeşit sulu yemek vardı. Sevmediğiniz bişey denk gelirse kötü. Izgara bölümündeki etler maalesef çok lezzetsiz. Öğlen ızgara tavuk kanat vardı ama ızgara tavuğu nasıl becermişlerse haşlamaya benzetmişler mesela.

Sonuç olarak ben oteli beğenmedim. Bir daha sanırım fiyat dahi bakmam. Üç aşağı beş yukarı aynı fiyata kesinlikle Limak Limrayı tercih etmelisiniz. Diğer otelleri deneyimlemesiğim için kıyas yapamam.

• Zirefgend Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende şuan ETS den pine beach ve Limak limra yorumlarını okuyor bir yandan da akka alindayi mi alsam diye düşünurken siz yazdınız akka alindayi orta seviye üstu diye tavsiye eden arkadaşlar çok vardi deneyimleriniz beni oldukça şaşırttı tahminimce sezon bitmeye yakin olduğundan fiyat düştükce olanakları kısıtlıyorlar herhalde hatta Ersin tekin vlok bile var bu otel için sizin adınıza üzüldüm inşallah diğer günler daha iyi geçer dileğiyle daha sonrası için bir yorum daha rica ediyorum sizden

bu arada alkol konusunda cahillik demeyelim estağfurullah alkol herkesin kendi dini vecibesidir bende kullanmıyorum o yüzden uzak dursun benden:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguryuzak -- 16 Eylül 2024; 21:32:19 >
  • Susesi ile ilgili güncelleme yapayım.

Kahvaltı gayet iyiydi. Pastırmalı omlet vardı. Eksik diyebileceğim tek şey süt ürünleri çok lezzetli değildi. Hellim yiyorum ama hellim tadı almıyorum. Kaymak için de aynısı geçerli.

Otelin animasyon ve etkinlik ekibi iyi. Sürekli bir aktivite var boş kalmak imkansız. Bu zamana kadar geldiğim oteller içinde en iyisiydi.

Aynı şey çocuk kulübü için de geçerli. Büyük bir çocuk kulübü var ve her şey düşünülmüş çok ilgililer.

Otelin en beğendiğim yönü snack restoranlar olabilir. İki adet snack restoran var ikisi de alakart gibi hizmet veriyor. Kısa sürede yemekler geliyor. Döner gerçekten lezizdi. Lahmacun, kızarmış tavuk, hamburger ve daha bisürü çeşit var. Biraz daha temizliğe özen gösterilebilir ama, tuzluk vs kirliydi.

Pastanesi maalesef vasat. Akşam yemeğinde çıkan krem şantili pastalar harici bir şey yok. Pastaneye özel kaliteli tatlılar beklerdim.
    Dondurmalar da vasat. Kapalı kutu dondurmalar var ama klasik golf falan vardı tatsız tuzsuz. Suenoda magnum vardı.

Deniz klasik belek denizi. 2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifa_05 -- 16 Eylül 2024; 21:19:50 >

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Google yorumlara bakin, oradan kaç puan almis o önemli, a sitesi b sitesi bunlarda zaten reklam amacli puan veren , öven çok olur :)
    Alanya tarafi da denizi iyi değil ,gitmek için gidersiniz o kadar , otelde de mutlaka klima merkezi sistem mi ayri klima mi sorun derim , sigara kullaniyorsaniz o klimalar balkonda oluyor , sesi de rahatsiz edici verdiği sicakligi da , sevgilerle

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Sularin kesilip kesilmediğini merak ettim doğrusu? Ayri depolari var miydi bunlarin? Geçenlerde 36 saat su kesintisi vardi.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Mısır tavsiye ederim , sharm el sheikh tarafi. Eğer şahsi veya kiralik aracinizla seyahat düşünmüyorsaniz.

• AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

Yok hocam 8 gün kaldım suyla ilgili hiçbi sorun yaşanmadı.

• AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt
    Hocam orada hangi oteli tavsiye edersiniz?Rixoslar haric onlar diger otellerden 2 kat pahali

• siegen S kullanıcısına yanıt
    Ben rixosta kalmistim geçen sene çok iyiydi. All accor diye bir uygulama var sitesinden de bakabilirsiniz oradan bir sürü otel cikiyor rixos da bunlara üye otellerden biri.

• Son zamanlarda Akra kemer de kalan var mı ? Çıkış günü için kaça kadar müsade ediyorlar

• Port nature 1. Gün part 2

Aşırı karışık yazdım kusura bakmayın

Öğle ve akşam büfeleri alakart nedenli zayıftı ama aldığımız ürünü bitirmeden tabakta bıraktığımız bişi olmadı ,

Suşi müthişti Ankara’daki suşi mekanlarında tane tane aldığımız o suşi sınırsız ve 5dk da geliyordu

Alkoller blue label tanqueray 10 , j walker 18 , chivas 18 iyidi kokteyller güzeldi sıra az, alkollerde pahalıyı seçince barmen surat yapmıyor çat çut tabi diyip veriyor (rubide öyle değildi )

Açık büfede Rubi platiniumdaki gibi heyecan yaratan şeyler olmadı açıkçası ama dandik ürün yoktu

Nespresso farkı koyuyor cidden çok kaliteli kahve içebiliyorsunuz hemde 35snde veriyor cheesecakeler çok lezizdi

Bugün mürekkep balıklı midyeli makarna , risotto deniz mahsül ve midye iyidi ısıtılıp gelmiş belli ama 4dkda gelmesine okeyim (lezzet ve keyifte %15 düşüş yaşatıyor tabi ama geç gitmiştik)

Sandwichler somon fümeli güzeldi , kurumeyis kaliteliydi Antep kaju fındık incir ceviz kuru kayısı

Redbull ve şiveps şişe güzeldi sular damla marka full boykot ürün 😀takıntısı olan varsa kötü

Otelde Türk %8-10

Akşam dans gösterisi oldu güzeldi after iyidi genç bir çiftseniz güzel

Çocuk aşırı fazla 😀maalesef ama sorun etmiyoruz ,

Aqua’lar süper değil ama iyi eğlendik

Deniz kötü 😀girilir ama Akbük Bodrum beklememek kaydıyla

Alanlar temiz ama süper hijyenik durmuyor biraz yıllanmış Rubi platta böyle değildi meyve barında çilek ve ananas yoktu eksi yazılabilir

Çikolatalar leziz margarin basmıyor otel personeli bu kalabalıkla güzel baş ediyor dolu ama çok seriler

Otel Rus ve kazak uzak doğu dolu ama personel Türkçe konuşunca mutlu oluyor hafif bize torpil yapıyorlar 😀

Sivrisinek hiç rastlamadım fareleri arıyorum 🤣

Havlu ve bukletler güzel , bornoz bayağı güzel muhtemelen dedektörü bunun için tutuyorlar

Şu an kararım %25 fiyatla iyi fp ve okyanusları aşıp derede boğulan bir otel

Otel tam dolu diyebilirim odalar güzel temiz çok eski değil banyoda tek kapı falan umrumuzda degıl çocuklu aileleri bilmiyorum

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

2024 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 17 Eylül 2024; 9:4:10 >

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Kral kafa bulandırma ya :) geç çıkışa erken girişe izin vermeyen bi otel mi? Gün ortasında 7-8 saat yola çıkmam valla. İptal ederim rezervasyonu :)

Olmadı bi mail atar sorarım otele.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Bugün Akra kemer e giriş yapacağım çıkarken soracağım Bakalım ne diyecekler :) Nisan da geldiğimde akşam yemeğine kalmak isterseniz resepsiyon ile görüşün denmişti (ücret karşılığı)

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    %25 Üstüne koymuş Mardan palace.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam otelde kaç gece ve ne kadar ödemiştiniz? ve kaç kişiydi

• 
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.