Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.811
Cevap
607
Favori
1.015.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çocuk yoksa benim dediklerimi unutun ara tatil döneminde gitmenize gerek yok sonuçta, aşırı kalabalık da olacağını sanmıyorum.
    Diğer türlü zaten kapalı havuzu falan kullanamazsınız hem aileler hem çocuklar havuzdaydı biz çocuğumuzu sokmadık hareket alanı yok diye, arkada dışarı açılan bi kapı vardı ve defalarca söylememe rağmen bir türlü kapalı tutmadılar giren çıkan kullandıkça cereyanda kaldı herkes. Bir de çocuklardan dolayı çok klorlama yapmışlardı gözlüksüz durmak imkansızdı.

Not: Öğretmen de olabilirsiniz tabi onu düşünmeden yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatbjk -- 13 Eylül 2024; 12:59:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuk yoksa Ocak'da gitmeyin naçizane.Bence Mart ayı için çok daha güzel ve uygun alternatifler var çocuk gürültüsü olmadan daha rahat daha keyifli bir tatil geçirirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eşim öğretmen olduğu için başka tarihte gidemiyoruz maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 13 Eylül 2024; 13:4:27 >
  • hakan3338 H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim tavsiyeniz için mutlaka sömestr tatili yapacağımızda göz önünde bulunduracağım. Benimde 2. Akra Kemer tatili 2-6 ekim çocukları bırakıp eşimle gideceğiz bakalım bu sefer nasıl geçecek bende merak ediyorum

• ETS de aidatsiz troy Maximun kredi kartı ile 9 taksit oluyor mu?

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Deniz öncelik ise Nirvana olabilir. Geçmiş sayfalarda ayrıntılı bir yazı yazmıştım dilerseniz okuyabilirsiniz

• Evet geldik The Norm da son geceye. Yarın çıkışımız var. Odayı teslim ettikten sonra geç çıkabilirmiyiz diye sordum cevap olarak Öyle soru mu olur ne demek dercesine tabi ki istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz otelimizden yanıtını aldım.

Duş ve giyinme için spa yı kullanabilirsiniz diye de ilave ettiler.

Rüya gibi 1 haftanın sonuna geldik.

• Arkadaşlar kimse Seven Seas Palmeras Bay Alanya'yı biliyor mu?

Eski bir otelden bu sene mayıs ayında yenilenerek açılmış. biri 4 diğeri 2 yaşında 2 küçük çocukla gideceğim. yorumlar abakıyorum da ilk açılışta yorumlar karışıktı, dengeliydi. şimdi yorumlara bakıyorum hepsi 5 yıldız her yorum harika. acaba parayla mı yaptıyıorlar diye bir şüphe uyandı. hiç otelde kalan duyan var mı samimi bir yoruma ihtiyacım var

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Shop resimleri efsaneydi. Gerçekten o halde mi açıldı iyi incelemek yorumları kovalamak gerek. Burda hiç denk gelmedim gidene.

• Titanic Deluxe Lara'nın kış sezonu için kendi sitesindeki fiyatları zıpladı, ben Kasım 9-13 için gecelik 188 euroya almıştım şu anda 306 euro gösteriyor.
    Titanic Mardan Palace ise henüz artmamış, aynı tarihlere gecelik 239 euro gösteriyor, Lara'ya göre bir üst segmentte yer alan bir otel için çok iyi fiyat diye düşünüyorum.
    Ben Lara'yı @erdfb_1907 hocamın fiyat artar uyarısıyla almıştım, benzer durumu görmemiz yakındır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimari projeyeye çok da uzak değil gibi görünüyor şuanki hali özellikle kumsal iyi diyorlar ama eski odalar/temizlik konusunda çekinceler var gibi.

Giden duyan olup da yazarsa mutlu olurum. Ücretsiz iptal süresine yaklaşıyorum :) 5 gece 26 küsüre almıştım. :ok da ucuz değil ama her şey dahil için uygundu.

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    5 gece için 26k ya pekde ucuz değil mi diyosun :) sakın iptal etme. Ne kadar kötü olabilir ki?

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt

Mardan palace deneyimi olan arkadaş var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi siteden fiyatları aldınız? duja bıdrum 35k 4 gece gözüküyor fiyatlarda

• FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt

Lara fiyatları abartı derecede artırmış, belek fiyat değiştirmemiş mardan 252 euro iken 239'a çekmiş ara tatil dönemini.

Lara kasım sonu 122 euro fiyat veriyordu 251 yapmış :) Mardan kasım sonu 186 ki gitmesem de mardan lara ve belekten üst seviyede olduğu biliniyor.

Lara fazla rezervasyon gelince böyle bi artış yapmış ama diğer otellere yeterli rezervasyon gelmeden kimse lara seçmez artık bu fiyatlara, muhtemelen geri çekebilir belli oranda.

• Johnwick4 J kullanıcısına yanıt
    ETS'de hocam.Hala 24.9k görünüyor. 2024 F/P Otel Fırsatları

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    2024 F/P Otel Fırsatları

üye girişi de yaptım ama gözükmüyor

Hocam siz 22-26 Eylül olarak giriş yapmışsınız.
    Bu 24.9k fiyat 1 Ekim ve sonrası için.
    Yani 1-5 Ekim ya da 2-6 Ekim olarak girmeniz lazım.

Tarihlerin birbiriyle alakası yok.

• Norm için sadakat büyük ihtimalle olur dedi resepsiyon. Çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz dedi. Yeni sezon fiyatları içinde kasım da açılır dediler. Ben geçen sene ekimde aldım dedim ama o da emin değil.

• 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.