Şimdi Ara

2025 e giriyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hala çocuk yapanlar var utanmadan süprizmiş gibi sevinmemizi bekliyorlar bide  

• birsürü yetim çocuk var gidip alıp bakılabilir illa çocuk isteniyorsa çocuk yapmak çok bencilce birşey

bizim ülkemizde anne babalarin sanki kendileri çocugu yapmamışta biri getirip onlara zorla vermiş gibi bir halleri var sorumluluk "0"

böyle insanlar çocuk yapmasın bizahmet ülke zaten yönetilmiyor günübirlik kararlarla birsürü kaçak aldık onlar bile yeterde artar

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşünüyorsun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • •Acharad kullanıcısına yanıt

birsürü yetim çocuk var gidip alıp bakılabilir illa çocuk isteniyorsa çocuk yapmak çok bencilce birşey

bizim ülkemizde anne babalarin sanki kendileri çocugu yapmamışta biri getirip onlara zorla vermiş gibi bir halleri var sorumluluk "0"

böyle insanlar çocuk yapmasın bizahmet ülke zaten yönetilmiyor günübirlik kararlarla birsürü kaçak aldık onlar bile yeterde artar

• bu savunduğun düşüncenin havalı bir ismi vardı neydi o? o insanlar dünyada mutluluktan çok acının olduğuna inanıyorlar ve kendileri dahil "rızaları alınmadan" dünyaya geldikleri için kendi anne babalarını suçluyorlardı. intihar da edemiyoruz kaldık burada böyle falan diye isyan ediyorlardı.

• zhantkan kullanıcısına yanıt
    Anti natalizm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

evet buydu

• Benim için büyük bir sene...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2024 kötü bir yıldı benim için gerçi hangi yıl iyiydi ki. yine de önlisansı bitirmek nasip oldu. güzel geçti kargo stajım müdürde çok iyiydi bir o iyi geçti bu yıl.

onun haricinde insanların yetim sahiplenmek istememesini de anlıyorum. riski daha çok. ama yine de doğurmaktan iyidir zaten olanı var. ama öz çocukta başka ronaldonun kızı mesela anne baba karışımı.

• Yıl olacak 2025, hala daha "çocuk sahibi olmak" demek yerine ç"ocuk yapmak" gibi, saçma sapan abuk sabuk kelimeler kullananlar var..

• evlenecek birini bulsak çocuk yapıcaz da  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.