Bu aynı taktikleri bana da, başkalarına da yaptı. Çok sinsice davranıyor. Bu kadar yıldır bu forumdayım, bunun gibisini görmedim. "yaw he he" de geç. |
2025 bütçe ödeneği: Diyanet tek başına üç bakanlığın bütçesini istiyor (4. sayfa)
-
-
Bunun sadece bir gösteri ve koreografi olduğunun farkındasın dimi. Yerde yatan çocuklar bir anda Atatürk’e secde ediyor oldu. Bu tarz birçok farklı gösteride bu şekilde haraketler vardır. O zaman hepsini artık önlerinde ne varsa ona tapıyor diye kabul edelim böyle bir şey olabilir mi ? Saçmalamayın lütfen.
Bir aşağıdaki mesajında attığın haber de aynı şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 13 Eylül 2024; 21:40:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cok umrumda olan biri degil, diger konuda lafi saglam oturtmusim ki, sinirden kudurup olayi ikide bir alie kurumuna getiriyor. Haa birgun antremanima konu mankeni olur, zaten aksam aksam etti antremanimin icine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradaki haraketin amacının tapınma gibi bir düşünceyle alakası yok. Yaptığının şu anda bir şeyleri şuradan tutup a buna bağlayayımdan farkı yok. Bende bu haraketlerin sembolize ettiği farklı şeyleri yazabilirim ama baktığımda tapınma gibi eyleme yormuyorum. Farklı şeyleri veya yapılanları eleştirebilirsin fakat Atatürk’e tapınıyorlar diyince bu şekilde şeyler atacaksan işimiz var demektir.
Bir çok şeye kızıyoruz veya bir çok şeyi destekliyoruz ama uç noktalarda olmayalım. Eleştirilecek veya yanlış olan bir sürü şey varken şu çocukça meseleler içerisinde gitmek sadece vakit ve enerji kaybı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geri gitmeyi geçtim, yerinde kalsan bile aşırı müsriflik, boşa harcanan gereksiz paralar. Bu paralarla yoksullara ne imkanlar sağlanırdı, bir düşünün.
Fena kin tutuyor. Bana aylarca hakaret edip, tahrik etmeye çalıştı. Bunu yapamayacağını anlayınca hakaretlerini şikayet etmemi bahane göstererek blokladı ama laf etmek için eski konulara falan gidiyor. Bu gibiler hakkında başkalarını uyarmak gerek.
-
Anıtkabir sanırım yılda 5-6 milyona yakın ziyaretçi alıyor. 2 tane trol sitenin sözüm ona haberi dışında bir şey paylaşamadın hele ikinci haber diye paylaştığın öğrenci gösterisi tam bir komedi😂 belli ki sen secde etmenin tapmanın falan da ne olduğunu bilmiyorsun. Öğrenmek için beyaz kostümler giyip Mekke’deki taş parçasının etrafında dönenlere bakabilirsin. Konudan da gereksiz yere sapıyorsun zaten. Biz ne dedik? Müslümanların İslami harcamaları giderleri Müslümanlar tarafından karşılanmalı.
Diyanet vs Müslümanlar tarafından finanse edilmeli. AKP’den sonraki hükümet bunu zaten yapmak zorunda. Türkiye çöl masallarına yılda bilmem kaç milyar Avro harcayacak zenginlikte bir ülke değil. Şimdilik cebimizdeki parayı çalıp islamcılık yapmanıza engel olamıyoruz..ne kadar müslümansınız veya değilsiniz sonraki dönemde anlaşılacak şeyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Eylül 2024; 21:54:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bloklu trolün bir tanesi Samsun’da saldırıya uğrayan heykeli tavaf ediyorlar diye saçmalamış. Hayır, heykeli Atatürk düşmanı insanlık düşmanı islamcı teröristlerden koruyorlardı. Yiyorsa gelin saldırın tarzı bir başkaldırıydı. Zaten örgütlenip bir icraat yaptığınızı da göremiyoruz nedense. Gecenin köründe korkak fareler gibi elinizde çekiçle heykellere saldırıyorsunuz sonra da ruh hastası akıl geriliğinden muzdarip rolü kesip hapisten kurtulmaya çalışıyorsunuz. La bizim sokaktaki Dilruba’daki billurun onda biri yok sizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Eylül 2024; 22:2:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim oyle bir derdim yoksa senin bana meze olma gibi bir derdin var, seni ilk ve son kez uyariyorum bir daha mevzuyu aileye getirirsen sonu kotu olur. Aile senin icin degerli olmaya bilir ama benim icin degerli. Kapis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 13 Eylül 2024; 22:7:29 >
Dedigim gibi cok umurumda degil naptigi ne ettigi. Ama kasindigi konuda uyarimi yaptim.
O da sana surpriz olsun sen kasinmaya devam et.
Erkeklik senin anlayacağın birşey değil, erkek gibi erkek olsan aileyi işin içine katmazdın. Kendini fazla akıllı zannediyorsun, aklı sıra tehdit ettirecek kendini. Ne kadar zorlasan da benden ne tehdit duyarsın ne annene küfür, nede senin seviyene düşerim. Anladın mı canım.
-
yoksulu daha yoksul yapıp kendilerine yardım edip oylarını almak daha iyi değil mi?
uyguladıkları strateji önce tekme atıp düşürüyorlar sonra biraz makarna biraz kömür verip bakın biz size yardım ettik diyorlar. Sonra oylar geliyor.
faiz haram diye yıllarca söylediler sonra kkm çıkarıp herkese faiz ödettiler.
amaçları niyetleri kötü siz iyi bir şey yapmalarını bekliyorsunuz....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X