Şimdi Ara

2024 Yaz Lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 2021 Tucson aracımı yeni aldım. Üzerinde 85.000 Km 3 yıl doldurduğu orjinal Continental Ecocontact 6 serisi lastikler var. Çok fazla deformasyono oluşmuş lastikte bu sebebiyetle değiştireceğim.

Ölçüler 235 / 55 / 18 - 104 V

Hangi lastik markasını seçmeliyim karar veremiyorum. Fiyat çok önemli değil kaliteli konforlu güvenli sürüş sağlayabilecek bilindik lastik markası tercih edeceğim. Tavsiye eddeceiniz kullanıcı yorumuna bağlı lastik marka ve modelleri nelerdir ?

• Continental premium contact 6 ve 7 ile Michelin primacy 4, testlerde her zaman ilk 3'de olan kaliteli lastiklerdir.
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

Continental de yarık olduğu için tekrar tercih etmek istemiyorum açıkçası. Daha önce Pirelli ve Petlas kullandım lastikte hiç küçük parça kopmaları yaşamadım. Bu araç 1600 kg üzeri muhtemelen ondan kaynaklı ama sanki Michelin primacy 4+ alacak gibiyim. Öneriler de bu yönde olursa bakalım

• +

• Fabrika çıkışlı bridgestone turanza vardı, 28k km sonrası aşırı sertleşti yolda en ufak ayrıntıyı titreterek vermeye başlamıştı. Tabi önceki aracın fabrikasyon good year lastiğine göre özellikle ıslak yol tutuşu çok daha iyiydi. Şimdi ise michelin primacy 4+ taktırdım aracın dünyası değişti. Ses ve konfor olarak bu kadarını beklemiyordum. Her zaman 110 civarı dönüp 115'te tedirgin olduğum virajı 130 ile döndüm en ufak tereddüt yaşamadım. Bozuk yollarda hemen deforme yarılma şikayetleri var yumuşak lastik, asfalt yollarda iseniz hiç düşünmeyin. Bir de yakıt çeki verildi 4 lastik kampanyası var bu ara.
  • birisileri kullanıcısına yanıt

Aslında bende Michelin düşünüyordum ama gittiğim bir kaç lastikçi özellikle onu önermedi. Antalya'da yaşıyorum havaların asfaltın çok sıcak olması sebebi ile doğru bir tercih olmayacağını söylediler. Continental Premium Contact ya da UltraContact serisinden birini tercih edeceğim.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

Çöp derken ne anlamda ?

Ne zor işmiş şu tercihi yapmak. Şuan üstündekiler Conitental EcoContact 6 aşırı yumuşak olduğu doğru bazı yerlerden yarılma yapmış.

UltraContact 7 xL olarak geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeredotEngin -- 22 Mayıs 2024; 8:9:48 >

UltraContact 7 nasıl acaba

• Funtoma RoadFun Sport+ Continentalbükücü9000 al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.