Şimdi Ara

2025 Citroen C5 Aircross'un tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2025 Citroen C5 Aircross'un tasarımı ortaya çıktı
    Citroen, 2025 model C5 Aircross'u geçen yıl konsept formunda görücüye çıkarmıştı. Yeni Citroen C5 Aircross'un seri üretim versiyonu bu yılın sonuna doğru tanıtılacak. Ancak bugün, SUV modelin gövde tasarımını şimdiden görmemizi sağlayan görseller ortaya çıktı.

Carscoops tarafından paylaşılan patent görsellerine baktığımızda, 2025 Citroen C5 Aircross'un tasarımının konsept versiyonla epey uyumlu olduğunu görüyoruz. Bu tasarımın asıl çıkış noktası ise Citroen Oli elektrikli araç konseptine kadar uzanıyor. Markanın yeni logosuna geçiş yapan modelin ışık imzası ve tamponu selefine göre çok daha farklı görünüyor.

2025 Citroen C5 Aircross'a yandan bakıldığında tavan çizgisinin selefiyle benzer olduğu görülüyor. Ancak gövdenin alt kısımlarına doğru inildikçe mevcut kasadaki yumuşak hatların yerini daha keskin çizgilere bıraktığını görüyoruz. Öyle ki çamurluk uçlarındaki dodikler bile üzeri dümdüz olacak şekilde tasarlanmış. D sütunundaki tasarım detayı, ön kapılardaki yüzgeç benzeri detay ve yeni tasarım jantlar da dikkat çeken bölümler arasında.

Keskin hatlar yeni C5 Aircross'un arka kısmında da hakim. Üstte yüzgeç anten ve spoyler ile sportif bir hava yaratılırken alt tarafta oldukça sade bir tampon bizleri karşılıyor. Orta kısımda ise makyajlı C4'teki stop lambalarının C5 Aircross'ta 3 boyutlu tasarım ile derinliği daha da artırılmış bir şekilde karşımıza çıktığını görüyoruz. Yeni SUV modelin tasarımındaki belki de en ilginç detay stop lambaları olabilir.

Ayrıca Bkz.Oyak Renault otomobil fabrikasında 8 milyonuncu araç üretildi

2025 Citroen C5 Aircross, grup içerisindeki kardeşleri gibi STLA Medium platformuna geçiş yapıyor. Yenilenen modelin gövde uzunluğu 4,65 metre civarında olacak. Bu sayede selefine kıyasla 15 cm daha uzun bir araç olacağını söyleyebiliriz. Teknik detaylar henüz açıklanmadı fakat bu platformu kullanan Opel ve Peugeot modellerindeki gibi hibrit, PHEV ve %100 elektrikli seçenekler görmeyi bekliyoruz.

Yeni nesil Citroen C5 Aircross bu yılın sonuna doğru tanıtılacak. Konuyla ilgili tüm gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• bir aracın boyasının dökülmesi kendisinin önüne geçebilir alın size C5..

yada adblue sorunları aracın önüne geçebilirmi alın size PSA dizelleri alayı kronik adblue sorunlu..

bir benzinli motorun içindeki kayış yağda çalıştığı için tasarlayan mühendisi ünlü yapabilirmi alın size 1.2 puretec..

PSA nın akıl tutulması ise tam otomatik 8 ileri aısın dan vazgeçip 6 ileri çift kavramalı belçika malı şanzımana geçmek bir intihar..(

güzelim satış lideri 3008 i ise soktukları görsel durum tarif edilemez resmen bindikleri dalı kesmişler..

böyle bir tasarım olamaz resmen batırmışlar..(

geçtim şanzıman ve motor kısmını..

hibrit ve elektrikli olayında ise sadece emeklemeye çalışıyorlar..

özetle PSA bu saatden sonra pişmanlık sadece..(

• İğrenç midem bulandı hiç çıkmasın daha iyi ! Zaten Citroen çok dandik bir marka oldu çıktı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 27 Şubat 2025; 11:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı kasada ön ve arka tasarımını bozduklarını düşünüyorum. Şimdiki makyajda ön tasarımını beğendim. Genel olarak beğendiğim bir araçtır.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Citroën c5 kullanmadığınız için böyle saçma yorumlar yapmanız normal. Avatardanda belli ne fanı olduğunuz😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • c5 in kitlesine biraz ters tasarım.

• PSA mi aman kalsın

• Arka koltuklar birbirinden bağımsız tekli mi olacak acaba yine?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stellantis grubundan ben araba almam. Kiralık olarak bir süre E-3008 kullandım. Elektrik tüketimi fazla 300-250km zor çıkarıyor daha ufak bataryalı Model Y SR'ım (ki satacağım Juniper için) 450km yapabiliyor aynı koşullarda. Yazılım aşırı kötü ekranda bırak bir iş yapmayı klima ayarı yapmak için CarPlay'i kapatıp klima ayarı yapıp tekrar ekranda açmak gerekiyor madem kaldıracaksınız fiziksel klima kontrolünü Tesla gibi ekranı biraz daha büyük yapın ekranın altında sürekli dursun? İcecik uzunlamasına ekran koyup 21 inç ekran koyduk yav diyeceğinize dikdörtgen 15 inç ekran koyun en azından ekranda kullanılabilir alan daha büyük olsun? Hadi bunlarıda geçtim Tesla ve fiyatlarını çokça eleştirdiğim BYD gibi hala Telefondan kontrol edemiyoruz aracı 2025 yılında elektrikli araba alacağım ve eski usul kullanmaya devam edeceğim saçmalığa bak. Ben bu yeni platformla gelen Hybrid seçeneğinide beğenmedim Toyota kadar ufacık 5dk trafikte biten pil koymuşlar üstüne bir ton sorunu olan 1.2 motoru ile çıkarmışlar üstüne eski güzelim şanzıman yerine daha kötü şanzımanla eşlemişler aklı olan sırf tasarımı var diye Stellantis grubundan araba almaz şu "ucuza" getirmeyi planladıkları EC3 ve Panda'ya bakılabilir dedikleri gibi elektriklileri şehir içinde 300km yapıyorsa (ki E3008 de %80'ini bile veremedi açıkladıkları menzilin) 900bin tl ye gelirse 2. 3. araç olarak alınır.

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme maksatlı yazıyorum. Hibrit 1.2 motorlar 6 ileri şanzıman ile eşleniyorlar ve trigerleri zincirli. Yani 2021 ve 2022 model 8 ileri şanzıman ile eşlenen 1.2 motorlardaki yağda gezen kauçuk triger sorunu bunlarda yok.

• Yenisi daha çirkin olmuş bence, ancak bu gene iyi C4X daha fena olmuş. Tasarımcıları çok başarısız bir firma.

Psadan b sınıfı elektrikli araç alınır, gerisi güven vermiyor. 208 ve corsada menzil sorunu yok

• Citroen Grandland X olmuş bu araç.😌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 27 Şubat 2025; 20:59:8 >
  • 2010 2020 civarı otomobiller inanılmaz kıymetli

üreticiler bir daha öyle araç kolay kolay ya yapmaz ya da yapamaz

Otomobil dünyasının geldiği nokta tek kelimeyle rezillik

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Bu seferde şanzıman berbat işte adam gibi yapamadılar motor kombinasyonlarını.

Bende sizin gibi düşünüyordum ancak varolan ve kusursuzluğu ile ünlü 8 ileri şanzımana mild hybrid entegre edilemediği için bu şekilde bir çözüm bulmuşlar. Ben 8 ileri şanzımandan çok memnunum ama büyük ihtimal sonraki aracım elektrikli (çok büyük ihtimal Çin (byd) veya GüneyKore (ioniq5) olur.

• bir aracın boyasının dökülmesi kendisinin önüne geçebilir alın size C5..

yada adblue sorunları aracın önüne geçebilirmi alın size PSA dizelleri alayı kronik adblue sorunlu..

bir benzinli motorun içindeki kayış yağda çalıştığı için tasarlayan mühendisi ünlü yapabilirmi alın size 1.2 puretec..

PSA nın akıl tutulması ise tam otomatik 8 ileri aısın dan vazgeçip 6 ileri çift kavramalı belçika malı şanzımana geçmek bir intihar..(

güzelim satış lideri 3008 i ise soktukları görsel durum tarif edilemez resmen bindikleri dalı kesmişler..

böyle bir tasarım olamaz resmen batırmışlar..(

geçtim şanzıman ve motor kısmını..

hibrit ve elektrikli olayında ise sadece emeklemeye çalışıyorlar..

özetle PSA bu saatden sonra pişmanlık sadece..(

• gecceanduana kullanıcısına yanıt

Adam haklı.

Citroen , Pejo düşman başına.

Fransız arabaları içinde Reno biraz daha iyi en azından.

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım firmanın renault bayiliği var. Reno dediğin ucuz olduğu için alınmak zorunda kalınan bir markadan ibaret maalesef. Söylediğin şey şaka değilse senin için üzgünüm

• önce yuvarlak toparlak hatlı araba yapıyorlar, sonra keskin hatlar ekliyorlar ve güzel oluyordu.

keskin hatları da 5 senede bir kasa değişimi yapıp toplam 15 senede eklemeyi düşünüp batırmışlar herhalde. yarım yamak eklemişler, olmamış.

• Granland değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.