%30 çok iyimser hocam. erken rezervasyonlar maalesef %70 le açacak. bundan daha düşük oranla açarsa radarınızda olan oteli. bekletmeden alın. seneye hem enflasyon bu kadar çıkmayacak ama önden afaki zammı yapıştıracaklar. |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (14. sayfa)
-
-
Yani 2023'te 2024 için erken rezervasonda 60k açan otel 1 ay sonra 102k açar diyorsunuz. 1 ay sonra az çok belli olur bakalım.Birde hangi acenta ne yapcak o önemli. Gene %25 ön ödeme olacak mı veya mng hem ön ödemeye hem kalana vade farksız 12 taksit uygulıcakmı vs hepsini bi görmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 13 Ağustos 2024; 9:51:7 > -
Ben enflasyondan emin değilim hocam faiz indirimi ile dolar gidecektir yine enflasyon olarak bize gelecektir diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mng'de mayıs tarihli aşağıdaki otel mevcut 12-17 Mayıs 5 gece 6 gün Uhd mayıs ayı içi 19.675 tl. İyi mi bilmem ama böyle değişiklik olsun deniz olsun çok bekleniye girmeden f/p gidilebilir gibi. 2 yetişkin 1 çocuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 13 Ağustos 2024; 12:47:44 >
-
Çok iyi bir otel değil hocam ama fiyat olarak iyimiş bayram da nasıl acaba fiyatquote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-Mng'de mayıs tarihli aşağıdaki otel mevcut 12-17 Mayıs 5 gece 6 gün Uhd mayıs ayı içi 19.675 tl. İyi mi bilmem ama böyle değişiklik olsun deniz olsun çok bekleniye girmeden f/p gidilebilir gibi. 2 yetişkin 1 çocuk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam Kurban Bayramı Arefesi 5 Haziran Giriş - 10 Haziran çıkış 2 yetişkin 1 çocuk 34.295 TL INDIRIM1250 kodunu girerseniz 33.000 TL'ye düşüyor. Birde kemer'deki oteli var orası kurban bayramında 40.348 tl aynı şekilde kod ile burada 39.100 tl oluyor.
Gypsophila Holiday Village Google Puanı 4.6
Gypsophila Club Marine Google Puanı 4.4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 13 Ağustos 2024; 12:34:0 >
-
Aslında mantıklı da Nisan ayına Akra Kemer aldık almasam düşünürdüm %25 olayı iyi Eylül ayı için düşünebilirimquote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-Hocam Kurban Bayramı Arefesi 5 Haziran Giriş - 10 Haziran çıkış 2 yetişkin 1 çocuk 34.295 TL INDIRIM1250 kodunu girerseniz 33.000 TL'ye düşüyor. Birde kemer'deki oteli var orası kurban bayramında 40.348 tl aynı şekilde kod ile burada 39.100 tl oluyor.
Gypsophila Holiday Village Google Puanı 4.6
Gypsophila Club Marine Google Puanı 4.4
-
Tatilbudur 2025 Temmuz 5 gece 6 gün. Aşağıda detaylı yazı mevcut gördüklerimi sizle paylaşıyorum ama bu şekilde parça parça paylaşmak sorun olur ise paylaşmayayım uyarın lütfen. :)
Otel için Coşku bey 2022'de böyle bir yazı paylaşmış bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 13 Ağustos 2024; 15:11:26 >
-
hocam uzman değilim bu konuda ama o şekilde olacağını düşünüyorum. ilk alanlar yine kazanacak. birçok sektörde olduğu gibi döviz faiz altın sabit kalsa da kalmasa da yine çok yüksek zammı koyacaklar. tabi bizim için en iyisi ön ödemeli alıp fiyat sabitlemek.
ama çoğu işletme peşin alıp faize basacak parayı hocam.
-
o zaman yine enflasyon bahanesi ile yüksek rakamlar mı çıkar ilk etapta hocam sizce. ya da kademeli fiyat artışı mı söz konusu olur ?
-
Otel fiyatı çok iyi geldi bana hemde %25 ödeme imkanı var. Giden varsa gerçekçi bir yorum alabilir miyiz google yorumları beni pek tatmin etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski Amara grubunun oteliydi ve güzel bir oteldi hocam (Amara Club Marine Nature) Yeni işletmesini bilmiyorum ama giriş seviyesi - orta segment bir otel.
Çok yüksek ücretler ödenmez ama beklenti minimum düzeyde tutulursa memnun edebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat bana uygun geldi aslında fiyat değil ödeme şekli cok uygun geldi bende fırsat verilebilir otel ile alakalı bilgisi olan varmı
-
Hocam onu bilmiyoruz oteller açtıkça göreceğiz örneğin voyage ilk açtığında hmm 3-5 güne zam gelir dedik , Kirman açtı hmm buna zam gelmez zaten şişik açtı dedik değişiyor maalesef, hatta Granada açtı Eylül ilk haftaları Eylül sonundan Ekim başından ucuzdu 😂😂 fırsattı açtıkça göreceğiz , tüm olaylar koptu gitti sueno mayıs sonu çok ucuz açtı değişebiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam şimdi bende çok kararsız kaldım akra kemer nisan ayı için alayım diyorum ama ön ödeme yok.
eylül ekimi bekleyim radarımda olan otelleri göreyim diyorum bu seferde çok erken Rez açtığı için bu fırsatı kaçırırım diyorum. acayip kararsızım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı düşünceyedeyiz :) fakat ben bekleyeceğim gerek yok Nisan sitresine girmeye soğuk olurmu yağış olurmu vb endişeyle bekleyeceğime en kötü haliyle Mayıs sonu gibi illaki fırsat veren otel çıkacaktır diye düşünüp bekleyeceğim.akra kemerin Mayıs sonu rakamıda bana pek mantıklı gelmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ısıtmalı havuz açık olacak diyorlardı sırf o yüzden alıyım diyordum bende :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık olur da çok beklenti içine girmeyin ufak 1.30 luk havuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X