Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (21. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
15.145
Cevap
538
Favori
740.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekne turu için akşam orada pazarlık yapın düşer fiyat evet kaptan Ergün iyidir ancak diğer turlar da güzel hepsi aynı yere gidiyor illa Ergün olmasında gerek yok
    Giriş günü olarak erken saatte kaputaş plajına gidin
    Küçük çakıl plajı da sakin olur isterseniz
    Kaş için butik otel arayan varsa Livia Hotel öneririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaptan _27 K kullanıcısına yanıt
    Eylül sonu sorry

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi tarihlerde gittiniz acaba ısıtma açık ve yeterli miydi?

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt

Kaş kalkan arasında kaş'a yakın desem daha doğru olur akçagerme plajı var. Bölgedeki en güzel plajlardandır özellikle çocuklu aileler için. Bu arada şu kaputaş'tan ne anlarlar merak ediyorum. Adım attığın an derinleşiyor 3 adım sonrası ayağını bile göremiyorsun 2 ay önce gittim.Girmemle çıkmam bir oldu.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Orası öyle hocam bende 2. Defa gitmem o kadar merdiveni inmek çocukla zorluyor ama arkadaş hiç gitmemiş sanırım o yüzden söyledim haklısınız akçagerme de güzel tercih edilebilir

• eylül 2 de port nature girişim var öncesi kaş kalkan gidip o plaj senin bu plaj benim gezesim vardı ve hiç bilmiyordum. muhabbet çok iyi denk geldi.

bu kaş ve port nature arası çok uzakmıdır acep ?

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    10 nisanda gitmiştik açık ısıtmalı orta büyüklükteydi ısıtması açıktı sıkıntı yaşamadık.Touristica da ilk fotoğrafta görünen kısım ısıtmalıydı.
    Alta ısıtmalı olan havuzu ekledim aşağı yukarı fikir vermesi için.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 16 Ağustos 2024; 14:46:48 >
  • unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Hocam bende port nature gidecegım hangi ilden geçeceksiniz aşırı uzak arası ama istanbuldan gelirken denenebilir ben Ankara’dan geleceğim , Belek çok ters ya her yere uzak

• Yurtdışı tatilim an itibariyle sona erdi. Bambaşka bir deneyim oldu. Bir haftadır forumu okuyamadım. Kasım ara tatile ısıtmalı havuzlu, iki çocuk ile çocuk eğlenebileceği otel lazım. En son akra ön plana çıkmıştı f/p. Yeni açıklayan kasım tatili otelimiz varmıdır? Onu da hemen aradan çıkarmak istiyorum. Tekrardan herkese merhabalar.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat performans çocuk sayısını girdiğimizde ve yaşları tesise göre değişiklik gösterecek, çocukların yaşını, kaç gece konaklama planladığınızı ve maksimum bütçenizi yazarsanız inceleme için yardımcı olabilirim.

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    11-16 kasım 5 gece 2 yetişkin 10-7 iki çocuk. Bütçe şöyle diyelim 40 k ama f/p olsun 50k ya kadar çıkılır. Premium tesis bulursam 40 veren 50 de verir mantığıyla alırım.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Premium kategoride Anda Barut 53.610, açık ve kapalı ısıtmalı havuzları oldukça kapsamlı.

Voyage Sorgun açık ısıtmalı yok kapalı var, hizmet çok memnun eder, hava güzel olursa şansa denize de girilebilir, 53.430

*Fırsat önerisi: Paloma Foresta 35.910

Juju Premier Palace: 40.370

Akka Alinda: 48.750

Swandor Topkapı: 41.950

Baia Lara: 40.910 açık havuzu ısıtmalı diye kalmış aklımda ama teyit için oteli arayıp sormanızı öneririm.

2. Çocuktan dolayı fiyatlar arttığından bütçenize uygun kaliteli olacağını düşündüğüm seçenekler bunlar, ben olsam bu listede bütçe ayarlanabilirse Anda Barut’u tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ritalin06

Hocam bende port nature gidecegım hangi ilden geçeceksiniz aşırı uzak arası ama istanbuldan gelirken denenebilir ben Ankara’dan geleceğim , Belek çok ters ya her yere uzak
    Hocam 3-4 gün öncesi çıkıp marmaris, muğla, kaş, kalkan yapıp öle geçeyim gibi bir düşüncem var. Nasıl olur bilemedim. Manisa Turgutlu dan çıkıcam ben. Bu arada çok konuşuldu numa bay mi yoksa adora mı tercih edilir ? 31 mart 5 nisan arası adaro yı almıştım ben turistikadan. Isıtmalı havuzu falan hiç sormamıştım alırken çünkü baya ucuz gelmişti ama numa da ısıtmalı havuz varmış. Ne dersiniz forumdaşlar değiştirmeye değer mi numa ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unusual_pscho -- 17 Ağustos 2024; 9:44:27 >
    Hocam yorulmam derseniz mantıklı ama Marmaris kaş arası 3.5 saat full dağ yolları kaştan Antalya da aynı şekil

• quote:

Hocam yorulmam derseniz mantıklı ama Marmaris kaş arası 3.5 saat full dağ yolları kaştan Antalya da aynı şekil
    Hadi ya. Bak bilemedim şimdi. Yollarla ilgili hiç bilgim yok. Ama kaş a gidip bitekne turu yapasım var. Çok övülüyor koyları.ne yapsam bilemedim şimdi.

Hocam haritaları açıp tek tek bakın , tatiliniz tabi gönlünüzce gezin kaş -port nature arası 4 saat 15dk 237km gözünüzü korkutmuş gibi olmak istemem Manisa’dan Marmaris Kaşa inmek mantıksız değil her gece 1 yerde kalarak güzel olur

• quote:

Hocam haritaları açıp tek tek bakın , tatiliniz tabi gönlünüzce gezin kaş -port nature arası 4 saat 15dk 237km gözünüzü korkutmuş gibi olmak istemem Manisa’dan Marmaris Kaşa inmek mantıksız değil her gece 1 yerde kalarak güzel olur
    Teşekkür ederim hocam. Bi inceliyim.

• Rixos premium göcek +16
    fakat kış dönemi çocuk kabul ediyor.
    Diğer otelleri beklemekle beraber araştırmaya devam ediyorum.
    Bu otele giden var mıdır?
    Otellerin kış konseptiyle ilgili pek fazla bilgi bulamıyoruz.
    Açık ısıtmalı havuzu varmış ama büyüklük nasıl acaba?
    2y/2ç 33k fiyat ı var ets de

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Ekim ayında en sık gittiğim otellerden biriydi hocam.
    Yalnız kış konsepti oda + kahvaltıya dönüyor.Haberiniz olsun.Bir de çocuklara yönelik bir aktivite falan yok.
    Kış konseptinde genelde yutiçi ve yurtdışından briçciler ve yelkenciler gelip oteli kapatıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.