Şimdi Ara

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.542
Cevap
23
Favori
116.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin Görevden alındı..

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
  • İyi olmuş sevmiyordum.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

AKP'deki tek kadına bütün faturayı kesmişler...

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

şu ülkedeki hiçbir şeyi ciddiye alamıyorum artık 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

• troll hesaplar sürekli soylu'yu paylaşıyor,başkanvekili onu yapacaklar galiba.

• Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt
    Trollerini salmış piyasaya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni başkan Menzil'e resti çekmiş.

BPT (@bpthaber) on Xtwitter
    BPT (@bpthaber) on X
    https://twitter.com/bpthaber/status/1775558205399072971

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    AKP'den CHP'ye geçen ancak henüz devir teslim yapılmayan Beyoğlu Belediyesi'nin eğitim mutfağı boşaltıldı.
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1775627696258613716

Bu tarz çok haberler geliyor.

@DARTH_BLACK Sence uyumlu çalışmaya niyeti olan bir parti böyle şeyler yapar mı?

• Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt

bir de yenilenmesi lazım gibi twitler atıyorlar.

halbuki troller akp için parazitler.🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

konya ya taşınsınlar🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] 

• Asıl soru RTE 2028 aday olabilir mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu seçimde CHP Adıyaman'da kazandı, bırakta Soma'da kazansın dostum.

Soma olayı yaşanalı tam 10 sene oldu, günaydın Soma'lılara...

Tarikatlar ve cemaatler milli güvenlik sorunudur kapatılmalıdır bana kalsa daha farklı bir yöntem yazardım ama muhtemelen silinir.

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

RTE 2023'te de aday olamıyordu sözde. Şuan cumhurbaşkanlığında üçüncü döneminde. Dördüncü kez aday olacak yani.

• ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Anayasayı Erdoğan'ın keyfi nasıl isterse öyle diye tanımlanan BABAYASA yaptılar 4 nedir elinden gelse 50 kez aday olur ama ömrü yetmez Allah'tan 😄

• 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]
    🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on Xtwitter
    #SONDAKİKA İstanbul Esenyurt'ta DEM Partili bir grup Türk bayrağı bulunan ev ve işyerlerini taşlamaya başladı! Abdullah Zeydan’a mazbata verilmesi bu tarz olayların önünü daha da açtı.
    https://twitter.com/siyahsancakx/status/1775573317849665670
  • Beykoz u vermek istemiyorlar çünkü anadolu yakasındakı enbüyük rant burda olacak. İmarları bile beklettiler buranın kaymağını sonra yeriz diye ama Chp ye geçince tutuştular. 5000 gecersiz oy var ve fark 1400. Buradan farkı kapatmaya çalışacaklar muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frkmngr9153 kullanıcısına yanıt
    kapalı kapılar ardında herşeyi döndürürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beykoz'da yeniden sayım kararı iptal edildi.
    CHP adayı mazbatayı alıyor.

• Üsküdar ve Etimesgut belediye başkanlarının neler yapacağını çok merak ediyorum. (Sinem Dedetaş çok güzel kadınmış, Fransız sanat filmlerinden çıkmış gibi bir yüzü var. 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] )

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Erdal Beşikçioğlu (@ErdalBesikci06) on Xtwitter
    Teşekkürler Ankara
    https://twitter.com/ErdalBesikci06/status/1775575237083439452/photo/1

🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU]Sinem Dedetaş (@sdedetas) on Xtwitter
    Resmi olmayan verilere göre Üsküdar’da kazandık! Bu yolu bizimle yürüyen herkese teşekkür ediyorum. Üsküdarlılara layık olmak için geliyoruz. Üsküdar’da yeni bir başlangıç için Tam Yol İleri! #SinemdeÜsküdarVar
    https://twitter.com/sdedetas/status/1774573090858520654

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.