Burada Cennet de biralar kapalı kutu mu? Isıtmalı açık havuz var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (721. sayfa)
-
-
Ets'de şişe şeklinde servis edilmez diyor. Deneyimli arkadaşlar daha net yazar. Isıtmalı havuzu da bilmiyorum tam olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Instagram hikayelerde Heineken ve becks içiyorlardı , sanıyorum açık ısıtma yok oteli aramak lazım , kapalı havuzu instagramda çok güzel duruyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konu bozdu beni ondan.
-
Açık ısıtmalı havuzu olmasa da 1500 liralık fark ile ben Cennet seçerdim. Yeme içme ve alkol olarak bu farkı rahatlıkla kapatır gibi duruyor menüleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cennet yazında çok pahalı olan üst klasman otel zaten
Arkadaşlar barut otel rezervasyon da ücretsiz iptal hakkı diyor ama. Som bir hafta dan sonra iptal edilecek olursa bir gecelik ücret kesintisi olur diyor.
İptal güvence sigortası yaptıralım değndiğinde öyle bir sigorta paketimiz yok deniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım denk gelmeyiz bizde hocam
kutu bira veriliyor açık ısıtmalı havuz yok hocam
Fırsat mıdır bilmiyorum ama Rixos premium Tekirova kış sezon
Aqua ısıtılıyor , kapalı ısıtılıyor
13-16 Mart 19.200(rix pr Belek 29)
20-23 Mart 21.000(rix pr Belek 32)
6 şar taksit havalarda kırılmış olur mu bilemem şans ..
Seneye bu zamanlar kaçarım gibi
Alkoller fena degıl
3geceye mermaid alakart hediye
7/24 peoples alakart açık
Unutmayalım mart başı takip edelim 👍
Ramazanmış belki ondandır ? Hocam yorumunuz var mıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 12 Ocak 2025; 23:11:0 >
Aynen hocam gayet güzel fiyat kesinlikle f/p ancak şunu da belirtmekte fayda var eski Rixos Tekirova ve eski Rixos Sungate ile alakaları yok.Son 4-5 yıldır özellikle çok çok kötü yönetiliyor bu 2 otel.
İkisi de çok eskimesine rağmen hiçbir renovasyon ve yenileme calışması yok bildiğim kadarıyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fotoğraflar müthiş duruyor o doğası vb yazık ediliyor demekki 🙂
Hocam 2013'de ve 2017'de gitmiştim Tekirova'ya en son.Konum doğa muazzam o zaman işletme ve personel de mükemmeldi.Önce Sungate'den vazgeçtiler son yıllarda da Tekirova patlamak üzere.
Rixos sadece Belek,Bodrum ve Göcek'e yatırım yapıyorlar.
Hadi bakalım bir forum buluşması daha gerçekleşecek hayırlısıyla :)
Onlarda da ucretsiz olmali hocam :) O kadar para veriliyor ucretsiz alacarte olmamasi sacma. Maxx'ta en azindan yaz sezonu 1 nisan 1 kasim arasi ucretsiz olanlar var. Show sahnesinin hemen onundekiler. Gloria yaz sezonunda da tum alacartelari ucretli yapmis :/
selamlar,
2 yetiskin 1 cocuk(5 yas) agustos basi 1 haftalik tatil arayisindayiz.
gecen yil da ayni donem icin tavsiye istemistik ve Nirvana Dolce Vita tavsiye edilmisti, memnun da kaldik.
yalniz soyle bir durum var; ultra her sey dahil iyi bir otele gidiyoruz ama hem cok sade ve az yiyen insanlariz hem de alkol en fazla gunde 1-2 bira iciyoruz, yani bosa fazla para veriyoruz gibi geliyor :)
Nirvana Dolce Vita 1 hafta Agustos icin 170bin civari gorunuyor bu sene, daha uygun fiyatli, mesela 100bin civarina aquaparki olan ve denizi de fena olmayan otel onerebilir misiniz acaba?
simdiden tesekkurler.
-
@erdfb_1907 hocam Nirvana Dolce Vita'yi siz onermistiniz galiba.
-
Geçen sene fiyat bareminize uygunsa önermişimdir hocam güzel otel tabiki ama 170k da çok ütopik bir rakam yazık günah o kadar da verilmez.
1 hafta kalacaksanız önce 7 gece kal 6 gece öde kampanyası olan otellere bakmanızı tavsiye ederim.Bunların en mantıklıları Jiva Beach ve Sherwood otelleridir. (Cuma-Cumartesi-Pazar girişlerde 7 gece kal 6 gece öde)
Bu kampanyadan bağımsız olarak 100k bütcenize yakın ve Nirvana Dolce Vita kalitesine yakın önerebileceğim otel Mirage Park 104k ve Ali Bey Club 101k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 13 Ocak 2025; 1:12:34 >
Ben de Erdi Hocam gibi Jiva Beach önereceğim size, bir de Liu Resorts’u incelemenizi öneririm 104.930, maksimum kart ile 99.680e geliyor, bir de Kimeros Park yine maksimum kartla 100 bine geliyor.
Akka Alinda, yine maksimum kart ile 95 bine geliyor.
Liu Resort’ün denize biraz mesafesi var ama diğer kriterlerde yemek konusunda en üst kalitede hizmet verir bu fiyat bareminde, incelemenizi öneririm bu tesisleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 13 Ocak 2025; 1:17:8 >
Sömestr ilk haftası için 4 gecelik 2 yetişkin 1 bebek otel bakıyorum.
Lara barut-cennet önerileri geldi ritalin hocamdan.
Barut ısıtmalı açık havuzuyla cezbetti ancak biraz pahalı.
Cennet kendi sitesinde 26bin lira fiyat çıkarıyor çok iyi fakat açık havuz ısıtmalı değilmiş.
İşin içinden çıkamadım ısıtmalı havuzlu yeme içmesi güzel 25-30k bandında yok mu bir otel?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X