< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024 F/P Otel Fırsatları (677. sayfa)
-
-
Suistimal edenlerde oluyordur illaki ama benim tek derdim yola hava kararınca yada kararmaya yakın çıkabilmek. Hem kendi açımdan rahat oluyor hem çocuk direk uyuyor. Yoksa işkence mide bulantısını duymak. Sürekli durmak zorunda kalmak vs.
Ama bugüne kadar gittiğim hiçbi otelde çıkışla ilgili ne saat verdi ne bi laf etti. Olursa ilk defa olacak :)
-
Senin bu tatilinin yorumlarını çok merak ediyorum. Eğer bi aksilik olmazsa seneye tam bu zamanlarda orda olucam. O yüzden havasıdır suyudur denizidir dalgasıdır her detay önemli hocam :D
-
Hocam bence bu durum resepsiyondaki kişilerden kaynaklıda olabilir. Bazı insanlar bu konuda çok keskin olabilirken bazıları daha idareci anlayış ile karşılayabilir. Bence oteldeki üst yetkili ile görüşmek lazım çıkış saati ve akşam yemeği işini.
-
Konaklamaya yakın rezervasyonu yaptığım arkadaşla bi görüşürüm belki ama 18:00 de makul. Erken girişe laf etmeleri daha çok can sıkar. 8-9 saat yol sonrası kapıda beklemeyi kabul edemem :d
Erken girişte odaya değil tabi. Otele.
-
Yine naçizane o kadar para veriyoruz. Yoldan gelmişsin yorgun argın ilk gün boşa gidiyor. Ben her otelimde mümkün olduğunca 1 gün önceden gidip gece sadece konaklama yapıp otele sabah kahvaltıya gidiyorum. İlk gün yorgunluğu olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rubi platinuma 8.15de girmiştim
Port nature 9.00 da girdim karşılama form doldurdu sizi tutmayalım otel sizin demişti 13de aldı odaya
Müsaitlik durumunda odayı bile verebilirler hocam. Çocuklu aileler için öncelik bile gerekli yani :) ki otel bebekler için herşeyi düşünmüş Little travelers adı altında.
-
Giriş konusunda hiçbir sorun yok hocam. Biz sabah 9.30 10 gibi varıp direk kahvaltıya geçmiştik gayet esnek ve anlayışlılar kendileri kahvaltıya yönlendiriyor.
Hocam alkolller ortalama diye hatırlıyorum. Ortalamadan kastım klasik markalar. Örnek olarak viski maks kaç yıllık var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocukların fazla olacağı kesindi 😊
Aquapark çocuklar için konuşursak eğer gayet yeterli bence açık büfe mevzusuna gelirr isek dediğin gibi hocam lezzetsiz birşeyle karsilasmadim bende son gittiğim tesisle karşılaştırirsam üstün değildi alakartlarla açığı. Kapatıyor yalnız ilk defa bu bölgeye geldim akşamın azizliğimiydi bilmiyorum dalgalardan dolayı denize giremedim cocuklardan dolayı tekrar geri döndüm 😊
Otel dolu olmasına rağmen kalabalık hissetmedim asla tek kapı olayı benim gibi çocuklu ailere Sorun hocam Aile odasida aynı şekilde aile odasının ara kapısı rayı kırılmıştı odaya girdiğimde resopsiyona birdirir bildirmez anında geldiler üstelik günün sonunda anca gelirler düşüncesiyle bakmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben geçen sene sueno sideye gittim halen f/p oteli bence. Özellikle çocuklu aileler için çok iyi olduğunu düşünüyorum. çalışanların bazı tavırları hoş değildi sadece. Tepsiyle mesela içki alıyorum kendime çocuk, çocuk havuzunda 3 saat falan oynuyor onun başında dururken sürekli bara mı gidip geleceğim? Mesela öyle alırken bir gün abi içiyor musun dediler bir gün. ne yapacağım allah aşkına çimene mi dökeceğiz? anlamadım ki?! suistimal tabiki oluyordur ama herkesi de zan altında bırakan bir kaç böyle davranışları olmuştu. Abi o kadar vermiyoruz normalde falan diyorlar içkiyi, duble koy diyorum içeceğim diyorum eli gitmiyor bazılarının.
Yeme içmede de akşam yemeklerini tutmadım açıkçası, güzel yemekler hemen bitiyor, yemekhane çok kalablık oluyor. Dışarıda side sokağı dedikleri açıkta burger pizza tavuk vs yapan yerlerden yemek daha kolaydı ve iyiydi.
aklımda bunlar kalmış.
-
Teşekkürler hocam yorumunuz için, ben gelecek hafta giriş yapacağım da, geriye doğru baktım bu sene kimsenin yorumunu göremedim. Ondan sormak istedim. Bir senede çok şey değişebiliyor :)
-
cumbalıca garden öneririm kendine ait plajı var temiz oda kahvaltı hizmet veriyor geçen hafta gittik çook memnun kaldız biz
-
-
Hocam Mayıs sonunda nerdeyse tüm forumca oradaydık.
Genel olarak verilen paraya göre bedava.Ama paradan bağımsız olarak her geçen sene kalite düşüşü belirginleşiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam merhabalar . Size otel konusunda tecrübelisiniz o yüzden sorayım dedim . 28 Eylül 2 ekim arası 37 bine Adora resort otel mi yoksa 33 bine Venezia Palace Deluxe Hotel mi mantıklı ?
merhaba maximum karta başvuracağım fazla uçak kullanmıyorum herhangi birine başvurayım mı yoksa şu kart daha iyi dediğiniz bir kart varmıdır
-
Bana çok koymuyor hocam yorgunluk. Şezlongda 2 saat kestirsem yeter.
-
Hocam eğer çocuk varsa Venezia Palace çocuk yoksa Adora seçin bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X