< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (678. sayfa)
-
-
Rica ederim hocam çift olarak daha rahat edersiniz,sıra,kuyruk falan olmaz Adora'da Venezia'ya göre daha kaliteli ve et ağırlıklı yemekler olur.Kalabalığı hissetmezsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Porttan çıkarkende yazmıştım. Geçen sene oradaydım. Bu sene portta. Port yeme, içme, personel kalitesi olarak 2 gömlek üstün akkadan. Kesinlikle parasını hakeden bir otel değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maşşş hocam bir hafta kaldım otelde bu yediklerini bir haftada yemedim. Afiyet şeker olsun ;))
Ocak ayi somestrda gozunuze carpan fiyat performans ve havuz bakimindan zengin otel tavsiyeleriniz nelerdir bir suru otel eklenmis ets ye
Teşekkürler hocam, bu sene Haziran'da Voyage'a gitmiştik, daha önce Sueno Belek deneyimim olmuştu. Anlaşılan Voyage'a göre beklentimizi baya düşük tutmamız gerekecek :)
-
Teşekkürler, konsept iyi gözüküyor. Chivas 18 varsa tamamdır
-
Arkadaşlar annem ve babam için herşey dahil muhafazakar otel tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?Balıkesir Antalya veya İstanbul yakinlari olabilir.Tesekkur ederim
Sırf muhafazakar adı altında iyi otellerden dahi iki katı fiyat vermek istiyorsanız Angels Marmaris 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik02 -- 17 Eylül 2024; 18:44:29 >
Pek anlamam ama muhafazakar tanıdığım bir aile wome deluxe gitmişlerdi. Fiyatı 80k civarıydı baktığımda.
-
Hocam bende haftaya sueno sideye gideceğim tek korkum yağmur hava durumu yağmurlu gösteriyorquote:
Orijinalden alıntı: cmshnTeşekkürler hocam, bu sene Haziran'da Voyage'a gitmiştik, daha önce Sueno Belek deneyimim olmuştu. Anlaşılan Voyage'a göre beklentimizi baya düşük tutmamız gerekecek :)
Haftaya Cumartesi Belek’e gidiyorum bende hocam hava durumunu kontrol ediyorum Antalya bölgesinde yağmur gözükmüyor şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 18 Eylül 2024; 9:14:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu port nature iyi mi değil mi anlayamadım. @Ritalin06 paylaştıklarından çok güzelmiş gibi algılıyorum ama eski yorumlarda da memnun kalmamışlardı sanki. uygun açarsa 2025 için aklımda olan bir oteldi şimdi kararsız kaldım.
-
Voyage Sorgun tatilimizi tamamladık, dönüşünde iş güç ancak fırsat bulabildim. Hizmet olarak yine üst düzeyde ama bazı konularda geride kalmış. Geçen seneki Voyage Torba tatili ile kıyaslamıyorum çünkü arada her zaman bayağı fiyat farkı oluyor ama normal otellere göre bile ana restoran oldukça zayıf bana göre.
Akşam yemeklerinde et çeşidi çok azdı Türk gecesi vs bir etkinlik yoksa. Cuisine 24 ücretsiz alakartta kuzu pirzola vs daha çok seçenek var ama sen orada ye çocuğu alakarta götür orada yedir olmayacağı için seçenek çok az geldi. Tatlılar da aynı sayılır, kaldığım günlerde aynı 4 5 çeşit şerbetli tatlı döndü durdu. Yediklerimiz genel olarak oldukça lezzetliydi, Carino Steak alakart çok başarılıydı, Buzuki de fena değildi.
Deniz gerçekten her şeyiyle kötü. Dalgalı, taşlık, büyük kayalar var, suyu bulanık vs olabilecek tüm kötü özelliklere sahip diyebiliriz :) bunun dışında havlu almak için koca otelde sadece iki alan var biri zaten ortak alanlara oldukça uzak olan relax poolda, yani onu hiç sayma tek noktada havlu var desek yeridir.
Personel harika, gözünüzün içine bakıyorlar bir isteğiniz var mı diye. Büyük çoğunluğu da güler yüzle hizmet ediyor. Asistan hizmeti laf olsun diye değil gerçekten harika çalışıyor.
Genel olarak ufak tefek aksaklıklar dışında memnun kaldık artık önümüzdeki sene fiyatlarını bekleyeceğiz :)
-
Voyage fiyat olarak güzel başladı gibi. 2025 konusuna bekleriz hocam :)
Ben de belek golf tarafını düşünmüyor değilim
-
O tarafa bakamadım daha, açıkladı mı 2025 fiyatlarını?
-
Torba, Belek fiyatları açıklandı
-
Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa mı oluyor otel ?
-
23-27 eylül arası bodrumda 2 kişi için f/p 5 yıldır otel hangisini önerirsiniz bütçe max 25k ? alternatif antalya da olabilir. ucakla gideceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X