< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar herkese merhaba,
LG WashTower™ ile ilgili bilgisi veya deneyimi olan var mı acaba ? Önerir misiniz ? Teknolojisi oldukça etkileyici gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 22 Ekim 2024; 21:44:43 > -
Arkadaşlar selamlar,
Acil uygun bütçeli çamaşır makinası ihtiyacım var 8 veya 9 kg kapasite ne önerirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya hakan -- 26 Ekim 2024; 23:36:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptırıp devam edin hocam kullanmaya, doğru söylemişler. 9800 az değil, ne işlem yapılacak anlamadım tam ancaj rulman değişimi vs ise yt da videolar var, izleyip karar verebilirsiniz. Çelik kazanlıysa yaptırmak daha mantıklı. Çelik kazanlı çelik flanşlı makineler 4000 eurodan başlıyor. Profesyonel seri diye satılıyor.
Makine modeli nedir?
Arkadaslar selam,
8 yillik siemens wm12t480 makinem sikmada vurma sesi yapinca servis cagirdim, kazana bagli 3 ayakli dokum parcada catlama kirilma var tambur degisecek dediler 6200 tl fiyat verdi.
Yenileri 20-25 araliginda. Degistirsem ilerde baska bir parcada sorun olur masraf cikar mi diye dusunup yeni alsam mi diyorum, sizin fikriniz ne olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba makineyi yenilemek mantıklı bir seçim olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de alman uretim urunleri arastirmaya basladim. WGB254A0TR icin sikayetvar da sesli calisiyor yorumlari var, sizde nasil fazla ses yapiyor mu makine?
Hocam yıkama aşamasında duyulan tek ses, yük miktarına göre ıslak çamaşırın kendi sesi. Sıkma aşamasında da devir sayısına göre ses artıyor ama 1400 devirde bile sarsıntısız ve banyo dışından duyulmayan düzeyde bir ses var. Ayrıca siyah çamaşırlarda tüylenme, kısmen kuru kalma gibi olayları da yaşamadık. Kaldı ki su ekleme, 3 seviye ek durulama vb su ile ilgili bir sürü seçenek var. Makineyi uygulama ile birlikte kullanınca çok daha iyi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal75 -- 26 Ekim 2024; 13:57:14 >
Hocam henuz detayli incelemedim ama ek durulama dediniz bu onemli benim icin.
A sinif makineler cok az su kullanip hafif deterjanli birakiyor, ben de hep makina normal yikamasini bitirince durulama moduna alip duruluyorum. Bu makina normal yikama sonrasi ek durulama yap olarak programlaniyor degil mi dogru anladim.
-
15-20 bin limitli camasir vu bulasik mak tavsiyesinse bulunabilirmisiniz arkadaslar cok acil lutfen 🙏
Merhabalar hocam , dm özelliğim kapanmış yazamıyorum size
Arkadaşlar selam,
Kasım indirimlerinde çamaşır ve kurutma makinesi almak istiyorum.
Bu iki ürünü önerir misiniz ?
Siemens WG52A2Z0TR 10 KG 1.200 devir çamaşır makinesi
Siemens WQ44G2C1TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi
-
Merhaba kurutma iyi fakat Siemens'in çamaşır makineleri birçok konuda sınıfta kalıyor. Eğer biz geniş aile değiliz çamaşır yarım kazandan fazla çıkmaz lekeli çamaşırımız çıkmaz yorgan yastık halı yıkamayız derseniz alınabilecek makine. Öbür türlü lekeyi verimli çıkaran ve çok çamaşır alan bir makine değil. Kazanı 9 ve 10kg ya göre küçük. Aynı şekilde yükleme girişide öyle. Ergonomik bir makine değilç eğer illa Siemens olsun derseniz bütçeyi biraz yukarı çıkararak WG44B200TR modelini almanızı öneririm. Marka sorun olmaz derseniz başka marka modelde alternatif sunabilirim.
Merhabalar;
Halı hazırda kullandığım 8kg Bosch çamaşır makinası yavaş yavaş miladi dolmak üzere. Kasım kampanyalarından faydalanmak için çamaşır makinası bakıyorum. Şuan aklımda 2 model mevcut.
1. Arçelik 9140 pm 1400 rom
2. Bosch wga252z0tr
Bu iki modelden hangisini önerirsiniz. Veya bunlar ise yaramaz ise önerebilecegiz model var mı.
arçelik'in PM serileri az su kullanıyor kazanlar eski 7kg makinelerle neredeyse aynı. Bosch'un alt ve orta segment makineleri az çamaşır çıkaran büyük ürünler yıkamayan aileler için ideal. Onun dışında lekeyi iyi çıkaran bir makine değil. Aynı şekilde suyuda çok az kullandığından tam dolu çalışırsa bazen orta kısım bile ıslanmıyor. Durulama su seviyeleri vasat. arçelik grubundan olan Grundig Gwm 101414 B modeline göz atabilirsiniz.
Öncelikle cevap ve bilgilendirme için teşekkürler. Yorumdan sonra Bosch bayisine giderek makineyi biraz inceleme fırsatım oldu ayrıca arcelik mağazasına da gittim sanki şu an kullandığım makineye göre kazanları hem mat renginde hem de küçük.
Nasıl bir model arayacağımı tam bilmiyorum şöyle söyleyeyim. 4 kişilik bir aileyiz. 2 ufak çocuğumuz var bir okula gidiyor diğeri evde üstünü başını kirletiyor. İşim gereği de her gün bir gömlek yıkamak zorunda kalıyoruz ve sürekli çamaşır makinesi çalışır bizde bazen her gün bazen günde 2 defa. Şu anki makinamızdan memnunuz yalnız milat dolmak üzere ve sağ solu pas tutmuş vaziyette. Eski tip motor olduğundan için gece de çamaşır makinesi çalıştığından çok ses çıkarıyor motoru.
Çamaşır makinesi hemen hemen biz de önemli bizde unsur halde diyebiliriz. Hazır yılbaşı öncesi ken fiyatlar zam gelmemişken. Kullanım şartlarına uygun sizce boş grubu mu Arçelik grubu mu bu grupları orta ve alt modelleri problemlerini söylediniz. Bu iki markayı da yönelmem açıkçası iki markada da tanıdık olması mağazalardan %30 indirimli alma şansım var bu sebepten ötürü bu iki markalardan önerebileceğiniz nokta atışı nedir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de çamaşır makinesi arayışındayım. Şu an en iyi çamaşır makinesi hangisi?
Bende lg çamaşır makinesi araştırıyorum kararsızım
Selamlar. Size tavsiyem BSH (Bosch Siemens Profilo) grubundan Siemens WG44B200TR modelidir. Fakat dediğim gibi çok çamaşır çıkaran aile iseniz Bosch Siemens grubunun kazan küçüklüğü sizi biraz zorlayabilir. arçelik'ten ise hala bayilerde kaldıysa 9120M modeli size göre makinedir. Onun dışında bu 2 markadan ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek başka model mevcut değil. Başka markalarada açığız derseniz bazı başka markalarda önerebilirim.
Merhaba arkadaşlar , çamaşır ve kurutma makinesi arayışımız var LG ve Arçelik arasında kaldık hangisini önerirsiniz.
Çamaşır Makinesi olarak;
Kurutma Makinesi olarak ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSovietX -- 4 Kasım 2024; 14:40:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X