Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: senayakbas , erdfb_1907 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.420
Cevap
526
Favori
701.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    29 mart-2 nisan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Çocuk mu var sitesinde hala 17.673 , turistikada 17.673 %25 ön öde

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Evet sabah çocuksuz denediğimde aynı fiyatı veriyordu hatta buraya yazdım 2 çocuk fark almıyor diye

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    O zaman o bug’ı düzeltiyor mng 😂 çünkü ben çocuksuz baktım mng adora com ve turistika eş fiyat veriyordu hala öyle

Evet bende baktım şimdi çocuk tek olunca düşük veriyor ama tesis 0-11 yaş 2 çocuk ücretsiz ibaresini okudum sanki bir yerlerde

• Bu arada turistikada adora vb alım olur ise ,

1250tl indirim düştükten sonra axess karta ek %5 indirim yapıp 9a bölüyor 25k civarında bir otel seçerseniz 22.5/9 yapıyor fena degıl

Çağrı merkezi iptal güvenceyi beleş veriyor 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 14 Ağustos 2024; 18:8:26 >
  • Scienly S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için,şimdilik düşünen touristica'dan alabilir o zaman.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi çağrı merkezide %25 ön ödeme yapıyor adora konuştum

• Umarım şu virüs işi bozmaz 2025 tatilini hoş gelmesinde tatilin canı cehenneme orası ayrıda şimdilik 600 kişi ölmüş dsö uyarı yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence MNG bir yanlışlık yaptı 12 4 yaş çocuk girdiğimde 8 13 Eylül 2025 için kendi sitesi 69 gösterirken MNG 58 gösteriyordu yalnız rezervasyon adımına gittiğinde 43 gösteriyordu @erdfb_1907 hocam ada sordum hatta bir yalnislikmi var diye demekki o yanlış i kapatmak için fiyatlari göstermiyor MNG şu anda 😊 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Hocam mng tüm satışları kapamış muhtemelen hata var dediğiniz gibi ben hep 2 kişi baktığım için farkı bilmiyorum

• Arkadaşlar selam. Okul tatilinde gezme niyetine bile olsa bunlardan birini alayım diyorum. Hangisini önerirsiniz ?

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Hocam çok acele etmemekle birlikte , illa alayım diyorsanız adora Belek olur tercihim

• Hocam %25 ön ödeme var ne kaybedebiliriz ki ? havuz falanda olmasın oda önemli değil aile ile vakit geçirmek için bile alınabilir gibi. o zamanlara çerez parasına denk gelir bu.

Hocam merhaba, hangi tarih araliginda bu fialyati vermekte, ben baktigimda 2025 rezervasyonlari icin fiyat vermiyor mng

• Emrekk1616 E kullanıcısına yanıt

Mng şu an tüm otelleri kapattı hocam satışa, güncelleme yapılıyor muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 15 Ağustos 2024; 10:33:49 >
  • Ödeme sayfasında %25 ön ödemeyi tek çekiyor word karttan. açıp soran oldu mu hiç acaba ? bunu taksit yapmıyosa pek bir anlamı yok gibi.

Hocam turistikayı arayıp alın hemde iptal sigortası ücreti ödemezsiniz kartta blokaj yapıp kendi otomatik kesiyor olabilir

31.03 - 5.04.2025 Tarihinde adora hotel resort e %25 ön ödemeyi 6 ya bölüp rezervasyon yaptırdım. kalan kısım otele girmeden 1 hafta öncesine kadar ödenecek. iptal sigortasını hediye ettiler. çerez parasına okul tatilinde hava alıp dönücez nasipse.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.