Yok nakit almadım, zaten bu aracı almamdaki en büyük faktörlerden birincisi buydu, burada kredi notu demek her şey demek, ev kiralamak için bile çok önemli, aracı satın aldığım bayii sağolsun sıfır kredi notuyla olmasına rağmen kredi çıkarabildi, normalde ikinci el S4-S5, 340i-440i bakıyordum, o bayii bana kredi verdiği için bu aracı tercih ettim, iyi ki de etmişim çünkü kredi notum çok yükseldi ve nakit almak durumunda kalmadım. Ve dediğiniz gibi maalesef, burada evin önünde her gün istisnasız Lamborghini, McLaren ve Rolls Royce'lar geçiyor ve hiç biri basamıyor, en fazla vites küçültüp ses çıkarıyorlar, maksimum yapabildikleri o, ve bunları gördükçe Toyota Camry veya Honda Accord almanın mantığını anlayabiliyorum. :) |
2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu (4. sayfa)
-
-
ben de 5.0 isterdim ama cabrio onceligim oldu. hem 5.0 hem cabrio olunca anlamsiz fiyatlar cikiyor.
MPGye daha alisamadim, cok fazla yakiyor diye dusunuyordum ama gecenlerde lt/100km ye cevirince sasirdim bekledigimden az cikti.
yine de ben gundelik kullanmadigim icin yaksin istegi kadar umrumda degil :)
-
Valla hocam ben aracımla günlük iş yapmadığım için (mesela Uber Eats gibi) yakıt tüketimine o kadar dikkat etmiyorum, ve buradaki fiyatlara nazaran benzin çok ucuz olduğu için hiiiç takılmıyorum ki Türkiye'de G20 320i kullanırken ortalama tüketimimim 12lt olduğu için gerçtekten bana çok uygun geliyor, siz de aynı kıtadasınız lütfen siz de paylaşın fotoğraf/video, bilgi olur en azından kullanıcılar için.
Cabrio kısmına gelince, buradaki insanlar da aşırı Cabrio düşkünü, ama hayatımdaki tek cabrio deneyimi Peugeot 206 cabriolet olduğu için pek bir fikrim yok, cabriolet araç üstü kapalıyken çok çirkin geliyor bana sof veya hardtop olasalar bile, sırf bu yüzden bile havalar düzelince üstü açık araç kiralamak istiyorum.
-
Hayırlı olsun. Yalnız bu araca kırmızı ve lacivert çok iyi gidiyor. Siyah renk bütün keskin hatlarını gizlemiş gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum, eğer baz model yerine özel sipariş/daha dolu bir araç alacak olsam ben de daha canlı bir renk tercih ederdim. Ama şu anki aracımdan da memnunum, blacked out tarzı hep hoşuma gitmişti, şimdi nasip oldu.
-
bende ayni moddayim, 2 haftadir san francisco - los angeles tatili yaptim 2000 mile yaklasti heralde toplam gezi, karma tuketim 25 mpg civarindaydi. simdi baktim 9.4 lt/100km yapiyor daha ne olsun yani. ben zaten sadece keyif icin kullaniyorum.
fotograf/video paylasmayi biraktim uzun zaman once ancak bilgi paylasimina her zaman acigim tabii.
sahibi olmasam da uzun yillar clk ile icli disli oldum, evet ozellikle softtoplar kapaliyken cok daha kotu gorunuyorlar ancak ben amerikada oldugum surece kolay kolay vazgecmem cabriodan.
sizin orada havalar nasil? ben San Francisco tarafinda bile istedigim kadar acamiyorum ustunu. pek bahar olmuyor burada, yazin gunes pisiriyor kisin zaten soguk. gecen hafta LAde bile dogru duzgun acamadim, tek olsam yine acardim da sevgilim fazla usuyor. clk da camlari kapatinca uzun yolda bile cok rahatsiz etmiyordu ruzgar, mustang o acidan basarili degil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X