2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (16. sayfa)
-
-
Hocam otel iyimiş aslında 7 geceye alakart hediye ediyor keşke 5-6 geceye olsaydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
Teşekkür ederim Erdil hocam.
Ramazan bayramına 4 gece 17k fiyat veriyor. 2 çocuk fiyat farkı yok.
Kıyaslanmaz biliyorum ama fikir vermesi anlamında akra kemer kendi sitesinde 37k
Akra sorgun 39k
Alsam mı adora yı bilemedim biraz daha bekleyip açık ısıtmalı havuzu olan diğer tesisleri beklesem mi?
Ritalin hocamız iptal paketine boşuna para vermeyin iptal edeceğiniz zaman yaptırırsınız demişti gerçi 170₺ tutuyor.
Hocam arada gerçekten uçurum var fiyat anlamında 20k'dan fazla.Ama çocuklar ısıtmasız havuza giremez o dönemde onda kesin.
Eğer çocuklar sıkılmazsa yüzme tatili olarak değil de dinlenme ve ailecek zaman geçirme olarak düşünürseniz Adora resmen bedava.
%25 ön ödeme olursa iptal sigortasını zorunlu tutabilirler onu da bir sormak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam %100 diyemem mahçup olmamak için ama 5 geceye de alacarte veriyorlar guest relation ile görüşünce yardımcı oluyorlar.
Teşekkür ederim kalan arkadaşlardan oda bilgisi ve seçimi hakkında yardım alıp kenarda bekletebilirm.
hocam senin bilgine çok güveniyorum önümüzdeki mayıs için %25 ön ödeme olursa Gypsophila Holiday Village denenebilirmi fiyatları cok uygun
-
Üstad nisan ayında kesinlikle ısıtmalı havuz seçin derim. Mevsimler değişiyor artık yaz daha geç geliyor ve daha geç bitiyor. Bu sene nisan'da antalyaya otele gidipte bir daha nisanda gitmem diyen çok yakın bir tanıdığım var Bu arada onun gittiği otelde ısıtmalı havuz yoktu ama para olarak uygun bulduğu için ayarlamıştı genede.
-
Geçen sene alanya tarafında 12 nisanda denize girdik. Tabi kişiden kişiye değişiyor aynı tarihlerde side de giremeyen arkadaşlarım oldu ama dediğiniz doğru nisan başı deniz işi yalan olur gibi geliyor.
Bu yıl forumda bir üye gidip pek memnun kalmadığını yazmıştı, daha çok yolun başındayız, naçizane önerim biraz daha otelin açılmasını beklemek diğer fiyatları da görmek. Sadece uygun diye almayı da doğru bulmuyorum tesis bu sefer mutsuz ederse o giden paraya bir gece az daha iyi bir konaklama mi yapsaydım diye düşünebiliyor insan sonra..
Gypsophilla Holiday Village hiç bilmiyorum hocam bişey diyemiyeceğim maalesef.
Ama Gypsophilla Club Marine güzel bir otel konum olarak (eski Amara otel) Çok fazla fark yoksa belki onu alabilirsiniz.
Gidip yönetimle veya ilgili arkadaşla görüştüklerinde geri açıldı ısıtma deniyordu. öyle okumuştum yani yanlış hatırlamıyorsam.
-
Doğrudur ben genede arada gördükçe atıyorum malumunuz grupta voyage'ler felan konuşuluyor ama bir çoğumuz oralara gidemiyoruz herkes bütçesine göre tabi :)
-
Hocam tabii ki bütçeye göre asla yanlış anlamayın mesajımı, yine aynı bütçede alternatifleri de görüp öyle seçim yapmaktan bahsettim, minimum bütçeyle en iyi kalitede hizmet veren oteli bulmak için hepimiz birbirimize her zaman destek oluruz :)
Hocam botanik falan bekleyin bence Şenay hocam doğru söylüyor
Sadece kapalının ısıtmasını açmışlardı ben ve bir arkadaş konuşmuştuk
Bekleyelim mantıklı
aman aman artışların olacağını düşünmüyorum.
Burada fikir alışverişi gerçekten güzel oluyor 👌
Aynen arkadaş haklı sırf uygun diye almayın uzak mesafelerden geliyor herkes sonra hergün aynı yemek çıkınca keşke 10 daha verseydim oluyor insan
1 gece eksik kalıp daha iyi otelleri tercih etmek daha mantıklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X