Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
15.101
Cevap
537
Favori
738.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende iptal etmek istemiyorum aslında daha eşime de söylemedim ama şu angellar yüzünden kabul eder mi etmez mi hala emin değilim.
    Bir de Voyage Sorgun öncesi papaz olmayalım hanımla.Bizim arkadaşlar vardı balayında kavga edip döndüler 😁😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şey olmaz bende partileri merak ediyorum 😁👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaz tatili için bende cornelia diamond golf resort & spa ya rezervasyon yaptırdım fakat hiç Türkçe bir inceleme videosu bulamadım gideceğim yeri araştırmayı severimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balayı çifti olarak otele rezervasyon yaptırdık. Evlilik cuzdani ibrazi gerekiyormus sanirim. Bunu obilete mi bildirmek lazim yoksa giriste otele mi

• psycho1905 kullanıcısına yanıt

İsterse otel talep eder hocam. Ek olarak belirli bir süreyle balayı çifti sayılıyorsunuz. Oteller bunu ne kadar uyguluyor emin olmamakla beraber özellikle kış döneminde evlenenler için aşağıdaki cümle not olarak kalsın;

“Balayı çiftlerimiz son 6 ay geçerli olmak kaydı ile evlilik cüzdanının rezervasyon aşamasında veya otele giriş esnasında ibraz etmeleri gerekmektedir.”

Oteller arasında yazdığım süre değişkenlik gösterebilir. Yukarıdaki not Crystal otellerinden alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 26 Ocak 2025; 9:7:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdfb_1907

Aman aman hocam sakın Crystal Waterworld'e falan bulaşmayın rezil olur tatiliniz.
    Sizin 80k bütceyle 3 kişi alabileceginiz en iyi yer bence Corendon Playa Kemer (79k) ve Starlight Resort (76k)

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Sağolassın hocam takip ettim.

• erdsavas kullanıcısına yanıt

Evet hocam otelden aldim call centerdan.

• Hocalarım Catamaran Quality Times oteli hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıldır?

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

Mayis basi için crystal waterworld ve yalıhan aspendos tuttuk. Iki oteli de geceligi 5 bin tlden tuttuk.

Icki beklentimiz cok yok. Deniz kum yemek üçlüsü icin bizi tatmin eder mi ?

Fikri olan var mi

• Kasım için inanılmaz bir fırsat gören var mı acaba ben kaç gündür bakınıyorum.Çocuklara uygun tabi birde 2025 sömestr degilde ara tatil ne zaman olur?

• Selamlar, anne-baba için 6-7 gece civarı iki yetişkin temmuz-ağustosta(Gün sınırı yok. 1 temmuz da olabilir, 31 ağustos da.) yemek, temizlik, deniz kalitesi iyi olan bir otel öneriniz olur mu? Alkol ve aquapark muhtemelen hiç kullanılmayacak. Bütçe 90bin civarı. Kalitenin çok değişmesi ya da iyi bir fırsata göre esneyebilir. 3-4 günlük arka arkaya iki otel de olabilir. Blok halinde 6-7 gün kapatmaktansa. Benim radarımdaki çoğu otel 7 geceye çıkınca çok değişik fiyatlar istediği için bir konuya danışmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 26 Ocak 2025; 12:57:55 >
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 farklı önerim olacak size.Bir tanesi blok 6 gece diğeri 3+3 gece.

3+3 gece olan otelleri yakın bölge olmasına dikkat ettim ulaşım zor olmasın diye

*6 gece olan blok tavsiye Mylome Luxury 86k

*3 + 3 gece olan öneri ise 1-4 Temmuz Mirage Park (44.8k) 4-7 Temmuz Balmy Beach +16 adult (44k)
    Mirage Göynük'te Balmy Beach ise Beldibi'nde araları 10-15 dakika

• Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt
    10 kasım haftası olur diye düşünüyorum.
    Çocuklar için rixos park belek kovalarım gibi geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam bir bakayım tesislere. Ben 3+3 önerdim sıkılma, bunalma durumlarına karşı. Sizin de tavsiyeniz o yönde midir?

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende öyle düşünüyorum.

• Calista Luxury Belek oteli Kış konaklamasi tamamlamış bulunmaktayız
    Bilgi olsun diye de burda kalsin kara tarafi 2 yetişkin gecelik 12.5k fiyattan konaklama yaptık
    Konaklama boyunca kişisel asistan yoktu.
    Oda yeterli büyüklükteydi, lazım olan her şey paketli şekilde vardi ( tıraş losyonu, makas dahil, odada ütü ve çalışma masası da vardi)
    ama oda dizaynı ve esyalar eski duruyordu
    Havuz: kapalı havuz yeterli boyuttaydi, açık ısıtmalı havuz kapalidan daha sicakti ve disarda yağmur yağarken ve hava 12 derece civarindayken bile çok rahat vakit geçirdik ancak tanıtımlarda bile olan ısıtmalı aquapark talebe göre açıyoruz dediler ve bulunduğum sürede açılmadı

Ana restorant : balık ve tatlı olarak yetersizdi , meze kırmızı ve beyaz et ise ortalama 5 yıldız otellerinden farksızdı
    Bar: alkollerin fotoğrafini atacağım içlerinden suan kalmadı denilen bir icecek olmadı
    Atıştırmalık; sahil tarafındaki shiller Cafe kapalıydı, Ana binadaki Cafe inanılmaz kötüydü 4 5 cesit basit tuzlu dışında hic bir şey yoktu
    Otelde ayni anda bosna hersek liginde olan bir futbol takımı vardi kapi önlerinde 3 4 çift ayakkabı posetler vs hoş bir görüntü yoktu oda önlerinde
    Genel olarak voyage ile kıyaslamalari gördüğüm oteldi ancak yanına yaklasacagini düşünmüyorum açıkçası pişman oldum 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperven -- 26 Ocak 2025; 19:30:31 >

• hyperven H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz hocam. Calista merak ettiğim bir oteldi, artık etmiyorum.:) Şaşırttı ama bu fiyat bandında neredeyse Cullinan fiyatına şaka gibi.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

hocam merhaba.

hangi tarihleri ,hangi voyage ne kadara amıştınız?

• Akra kemer tatili tamamlandı.
    2 yetişkin 1 bebek 4 gece konakladık.
    Kara manzaralı oda almama rağmen yandan deniz manzaralı verildi. Odaa gayet kullanışlı temiz ve yeni eşyalardan oluşuyordu ısıtması gayet iyiydi.
    Ana restaurant yiyecek içecek açısından yeterliydi çok kalabalık değildi sıra bekleme vesaire olmadı. Kapalı paketli ürünler hep en kaliteli markalardı. Hipp bebek mamasına kadar vardı.
    Hatta şef bizi gördüğünde bebeğe istediğiniz mamayı içeride yaptırabilirim bile dedi.
    Her gün farklı bir konsepte yiyecekler vardı.
    Alkoller çok kaliteliydi, rakılar ala, Beylerbeyi göbek,efe gold vesaire.
    Lobi ve pool var şişe olarak bira veriyordu ayrıca mini Bar bira kola gazoz süt dahil dolduruldu sıkıntı ve eksik olmadı.
    4 gece gitmemize rağmen uygulamadan sınırsız alakart olabiliyorduk. Biz iki gece deniz ve Asya restoranına gittik servisler yeterince iyiydi memnun kaldık.
    Kapalı havuz çok kalabalık değildi hatta bazen tek Bizim olduğumuz zamanlar oldu Hemen önündeki açık havuzda ısıtmalıydı ve Aquapark sürekli çalışıyordu.
    4 gece 22.300 liraya bundan daha iyi kalitede bir hizmet alabileceğimi zannetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.