Şimdi Ara

2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
13
Favori
75.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir memnuniyetsizlik yaşamadım. Çamaşır makinasından beklentim sessiz olmasıydı, bu açıdan Beko CMXD 9120 benim beklentimi karşıladı. Temiz yıkama konusunda da hanımı memnun etti.

• doktorduran D kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben de aynı modeli almayı düşünüyorum. Mümkünse deneyimlerinizi paylaşır mısınız + ve - olarak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • immortal75 İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, negatif bişey görmedik bizim aile kalabalık nerdeyse hergün çalışıyor makine, güzel memnunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler hocam. Biraz daha araştırıp sonuca varayım en kısa zamanda ben.

• Tek yaşayan kardeşim için şu modeli aldık. Anlık indirime girdi, 7.899 liraya aldık. Nasıl bir makinedir bilgisi olan, yorumu olan var mıdır acaba?

2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ??www.hepsiburada.com
    Regal CM 61000 6 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/regal-cm-61000-6-kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-HBCV00001I32NE
  • 15000 liraya kadar en iyi çamaşır makinesi önerirmisiniz

Bosch'ta çok az suyla yıkama yaptığı ve malzeme kalitesiyle alakalı şikayetler vardı çok sayıda sizin gözleminiz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Eylül 2024; 11:18:24 >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir problem yok bizim makinada, 10 numara maaşallah

• Ben de tek yaşamaya başlıyorum. Tek eksiğim çamaşır makinesi kaldı. Bu bütçelerde bir şey bakıyorum. 9000 civarına Altus da alabilirim. Umarım beğenirsiniz. 10000'den fazla vermek istemiyorum.

• @doktorduran ile aynı makineyi iki gün önce aldım. (WGB254A0TR) İlk günden yıkama yaptık. Malzeme kalitesi ve su miktarı konularında hiç bir sıkıntı yok. Sessiz çalışıyor.

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Grundig.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Biz de aynı durumdayız. Bir çok ihtiyaç olduğu için ürünleri filtreleyerek genelde en ucuzunu seçmek durumunda kalıyoruz maalesef. Tek kişilik kullanımda sorun çıkacağını sanmıyorum. İzlenimlerimi yazarım.

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

Electrolux ew8f229st ile ew7f249pst arasında kaldım farkları nedir tavsiyeniz hangisi olur bütçem 22k civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28.000 ne LG aldık.
    11kg-1400rpm wifi
    Kayışsız kazan

2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 10 Ekim 2024; 12:36:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2guyS kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun,bugün de benim makine emekli oldu...Makineden memnun musunuz?

o tarihte kaça almıştınız?

• Arda92_ kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar..15-20 bin arası çamaşır makinesi tavsiyeniz hangisi olur?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Grundig

Çok yüksek paralar verme. Miele ve alman üretimi olanlardan almadığın sürece hepsi aynı. Fonksiyonlara da aldanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 12 Ekim 2024; 14:48:57 >

• Herkese merhaba. Yaklaşık 15 yıl önce buradaki arkadaşların tavsiyesi ile zanussi çamaşır makinesi almıştım. Şimdi arıza yaptı. Servis kazan ve rulman sorunu diyip 9 bin TL masraf çıkardı. Yeni makina yerine eskiyi tamir ettirin dediler. Bu konuda bilgim olmadığı için fikirlerinizi rica ediyorum. Bu paraya tamir mi yoksa yenisi mi? Bu arada bütçem 20bin TL civarı.

• ASIMOV kullanıcısına yanıt
    Yenisini al. Benim de 14 yıllık profilo arıza yapmıştı. Yeter dedim. Gittim grundig aldım. İşimi fazlası ile görüyor. 30-40 verecek de bütçem vardı ama beyaz eşyaya çok para verme taraftarı değilim. Elektronik olsa anlarım ama altı üstü çamaşır makinesi.

• 15-20 arası min 9lg bir makine bakıyorum arkadaşlar tavsiye veren çıkar mı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.