< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (750. sayfa)
-
-
Ayrı bir dünya hocam orası sadece Candyland 100.000 M2. Çogu otelin kendi alanından büyük.Çocuklar için tam çıldırmalık.Oraya giden çocuklar hatta yetişkinler başka Aquapark beğenmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keçiborlu candır. Radarı meşhurdur :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen ısparta taraflarında dikkatli olmak lazım çok radar oluyor 😇
Zam yapmayan Kemer oteli var mı?bayram da 4 gece düşünüyorum. Eylül de Bodrum tarafı da olabilir. Normalde kimeros a gidiyorduk hep. Bayram da hep zamlanmış gibi. Mecbur olmasam gitmem hem kalabalık hem 🤑 pahalı
Merhaba arkadaşlar , 2 yetişkin 4 yaşında bir çocukla 5 gecelik bir otel arayışımız var. Bizim için öncelik deniz ve yemek kalitesi. Temmuz-ağustos veya eylül ilk 2 haftası Antalya'da çabuk derinleşmeyen , kum denizi olan hangi otelleri önerirsiniz ? Bütçe max 70 bin. Mylome takıldı radarıma eylül 2. haftası fiyat kırılımı var . Bu fiyat bandında alınır mı daha iyi alternatifler var mı ?
-
Hocam cevap için çok teşekkür ederim.
Gloria Verde ile Akka Artedon arasında kalsanız tercihiniz hangisi olurdu?
Birde Gloria otellerde shuttle ile diğer otellere gidiliyormuş bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gloria verde yemek ve içme olarak önde olabilir ama akkada çocuklara hitap edebilir
İşin aslı Gloria fiyatı avantajlıydı zam yedi akka ile ikisi arasında kalınacak yere geldi
Shuttle var serenity aquasına gidiliyor ama serenityde yeme içme paralı oluyormuş verde de, sanırım oyun konsolları ve makine oyunları verdecilere paralı
Herkese kolay gelsin. Eylül ayı için;
La blance island
Grand yazıcı turban
Bu 3 otel arasında kaldık. hangisini tavsiye edersiniz. Rica etsem fikir beyan eder misiniz?
-
Letoonia bu listenin ayarı değil ,
Çocuk varsa la Blanche
Çocuk yoksa manzara ve deniz için la Blanche , güzel doğa için grand yazıcı
Merhaba ,eylül sonu ekimin ilk haftası 4 gece tatil planlıyoruz eşimle, çocuğumuz yok ,bütçetimiz 40 bin tl civarı.Bir kaç tane otel buldum LİU RESORTS ,BARUT ANDIZ ,KİMEROS PARK ,ADORA RESORT hangisini tavsiye edersiniz veya farklı tavsiye edebiliceğiniz bir otelde olur,alkol önceliğimiz yok denizi,havuzu ,odaları temiz ve yemekleri güzel olsun güzel bi tatil yapalım yeter .
-
İkisi de harika tesistir hocam ikisini de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Evet Verde'den Golf'e shuttle ile geçebiliyorsunuz Aquapark için ücretsiz bir şekilde.Ama Golf kısmında sadece belli yerlerden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz yiyecek-içecek konusunda.
Çocuk yoksa bu listede Liu'dan çok memnun kalırsınız hocam.
Hangi otel hocam bu ?
Obilet Cornelia Diamond fiyatı çok iyiymiş ama benim büyük çocuk 12 yaşında olduğu için fiyat %60 fazla çıkıyor. Obilet' in müşteri iletişim numarasını da göremedim.Sizce yapabileceğim birşey varmıdır?
-
The land of legends Kampanyası çok kafamı karıştırdı 2 yetişkin 2 çocuk biri 3 yaşından küçük 6500 diyor günlük diyorum apart kiralasam 4 gün gitsem the land of legends sürekli 26000 versem üstünede konaklamayı 15 kapatsam yeme içme hariç değer mi barut goia 5 gece 46 ya almıştım? Legends giden arkadaşların düşüncesi nedir ?
Palillion belvil hocam önceki mesajlarda da bahsetmiştim ama beklenenden pahalı cikti
Grand yazıcı turban da kaldım 2 sene evvel Denizi güzel. Odaları eski. A la carte ları güzel özellikle Deniz a la carte. Otelin doğası da güzel. Fiyat uygunsa tercih edilebilir bence. Ve eylül ayında Marmaris daha tercih edilebilir olur biz ekim de gitmiştik deniz de hava da çok sıcaktı tam f p olmuştu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hainz17 -- 24 Ocak 2025; 12:3:58 >
Hocam 3 yaşından küçük bir çocuğu o izdihama her gün sokmayın derim , dışarda ne yiyeceksiniz salmonella , çapraz bulaş zaten Antalya yaz sıcağı bana hiç mantıklı gelmedi , en azından çocuk uyuyacaksa bile yine iklimlendirilmiş alanlara sokabilirsiniz
Bilemedim sayın hocam. Ancak şöyle bir durum var, eğer geçmiş yıllarda konaklamanız varsa kimlikleri tekrardan taratmıyorlar ki konaklamalar silinmesin. ( bize böyle bir açıklama sundular) sonra sisteme tarih yazıp bulup güncelleme yaptılar.
bizim aileye gmiş dönem konaklama kıyağı yaptılarmı söylenmedi ama hissettim gibi.
ne mutlu keyifli taril geçirmenize. Ben artık Akra kemeri giyat performan olarak ğst seviyeye koydum.
ancak mini bir kıyaslama yaz konseptindeki adora resort açık büfe yemeklerindeki et çeşitliliği akrada üst. Tabi hem seozn aynı değil kıyaslama ne kadar doğru bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X