Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lynefaynel , bynuterx Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
15.145
Cevap
538
Favori
740.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız oda kahvaltıymış dikkat etmemişim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Tam ben yazıyorum, arkadaş cevaplamış zaten, kış aylarında hersey dahil değil, oda kahvaltı hizmet veriyor. Daha önce ısıtmalı havuzu yoktu, şimdi baktım, küçük olan tatlı su havuzunu isitmaliya çevirmişler, dbiraz daha büyük olan tuzlu su havuzunun hemen yanında zaten. Onun dışında genelde fiyat acmadi çoğu, nakit ödeme imkanınız varsa agoda ve booking iyi fiyat veriyorlar şuanda birkaç otel için. Voyage belek , ela, titanic belek , susesi sundukları olanaklar ve kalitesine göre oldukça uygun , bunları kendi siteleri ve ets den de takip edin taksit seçeneklerini için. Fethiye bölgesinde liberty fabay ile liberty signa, didim de anda barutu takip edin, onların daha fiyatları yok şuanda. Bu yazdığım oteller kış aylarında üzmez, olanakları gayet iyi, bu otellerden yemek içki ve hizmette sadece susesi 1 kademe aşağıda kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldl88 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Tek tek inceliyorum. Paloma foresta tam kafa dinlemelik tesise benziyor. Anda Barutu incelemelerinizden çok önceden not aldım ama ege denizi o tarihlerde soğuk olur. Antalyada denize girme imkanı bir tık var egede hiç yok diye elemiştim orayı. Çok teşekkür ederim.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    @senayakbas hocamın önerilerine katılıyorum.Premium segmentte Anda Barut güzel bir seçenek olacaktır.Ayrıca birkaç tane de ben alternatif önermek isterim size.

*Rixos Park Belek 44.3k ve ücretsiz Land of Legends seçeneği ile mutlaka incelenmeli.Çok emin olmamakla birlikte ısıtmalı havuz var diye biliyorum,bunu bir incelemek lazım.

*Tui Magic Life Masmavi 41.6k ısıtmalı acık havuzu ve çocuk etkinlikleri ve geniş alanlarıyla değerlendirilebilir.

*Sherwood Dreams Resort 33k ısıtmalı açık havuz yok ancak tam bir çocuk dostu otel olması ve inanılmaz fiyat avantajıyla aklınızın bir köşesinde dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 17 Ağustos 2024; 19:35:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam, Rixos Park Belek’te ısıtmalı açık havuz var evet, tema parka girişi düşünürsek kesinlikle değerlendirmek iyi bir seçenek olduğu konusunda önerinize katılıyorum.

• Çok teşekkür ederim. Land of Legends seçeneği ve çocuk önceliğinden dolayı Rixos Park Belek ilk sıraya oturdu bende. Otel konsepti hizmet deyince Belek başka seviyede bende. Belekte otel kalitesi muazzam. Tek maximum kart yok en kısa sürede çıkarıp hemen Rixosu alayım👏

• anda barut ta daha önce yaz harici tatil yapan oldu mu ?
    yemek konusu benim için önemli çeşitlilik lezzet kalite bu konuda anda barut için yorumlarınız nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış sezonu max royal açılmış , martta gecelik 17k

• drarter kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmeden al yemek konusunda çok başarılı otel ancak anda barut daha yeni açıldı bu sene için de kış fiyatları daha açıklanmadı

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Anda kışın kapalı sadece yaz sezonu açık

• sezar kullanıcısına yanıt
    Arayıp sordunuz mu ? Şuan sitesinde villa tipi için kış sezonu açık

Aralık Nisan arası kapalı hocam nisandan sonra villa açık heralde sadece

• Ramazan bayramına 27-31 mart arum barut collection 34600(6 taksit )
    35600(9 taksit )

ama hocam hotels den bakıyorum kasım ayı için üç kişiye 4 gece 45 bin tl diyor siz fiyatlar açıklanmadı diyorsunuz güncel mi değil ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Arumda yataklara dikkat edim belli r serden sonra çiftkiiilik yatak başlıyor diğer türlü 2 tek kişi birleşimi 👍 barut ta Andız ve anda dışında hepsine gittim

Güncel hocam benim anladığım kendi sitesinde daha açmamış olması

yok hocam:) kendi sitesinden de alınabiliyor

artık kaçacak yeriniz kalmadı itiraf edin herkes bilmesin de fiyatlar coşmasın diye yapıyorsunuz :)

andabarut.otel.direct
    Anda Barut Collection | Official Website
    https://andabarut.otel.direct/mobile/index.aspx?Page=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 18 Ağustos 2024; 20:33:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anda Barut kasım ayını da yaz sezonuna dahil ediyor diye biliyorum

Yok hocam faydalı birşey olsa paylaşırım ancak 2025 Nisan dönemi için anda barut sadece villa oda açık satışta

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.