www.evrensel.net Attention Required! | Cloudflare https://www.evrensel.net/haber/527498/2025-butce-odenegi-diyanet-tek-basina-uc-bakanligin-butcesini-istiyor |
2025 bütçe ödeneği: Diyanet tek başına üç bakanlığın bütçesini istiyor
-
-
Geri gitmek için daha fazla para ödeyecekmişiz diye yorumladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim, parayı devlet veriyor, siz vermiyorsunuz.
Bu kadar bütçesi olup bir ülkeye bu kadar yararı olmayan başka kurum yoktur.
-
diyanet kapatılmalı neden açık ki ? namazın oruçun şartları sabit değişmiyor k igüncellememi alıyor ?
türkiyede belediyeler bünyesinde din görevlileri olmalı hocalar bağlı olduğu belediye nezdinde görev yapmalı
maaşı gideride belediye bütçesinden karşılanmalı
-
ensonhaberÖzgür Özel, İzmir'de cami temel atma törenine katıldıhttps://www.ensonhaber.com/gundem/ozgur-ozel-izmirde-cami-temel-atma-torenine-katildi
"Bu kadar Bütçesi olup bir ülkeye bu kadar yararı olmayan başka kurum yoktur. "
VARDIR CHP
Kardeşim, devlet parayı ağaçtan mı topluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birisi devlet kurunu digeri parti diyecem, anlamayacan. Anlamayacagin seyi de zorla anlatmanin anlami yok, cunku anlasanda birsey kazanmayacan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zekana hayran bıraktıyorsun
Siyasal kurumlar? Desek ağzını acıp havaya bakabilirsin
Üniv. dersi bile var desek
Ama olmaz SENİN BİLDİĞİN GİBİ
SENİN ANLADIĞIN o kadar
Eee pamuk eller cebe yarasınn.
-
Ahiret'te ne yapacaksın? Ye iç yat hayatı laylaylom mu sanıyorsun hayat bu dünyadan ibaret değil
İlerlemeyi gerilemekten daha dusuk rakamla yapabilen devketler dunyanin basina bela olagelmistir.
Bu cagin sikintili devketileri turkiye rusya pakistan cin brezilya..briscmiydi brickmiydi.bi seyler geldi aklima..
Yok, sanmam, öyle olsa ağaç kesmezlerdi
Diyanet mi kurtarıyor seni yoksa sen mi kendini kurtarıyorsun. Belli ki diyanet kurtaracak sanıyorsun, yanıldığını anladığında biraz geç olacak.
-
Şu yobazlarla anlaşalım, ben müslümanım diyenler Diyanet'in bütçesi için vergi ödesin, biz de Anıtkabir'in giderlerini ve milli bayramlardaki organizasyon giderlerini ödeyelim.(Atatürk ile ilgili şeylere vergi ödemesinler.) Bakalım ülkede kaç müslüman kalacak. Bu nasıl bütçe lan böyle, her sokağa cami yapıp içi boş camilere dünyaya ve ülkeye yararı olmayan imam atayıp bunlara maaş vermek kadar saçma bir şey var mı? Ben inanmıyorum dinlere, neden benim vergim bu masalların giderleri için kullanılıyor.
-
Hayran olunacak bir zekam yok ama seninki şaşkınlık yaratmıyor değil.
-
Kesin yalan haberdir.
Biz.A haber koysak seksen tane yorum gelir yalan haber derler ama kendileri Sözcü Halk TV evrensel gibi paçavraları koymaktan utanmıyorlar hiç böyle de utanmaz bir kitle.
2019 (sayıştay)
"yakıt için 23 milyon 648 bin TL"
harcamışlar! benzin 4tl imiş...
bölmeyi siz yaparsınız artık...
Devlet Bahçeli mi veriyor hocam parayı? O, kendi cebinden veriyorsa tmm sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Geri gitmek için daha fazla para ödeyecekmişiz diye yorumladım
|
Kardeşim, devlet parayı ağaçtan mı topluyor.
|
Bu kadar bütçesi olup bir ülkeye bu kadar yararı olmayan başka kurum yoktur. |
Yaziklarini kaile almadikca, hirs yapip tekrar tekrar yazman seni hakli cikarmiyor fazla cirpinma kanatlarina yazik.
|
O da sana surpriz olsun sen kasinmaya devam et.
|
diyanet kapatılmalı neden açık ki ? namazın oruçun şartları sabit değişmiyor k igüncellememi alıyor ? türkiyede belediyeler bünyesinde din görevlileri olmalı hocalar bağlı olduğu belediye nezdinde görev yapmalı maaşı gideride belediye bütçesinden karşılanmalı |
Benzer içerikler
- savunma sanayi mühendis maaşları
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- izol aşireti tehlikeli mi
- atatürk filmleri
- ioniq 5 n fiyat
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- apple yüz tanıma davası sonucu
- noter bilgi ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X