Şimdi Ara

2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
3.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ulasmak zorlastikca fiyatta artiyor. amerikan arabalarina ekstra maliyetler geliyor. birde resmi satis olmayinca fiyatlar ucuyor.

otosan mustang ithal ederken yine boyle afaki farklar yoktu.

a4u satsam amerikada 2 tane mustang aliyor, turkiyede 1/3 :)

• Nemésis N kullanıcısına yanıt

can korkusu filan nedir yahu? bu kadar da abartmak nedir anlamadım. tamam kabul, gelişmiş bir ülke değiliz, bunun sonucu olarak da şehirlerimiz o kadar güzel değil, çarpık yapılaşma var, iyi bir okul için ya paran olacak ya da çocuğun çok zeki olacak da o kadar da gömmeyin. buraya gelebilmek için yanıp tutuşan bir çok ülke insanı da var.

muhtemelen özel bir mesleğin var, o sayede kanada'ya gittin veya paran var yatırımcı vizesiyle gittin. eskiden benim mesleğimde olanlar (yazılımcı) için çok kolaydı kanada'ya gitmek. ama artık çok daha zor. avrupa'ya gitmek çok kolay ama belli meslekler için. şimdi burda görüyorum "ne hayat", "of of of", "tek hayalim" falan diye yanıp tutuşuyorlar. yeni gençlik resmen kafayı yedi böyle hayallerle. bir kısmı gidebilecek ama çoğu gidemeyecek, sonunu iyi görmüyorum ben bu işin.

diğer yandan işin-gelirin iyiyse avrupa-amerika o kadar da çekici olmayabiliyor. bir çok meslektaşım avrupaya-amerikaya gitti. başlarda burdaki maaşlar düşüktü, gitmek anlamlıydı ama şu an uzaktan çalışan bir yazılımcı vergileri düşünce avrupa'da çalışanlardan daha yüksek net kazanç elde ediyor, bir de üstüne üstlük burada hayat daha ucuz. ha burda düşük maaş alır, çocuğunu iyi bir okulda okutamaz o başka. avrupa'ya gitmek için yanıp tutuşan doktor tanıyorum birkaç tane. yahu burda kral gibisin, avrupa'ya güç bela gittin, bir ton eğitimi tamamladın, orda bu kadar kazanabilecek misin bir doktor olarak?

• Hayirli olsunda aracta cok bos hocam umarim pesin almamissinizdir.Ama motoru konusuna gelirsek pek takilacak bir sey yok yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişmiş ülkelerde gitmeyen araba tabir edilen modeller çok yaygın, arkadaşımızın da vurguladığı gibi çok acımasız trafik kurallari var
    350 beygir arabanız var 100 beygirini kullanabiliyorsunuz
    Hayırlı olsun dostum

• en1gma kullanıcısına yanıt

Amerikada guclu motor onemli 1.6 motorlu arabayla ana yollara cikarken arada kalir ezilirsin hic oyle yavas gidelim yol verelim diyen olmuyor herkes hizli.Guclu motorlar onemli o yuzden

• Nemésis N kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ancak uzatmak istiyorum:)

Hayata bir kez geliyoruz demişsiniz ama çocuğum için buradayım demişsiniz.

Çocuğunuzun olup olmayacağı bile belli değil iken hitmişim Kanada gibi ülkeyi.

Nemesis dostum, hayata bir defa geliyorsun. Dön bence.

Ülke bir çok ülkeden güvenli, Türkiye iddia ediyorum çok ülkeden daha güvenli bir ülke.

Tez zamanda iki yıl içinde sizden konu başlığı bekliyorum.

Al atını hiterim tımarını dedim ve Kanada’dan ülkeme döndüm.

Başlık da bu olsun.

Kazasız belasız kullan, dönünce mx5 ile gelicem yanına. TTs gibi hızlı değildir ama daha çok eğlendirir.

• Güle güle kullan hocam. Türkiye'de olsanız 1.000.000 TL fabrika fiyatı olan herhangi bir X marka/model araç için 3.840.000 TL veriyordunuz şimdi 2.3 litre olarak. Eğer düzeniniz ve yaşamınız, adaptasyon durumunuz, sağlığınız iyi durumda ise Kanada'da kalmanız çok daha makul bana göre, üstteki arkadaşımızın yorumunun aksine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Nisan 2024; 15:4:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Forumda Kanada'dan konu açan bir arkadaş vardı ve yakın zamanda Ford Bronco 1.5 lt 180hp SUV almıştı. Gayet memnundu performans olarak:
    https://forum.donanimhaber.com/ford-bronco-sport-aldim--156890961

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Nisan 2024; 15:3:59 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Nisan 2024; 18:24:1 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Eminim Florida'da yasiyorum 🙂

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

turkiyede abdye gore daha ucuz olan tek sey kira, o da california gibi pahali bir eyaletle kiyaslayinca.

mitsubishi coltla gezdik biz sizin orda, ezilmedik valla...

• bu arada ecoboost mustange redditte honda with a horse filan diyorlar, baya gulmustum ilk okudugumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 3 Nisan 2024; 20:16:52 >
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

Bak kimse kimseyi ezemiyormuş gördün mü?

Dünyada kuralları bizimki kadar rahat olan başka bir ülke örneği yok

Her yerde istediğin gibi gidebiliyorsun2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu 

Ben bu arkadasla geziyordum anca yetiyordu Mitsubishi coltla f150 olsun Tundra olsun onlarin arasinda ezilmediyseniz tebrik ederim ne diyeyim🙂

2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu

• Hayırlı olsun klasik yerli amerikan arabası almışsınız.

Burada egea neyse orada da mustang o 2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu 

Amerikan arabaları güzeldir ileride corvette veya challenger yada charger tavsiye ederim kaslı güçlü arabalar dikkatimi çekmiştir her zaman.

• Kara şimşek almış ama boş paket diyor :))

İyi yazmışsınız Canada vs gitmek ile Türkiye'de 80 milyon dünyaya köle olmaya gelmiş insan varken bu düzen değişmez akbil gösteriyor bana aha her yere gidebiliyorum diyor geçen bir fanatik AKP'li

• Hocam hayirli olsun diyelim, Allah kaza bela vermesin. 1 ay kadar aracin performansini denersin tabiki ama sonrasinda cok da abartma, genc yasta arac sana mezar olmasin dikkat et.

Bulsam ben de sundan almak istiyorum ama esim kafayi mi yedin diyor 2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu 

1967 Model Mustang Shelby GT (814 HP)

2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 3 Nisan 2024; 23:26:7 >
  • Adamın ruhu fakir ;) ne işin var forumda

istatistikler öyle demiyor. dediğin gibi olsaydı amerika lehine bozuk olan denge hepten alt üst olurdu, dünyanın kalanı aç kalırdı hepten. söylemek istediğim şeyi yakalayamamışsın. zaten oradaki hayat standardının daha yüksek olduğunu kabul ediyorum. yiyecek-içecek vs.. almak daha kolay geliyor oradaki insanlara, kabul. ama bu daha pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez. uzaktan çalışan veya türkiye'de yüksek seviyelerde maaş alan biri için çok anlamlı değil, çünkü o paraya türkiye'de geçinmek daha kolay dedim ben.

2024 Ford Mustang S650 2.3 Ecoboost aldım! İnceleme ve sohbet konusuwww.numbeo.com
    Cost Of Living Comparison Between Turkey And United States
    https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_countries_result.jsp?country1=Turkey&country2=United+States

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.