|
Bildirim
Aynı tipsiz sıkıcı tasarım
|
oh kasa değişti sedan gitti gerisi bizi ilgilendirmez sırf dizel diye 3 4 senelik passata 2milyon istiyorlar :D :D
|
Çok çirkin olmuş. B8 ise çok yakışıklıydı.
-Yuvarlak far anahtarı yok -Vites kolu yok -Fiziksel tuşlar yok Otomobil işinin iyice suyu çıktı. Sektörü otomobillerden nefret eden kişiler yönetiyor. Otomobil zevki bulunan birisinin güncel otomotiv sektöründeki gelişimlerin herhangi birisini bile onaylaması mümkün değil. İleride direksiyonu olmayan, sürülmesine izin verilmeyen, kendi kendine giden, elektrikli kişisel otobüslere bineceksiniz. Otomobil düşmanları kazandı. |
Sedan versionu yokmu |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirrealsQ -- 31 Ağustos 2023; 11:43:01 > |
|
|
|
Haydaa hiç sevmiyorum variant modelleri ben sedan yada hatchback model seviyorum. |
|
|
Zaten üretilmiyor :) Bu aslında Skoda SuperB! sırf Passat adını satın alanlar için ön panjuru ve logoları değiştirilmiş sadece. Gelecek hafta 2024 Skoda Superb tanıtıldığı zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın ;) |
|
|
|
|
arkadaşlar 5 dakika boyunca arabaya dikkatli bakıp keşke alabilsem derseniz gece rüyanızda görme ihtimaliniz artıyor. Mustang için denenmiştir. |
|
|
öyle bişey passat'a yakışmazdı. anca subaru'da falan olur |
öyle olsaydı en basitinden yeni superb'de olduğu gibi fiiziksel klima tuşları hala olurdu. platform aynı ama farklı araçlar. |