Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: navek Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.421
Cevap
526
Favori
701.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acenta mı sitesinde mi ? Birde nasıl oteldir ?

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Mng turistika hocam düşük bütçeli ama yine de iyi diye biliyorum guiness fıçı vardı alkolleri çok kötü degıldı diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Evet onu bende fark ettim çok fazla ayrım olan alan mevcut

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ağustos ayı 5 gece 6 gün bu şekilde 2 yetişkin 1 çocuk (6 YAŞ).

Numa Bay Exclusive 50.000 Uhd 1.250 tl indirim kodu uyguluyor bu arada 48.750 tl oluyor. Kara manzaralı oda Google Puan 4.6

Numa Konaktepe Hotel 31.500 Hd 1.250 tl indirim ile 30.250 T Kara manzaralı oda google puan 4.2

@senayakbas Hocam sanki numa bay exclusive'ye sizde gitmiştiniz.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Numa Bay Exclusive'den forumdaki bir yazarın yorumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 16 Ağustos 2024; 9:37:13 >

Güzel otel aslında da geçen sene 2024 için 14-19 Ekim 17 bin tl idi şimdi artmış 29.000₺ olmuş

Hocam 6 gece Ağustos sonu nerede 41 bin, yanlışınız olmasın 60 bin çıkıyor

Şenay hanımla aynı dönem kurban bayramında bende ordaydım.

Çok çok yüksek beklenti olmayıp keyif alma amaçlı gider havuzuma denizime girerim kafasıyla yaklaşılırsa mutlu eder.

Nedir bu kriterler mesela, günde 1 defa dondurma veriliyor açık dondurma vs çeşit 2 yada 3 tü diye hatırlıyorum. Alkol evet var ama istenen herşey her barda olmuyor. Farklı yerlere yönlendirebiliyorlar.

Personelleri çok çok ilgili.

Bizim odada banyonun kapısı yoktu yerine perde vardı. Yaşadığım en saçma deneyimdi diyebilirim.

Havuzda etkinlik sürekli oluyor. Akşam şovları idare eder.

Denizi gerçekten o yorumda yazdığı gibi güzel ama tam ortalarda fln kayalar var. Dikkat etmek gerektiriyor. Deniz ayakkabısız girilmesini tavsiye etmem.

Beklentiyi çok üst düzey tutulmazsa memnun ayrılabilir bi otel.

Tekrar tercih edermiyim? Sanmıyorum.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Son cümle yeterli oldu 😇 herkes gittiği oteli böyle yorumlarsa bizler için de çok iyi olur

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Aslında bizde artık şöyle bi durum oluştu. Bi daha Alanya otellerini tercih etmemek :)

Daha önce granada okurcalarda kalmıştık.

Ama artık listeye alanyayı almam.

Bodrum, Kuşadası, Kemer , Kaş odaklı devam.

İmkan varsa Lara nın doğusuna geçmemek lazım Belek’ten sonra otel kalitesi düşüyor

Titreyen göl mevki otelleri iyi baya hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan Ara tatil için geçen yıl gittiğim numa bay exclusive i %25 ön ödemeyle mng den rez yaptım.
    Aynı otellere gitmeyi mantıklı bulmamakla beraber 2 çocukla nisanda 4 gece 16 binin altında açacak otel olmaz diye mantıklı geldi.
    16 bine yakın oteller açabilir burası en azından deneyimlediğim bir tesis ısıtmalı açık havuzda vardı.
    Bugün öğretmen evleri bile 2 çocukla 2-3 bin arası alıyor o yüzden bana günlüğü 4 bin bedava geliyor.
    (%25 ön ödeme 4bin küsur çıkıyordu mng müşteri hizmetlerinden 5000 ödeyeceğim link istedim paraf 200₺ veriyor iptal sigortası çıktı)

Kaş Ve Kalkan'a son 3 senede 2 kere gittim. Forum'da gitmeyen var ise kesinlikle gitmeliler. O bölgede yapılacak en güzel şey oda kahvaltı bir pansiyon bulup kalmak olacaktır. Ayrıca Ergün Kaptan'da kesinlikle 1 gün tekne turu yapılmalıdır. Gerçekten muazzam bir bölge. Fiyat açısından birşey diyemiyorum mesela belediye halk plajında 1 adet bira 150 tl idi. Özel beach'te 160-200 tl arasıydı. Gene Kalkan halk plajında 2 şezlong 1 şemsiye 300 tl idi. Özel beach'e gittik 500 tl verdik mesela. Kalkan-kaş için sorusu olanlara severek cevap verebilirim.

Hocam bende çocuk olduğundan HD yada UHD otel olmadan rahat edemiyorum.

Biraz daha büyüsün o zaman bu dediklerini yapabilir olurum muhtemelen :)

Oralarında denizi iyi değil. Ben beğenmiyorum en azından :)

Merhaba Hocam,
    Yukarıda forum üyelerimiz de yazmış yorumlarını, ben Numa Bay’a bir daha gitmem, geçmiş yazılarımda bulabilirsiniz detaylı yorumumu 15-19 Haziran’da konaklamıştık o dönem aralığında veya tatil çıkışı yazmış olmalıyım, ben Alanya’yı sevmedim, oteller çok üst üste ve içiçe, ayrıca kurumsal bir otel değil, yalnız şunu söylemeliyim bayram dönemi olduğu içindi belki, akşam yemekleri oldukça güzeldi, Ali Baba adlı a la carte snack öğlen çalışan güzeldi, tatlılar vasattı, baklavalarda bir iki çıkan çeşit sadece iyiydi, sütlü tatlıları yok sayın, lobide bir kafe olması güzeldi güzel kahve yapıyorlar. Bu otel bence ne zaman tercih edilmeli?
    Nisanda mesela çok güzel fiyat veriyormuş o zaman gidip kafa dinlemelik bir tesis bence, Sapanca’da 2 gece konaklamayla aynı fiyata Uhd hizmet, tabi şu da var Alanya çok uzak yol, gidilir mi gidilmez mi sizin takdiriniz, denizi de beğenmemiştik bu arada. Umarım yardımcı olabilirim, ara bir tatil için ısıtmalı havuz da var, değerlendirmesi uygun olabilir bence, yaz tatili ise amaç, naçizane biraz daha bekleyelim derim, uygun açan sürprizli oteller olabilir görmek lazım bence diğer adayları..

• senayakbas kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

Hocam 2 günlük kaş gezimiz olacak. Tekne turu için Ergün kaptanı aradım. Kişi başı ücret 1500tl demişti. Çocuk içinde aynı ücret. Fiyat olarak biraz yüksek geldi. Kesinlikle Ergün kaptanla mı tekne turu yapmak lazım?

Zaman kısa olduğu için 1 gün tekne turu muhtemel otel çıkış gününe planlarım. Giriş günü ve sonraki günü plana kesinlikle koymamı önerdiğiniz bir yer var mı?

• root16 kullanıcısına yanıt

Ben de kaş'a 4 senedir her sene muhakkak gidiyorum

Biz bedeloğlu ile tekne turu yapmıştık 10/10 vermiştik. Zaten kaştaki tekne turlarında cello bellolar olmuyor genelde aile işletiyor. Tavsiyem limanağzında 1 gün önceden tekne turu satın almanız. Tekne boş kalmasın diye uyguna verebiliyorlar. Bir de kesin olarak limanağzından kalkan turlara katılın. Bazı turlar fiyat olarak uygun ancak bir yere kadar otobüsle götürüp oradan tekne ile devam ediyorlar. Saçma oluyor haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 16 Ağustos 2024; 13:49:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • root16 kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben gittiğim için tavsiye ettim çünki beğendik. Bu arada bizde çocuğa yetişkine göre yarı ücret almışlardı. yemekleri mezeleri çok güzeldi. Ama gittiğinizde araştırın 1 gün öncesinde kaş limandan kalkıyor çoğu daha uygun fiyat verenler illaki olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.