Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoşuma gitmedi bu durum. Ciddi ciddi iptal etmeyi düşünürüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Hocam oteli 1 aralık 2023 1 Ağustos 2024 aralığında aylık 1000tl olarak 9000 ödedim kalan 26.700ü 1 Ekim 2024den 1 Haziran 2025 arasında aylık 3000 olarak ödeyeceğim toplam 36 diyebiliriz ortalama 20 ay vade ile enflasyona ödettim

2 kişi kara manzara mngden aldım iskonto ile indirim yaptı ve iptal hediye etmişti

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Aşırı mantıklı harika olmuş ama 5 gün gidilecek tatile 2 yıl ödeme vay arkadaş ya.

• Akra Kemer bize 18.00 e kader çıkış yapılması gerektiğini söylemişti. Sonrası için ücretli şekilde izin veriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atesoku kullanıcısına yanıt
    18:00 makul hocam. Akşam yemeğine kalmaya gerek yok. Benim derdim gün batımında yola çıkabilmek. Mesele açlık tokluk değil. Ama yinede saçma bi durum. Bakalım bi düşüneyim. Böyle küçük hesaplar yapan otele gitmemeyi düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 17 Eylül 2024; 9:31:25 >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Hocam yorumlarınızı bekliyor olacağız inşallah. Nisan da bizim rezervasyonlar var bakalım.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi kartta aidat gibi kesiyor Ankara’da alelade bir dönerciye 1200 bayılıyoruz , en kötü airbnb bile 3000 falan

• @senayakbas hocam sizde durum neydi?

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    Bize de çıkış saatinin 18.00 olduğu akşam yemeğine kalmak istersek resepsiyonla iletişime geçmemiz gerektigi mesajı gelmişti oteldeyken.
    Bizim de otelde akşam yemeği yeme gibi beklentimiz olmadığından bu bizim için sorun değildi öğlen odayı boşaltıp 5 gibi tesisten ayrıldık.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

18:00 sonrası akşam yemeği için bunu yapıyolar ama 18:00 e kadar bi sürü snack vs alternatif var. Gerçekten çok garip. Dediğim gibi 18:00 bana yeter de artar zaten. Dursun şimdilik rezervasyon bakalım. Yeni açılacak otellere bakaraktan karar veririz. Zaten 5K civarı zam yedi bile :D

Hocam sizin tarihler neydi ? Yaz ayı için mi?

• dj halid D kullanıcısına yanıt

Evet hocam gelecek yıl eylül için aldım ben. Bu yılı bitirdik.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam ondan dedim ya aşırı mantıklı hareket olmuş diye. Şu an olsa bende yaparım.

Öyle düşünme hocam. Bu hale getirende bizleriz. Biraz da otelin yerine kendimizi koymamız lazım . Bu iş maalesef insanlarımız tarafından suistimale giriyor. İşin sonu valiz odasında valizlerimiz dursun. Pavillonda da yatarız bi gece daha kalalıma gelir. Otele giriş 14:00 çıkış 12:00. Sabah 6-7 girmeye akşam 18:00 çıkmaya izin veriliyor bu bile otele gidilme sebebidir. Şark kurnazı gibi 12:00 de terkedin oteli de diyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 17 Eylül 2024; 11:52:28 >
    12 de terket demezse bile 12 den sonra kalsanız dahi alacağınız bütün yiyecek ve içecekler ücretli de diyebilir 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bugüne kadar her sene en az 1 olmak üzere 3-4 otel tatili yapıyorum. Başıma hiç böyle bi konu gelmedi. En kalitelisinde de en dandiğinde de sıralama olarak böyle bişey yaşamadım. Ama burası bu konuda net sanırım. 18:00 de bana yeter aslında. Akşam yemeği onların olsun. Hava kararmaya yakın çıkabilmek yeterli benim için.

Bakalım zaman ne gösterecek :)

Sabah girişe laf eden olursa o oteli asla tercih etmem ama orda netim :D

İstanbuldan yola çıkıyorum ve gece yolculuğu bitirmem gerek. Gün aydığında çocuk başa bela.

• Valla benim çocuğu inanılmaz yol tutuyor maksimum gittiğim mesafe 20 dakika. O yüzden gece yola çıkıp çocuk uyurken yolu bitirip sabah erkenden otele varmış oluyorum. çıkışta da aynı şekilde geceyi bekleyip öyle çıkıyorum. Pek çok otelde hep aynısını yaptım. Sueno side geçen sene ilk defa çıkış günü mesaj attı, sonrasında arayıp arabayı otoparkta görüyoruz minvalinde bir şey söyledi çıkmanız lazım dedi. çok sinir bozucu bir durum gerçekten taciz edilmek. tamam çıkacağız yemedik otelinizi demek geliyor içimden.

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt

Aynı düşüncedeyim bende ama peşinen bunu söylerlerse ve 18:00 gibi akılcı bi saat olursa kabul edilebilir bi tık. Alternatifi varsa onu değerlendirme konusunda kararım net bu arada. Ama illede bu otel olacak dersem erken girişe zaten laf eden yokmuş. Çıkış içinde 18:00 civarı bence makul.

He hiç olmada daha iyi. Mesela Norm "O ne demek lafı mı olur" gibisinden yanıtladı bu sorumu. Otel var otel var :D

• Herkese merhaba The X Belek 2. Gündeyiz , deneyimlerimi aktaracağım şuan için yemekler orta kalite alkoller üst kalite diyebilirim . Otel zaten orta segmente hitap etmekte ama alkol olarak en iyisi sizin için neyse oda mevcut ☺️

• Bu sene Sueno Side'ye giden olmadı mı? Yorum göremedim hiç?

• 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.