|
2024 Volkswagen Tiguan'ın iç ve dış tasarımı büyük oranda açığa çıktı
-
-
Direksiyon, orta konsol falan, VW her zaman ki gibi yine çağ atlamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 16 Haziran 2023; 16:33:28 > -
İçine tablet yerine televizyon koymuşlar :) Dış tasarim belli olmuyor ama vw'nin çok fazla değişiklik yapacağını sanmıyorum . Sonuç olarak dış ve iç tasarım olarak güncel kasa rakiplerinin yanında çok demode kalıyordu şuan artık rekabet edebilecek hale gelmiş ama öyle çağ atlamış bir Tiguan da yok karsimiz da. Cherry'nin tiggo serisi çok daha modern ve ilgi çekici duruyor mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı tas aynı hamam devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süreyya nerdesin?
-
Bir yeni 3008'in kokpitine bak, bir de şuna bak .
-
ekran güzel olmuş
-
İsallah id serileri ve diğer elektrikli, hatta modern araçlar gibi yumurta kasalı olmaz.
İğrenç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o ekran formentordaki ekranın aynısı değil mi ?
bu arada klasik vw böyle olağanüstü bir değişiklik ufak tefek değişikliklerle devam ettirmişler aracı. Güncel kasa sevilen ve çok satılan bir model bu da öyle olacaktır.
-
Golf 9’un ayak sesleri bunlar. Vollswagen grubunun en en en önem verdiği model Golf’tür.
Bu tasarımda harika olmuş, heyecan ve mutluluk veriyor, otomobil sevdalıları için serotonin pompası bir tasarıma sahip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tiguan bitecek, yerine tayron mu ne gelecek diyorlardı. Yalan mıymış
Neyse ki pandemiden sonra işler değişti, sıkıcı ve kopyala-yapıştırcı VAG grup erimeye başladı.
-
Normalde asya pazarında satan modeller avrupa kıstaslarını karşılamaz fakat VW buna son veriyor, her pazarda otomotiv disiplinlerini üst limitlerde tutarak kalite normlarını karşılıyor.
Bu vesileyle uzakdoğulularda Avrupa normlarında kalite ve disiplinde araçlara biniyor.
Öyle mi yoksa wv rekabet edemeyeceğini anlayınca ucuz modellerini arge harcamadan Avrupa'da mı satmaya çalışıyor?
Önce bi kahkaha attım yorumuna commandxciğim. Volkswagen AG Avrupa’nın referansıdır. Volkswagen AG demek; Bentley, Bugatti, Lamborghini, Volkswagen, Audi, Porsche, Man, Scania, Ducati demektir. Ne kadar lastik üstü varsa Avrupa otoyollarında bunların mimari Volkswagen AG’dir.
Yani sen şimdi referans bir gruba böyle bir şeyi yakıştırıyor olamazsın. Mühendisliğe böyle bir hakareti reva göremezsin. Seni az çok tanırım, bunu hafif otomotiv konusunda ki cehaletine bağlıyorum.
Olur böyle arada şekerim, insan bazen bildiklerini karıştırıyor.
Ducati demesen iyiydi be daswagencigim. Aklıma 10 gündür serviste yatan motorum geldi. Son bir yılda 5-6 defa servise gittim. Binlerce lira harcadım, yine düzelmiyor. Daha çok o bana biniyor.
Vag grubun otomobilleri de böyle mi?
iyi de millet...
herkes 3008' bak demiş bir de buna bak felan... aynı tas aynı hamam denmiş...
VW-Audi müşterisi bu zaten...
sert değişimler olmaz...
çizgileri birbirini andırır ve sadedir...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir yeni 3008'in kokpitine bak, bir de şuna bak . |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X