Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zerathull Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.406
Cevap
526
Favori
700.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam otel iyimiş aslında 7 geceye alakart hediye ediyor keşke 5-6 geceye olsaydı

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Teşekkür ederim Erdil hocam.
    Ramazan bayramına 4 gece 17k fiyat veriyor. 2 çocuk fiyat farkı yok.
    Kıyaslanmaz biliyorum ama fikir vermesi anlamında akra kemer kendi sitesinde 37k
    Akra sorgun 39k
    Alsam mı adora yı bilemedim biraz daha bekleyip açık ısıtmalı havuzu olan diğer tesisleri beklesem mi?
    Ritalin hocamız iptal paketine boşuna para vermeyin iptal edeceğiniz zaman yaptırırsınız demişti gerçi 170₺ tutuyor.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Hocam arada gerçekten uçurum var fiyat anlamında 20k'dan fazla.Ama çocuklar ısıtmasız havuza giremez o dönemde onda kesin.
    Eğer çocuklar sıkılmazsa yüzme tatili olarak değil de dinlenme ve ailecek zaman geçirme olarak düşünürseniz Adora resmen bedava.
    %25 ön ödeme olursa iptal sigortasını zorunlu tutabilirler onu da bir sormak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam %100 diyemem mahçup olmamak için ama 5 geceye de alacarte veriyorlar guest relation ile görüşünce yardımcı oluyorlar.

Teşekkür ederim kalan arkadaşlardan oda bilgisi ve seçimi hakkında yardım alıp kenarda bekletebilirm.

hocam senin bilgine çok güveniyorum önümüzdeki mayıs için %25 ön ödeme olursa Gypsophila Holiday Village denenebilirmi fiyatları cok uygun

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Üstad nisan ayında kesinlikle ısıtmalı havuz seçin derim. Mevsimler değişiyor artık yaz daha geç geliyor ve daha geç bitiyor. Bu sene nisan'da antalyaya otele gidipte bir daha nisanda gitmem diyen çok yakın bir tanıdığım var 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar  Bu arada onun gittiği otelde ısıtmalı havuz yoktu ama para olarak uygun bulduğu için ayarlamıştı genede.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Geçen sene alanya tarafında 12 nisanda denize girdik. Tabi kişiden kişiye değişiyor aynı tarihlerde side de giremeyen arkadaşlarım oldu ama dediğiniz doğru nisan başı deniz işi yalan olur gibi geliyor.

Bu yıl forumda bir üye gidip pek memnun kalmadığını yazmıştı, daha çok yolun başındayız, naçizane önerim biraz daha otelin açılmasını beklemek diğer fiyatları da görmek. Sadece uygun diye almayı da doğru bulmuyorum tesis bu sefer mutsuz ederse o giden paraya bir gece az daha iyi bir konaklama mi yapsaydım diye düşünebiliyor insan sonra..

• mertcan78 M kullanıcısına yanıt
    Gypsophilla Holiday Village hiç bilmiyorum hocam bişey diyemiyeceğim maalesef.
    Ama Gypsophilla Club Marine güzel bir otel konum olarak (eski Amara otel) Çok fazla fark yoksa belki onu alabilirsiniz.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Gidip yönetimle veya ilgili arkadaşla görüştüklerinde geri açıldı ısıtma deniyordu. öyle okumuştum yani yanlış hatırlamıyorsam.

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Doğrudur ben genede arada gördükçe atıyorum malumunuz grupta voyage'ler felan konuşuluyor ama bir çoğumuz oralara gidemiyoruz herkes bütçesine göre tabi :)

Hocam tabii ki bütçeye göre asla yanlış anlamayın mesajımı, yine aynı bütçede alternatifleri de görüp öyle seçim yapmaktan bahsettim, minimum bütçeyle en iyi kalitede hizmet veren oteli bulmak için hepimiz birbirimize her zaman destek oluruz :)

Hocam botanik falan bekleyin bence Şenay hocam doğru söylüyor

• dj halid D kullanıcısına yanıt
    Sadece kapalının ısıtmasını açmışlardı ben ve bir arkadaş konuşmuştuk

Bekleyelim mantıklı
    aman aman artışların olacağını düşünmüyorum.
    Burada fikir alışverişi gerçekten güzel oluyor 👌

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaş haklı sırf uygun diye almayın uzak mesafelerden geliyor herkes sonra hergün aynı yemek çıkınca keşke 10 daha verseydim oluyor insan
    1 gece eksik kalıp daha iyi otelleri tercih etmek daha mantıklı

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.