Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdsavas , atesoku Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.070
Cevap
537
Favori
736.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam papillon 82 cikiyor bende ayni tarihlerde siz nerden baktiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilat -- 24 Ocak 2025; 22:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışlık olmuş çocuk yaşlarını yanlış girmişim fiyat yükseliyor dediğiniz gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Ali bey club ETS de çocuk yaşıyla değişmiyor. Mylome kendi sitesinde daha uygun hocam

• yanuzu Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sayıları çok olmasa da bazı eğlence ve parti temalı otelleri fiyattan bagımsız olarak ileteyim.Siz bütcenize uyanları ve uymayanları elersiniz.Yalnız genel bir bilgi vermek isterim bazı eğlence ve parti otellerinde yiyecek-içecek kalitesinde düşüş,personelde laubalilik ve turist kalitesizliği yaşanabiliyor.Bunları da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

*Adam & Eve
    *Liu Resort
    *Swandor Kemer
    *Swandor Topkapı Palace
    *Port Nature
    *Starlight & Sunrise Resort
    *Corendon Playa Kemer
    *Orange County Kemer
    *The X Belek
    *Amon Hotels Belek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 24 Ocak 2025; 23:22:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Erdem hocamın fikrine katılmakla beraber tavsiye ettiği otellerden temmuz başı 5 gece bütçenize uyan
    Corendon playa kemer
    The x belek gözüme çarpanlar
    Parti ve eğlencesi ne durumdadır bilmemekle beraber hizmet ve kalite anlamında burada iyi konuşulan barut andız otel var.

• arkadaşlar, önümüzdeki hafta için antalyada 2-3 gecelik, mümkünse iki çocuk ücretsiz fp otel tavsiyeniz var mıdır. şimdiden teşekkürler.

• McMannes kullanıcısına yanıt
    2 çocuk ücretsiz ıc green ve titanic Lara var sanırım hocam

• Arkadaşlar kizim gece hasta oldu yarın da otel randevusu var o bileti aradım yardımcı olamıyorlar iptal edilmezmis rapor vs istiyorlar. Reçete var rapor nereden bulayım şimdi .
    Hem kendimize hem de diğer çocuklara rahatsızlık vermemek adına bu durumlarda iptal olmuyor mu ?

Büyük ihtimalle suistimal olduğu için iptal etmiyorlardir

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Otelle görüşürseniz onlar yardımcı olurlar muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • obilette herşey dahil görünüyor örneğin lara barutta veya concorde deluxe hem hem herşey dahil hem ultra herşey dahil seçeneği var ve fiyat farkı oldukça fazla. bununla ilgili bilgisi veya yorumu olan var mı? teşekkürler.

• Cullinan Belek'e giris yaptik bugun. Genel olarak memnunuz. Detayli bir inceleme yazacagim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Gecelik kaça ne zaman aldınız hocam ısıtma havuzların dış ortamdaki sıcaklık değeri biliyor musunuz 🙂

Keyifli tatiller

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam persembe gunu aldim. Bonusa 6ya boluyorlar. Swim up oda aldim. Dubleks swim up odaya upgrade ettiler. Odadan direk isitmali havuza girebiliyorsunuz. Havuz 30 derece. 2 yetiskin 2 cocuk gecelik 17k odedim.

Çok iyi upgrade olmuş 👍 ets’den daha uyguna gelmiş hocam, arayıp telefonla otelden mi yaptınız rezervasyonu?

Çoğu otel sağlık hijyen sebeplerini bahane ederek havuz sıcaklığını 27-28 yapıyor. 30 derece çok iyi, ideal bir sıcaklık olmuş üşümeden rahatlıkla girilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barut Laradayız. Hizmette aksaklık çok, lobby barda garson yok ortalıkta, türk kahvesi bile içemedik yarım saattir. Bugün tema tük gecesiydi ana restoranda ama bizi tatmin etmedi açıkcası. Menüde gözüken Corona bira yok. Odaya yastık istedik, gün boyunca 3 kere aramamız gerekti. Alışık olunan baruttan biraz farklı durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmyrd -- 25 Ocak 2025; 20:19:4 >
  • Ben de Calista luxury belekte tatilime devam etmekteyim, tatil sonrasi detaylı bilgi vereceğim ama sorusu olan rezervasyon sürecinde olan varsa sorularınızı cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperven -- 25 Ocak 2025; 20:27:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uzmyrd U kullanıcısına yanıt

hocam asistan yazmadı mı ? ben onunla cözmüştüm tüm isteklerimi kötü deneyim olmuş sizin adınıza keyifli tatiller.

Çeşit mi azdı hocam yoksa tatsız mı geldi ? biz alakart nedenli pek yiyememiştik ama , kılıç balığı-çipura-antrikot-burdur şiş-et döner-et tantuni-iç pilav dana kaburga-karides cive -kabak cicegı dolma falan vardı, somon ve havyarlı tadımlık mezeler her gün cıkıyor galiba

birada corona vardı ama sanırım gecen hafta bıttı gidenlerden budweiser gelmiş yerine deniyordu ama corona coronadır :)

açıkcası eğer sömestr tarifesi mi onu cozmek ıcın esasında yazdım ona göre sakınırız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 25 Ocak 2025; 21:44:6 >
  • hyperven H kullanıcısına yanıt

hocam bir an önce detaylı değerlendirme bekliyoruz alkol ve biralar özellikle :)

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam teşekkürler. Peki eğlence temalı olmayıp, Temmuz ayında 5 gece 3 kişi 80k bandında tavsiye edeceğiniz otel var mıdır? Crystal Waterworld Resort nasıl bir bilginiz varmı ?

• 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.