Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: t3ksas Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.026
Cevap
535
Favori
734.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Antalya için fiyat bareminize uyabilecek 4 tane keyifli otel var.Bunları bir inceleyin isterseniz.

*Ali Bey Club
    *Juju Premiere Palace
    *Selectum Family Belek
    *Asteria Belek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam, aile odası daha uygun olursa 4 yetişkin aynı odada kalınır sorun olmaz. Gecelik 6bin bandında düşünüyorum çünkü Akra Kemer'i eleştirdiğim noktalar olsa da bu fiyata herşey dahil hizmet veriyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam barut sitesinde açtığında uygundu ETS’ye 1 gün sonra bayram günleri bindirmeli olarak aktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hainz17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam dönemi de çok iyi 12-16 Haziran La Blanche İsland dikkatimi çekti 4 gece 34.8k'ya kadar düşürebiliyorsunuz.Bir inceleyin isterseniz.
    Bütce belirtmemişsiniz ama bir de bayram öncesi 1-5 Haziran Kimeros ve Balmy Foresta'da fiyat hiç fena gelmedi bana.

Ama imkanınız olursa La Blanche İsland değerlendirmek mantıklı gibi.Denizinden çok keyif alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 23 Ocak 2025; 17:15:9 >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hava ve deniz girilebilir olur Dimi o tarihte

Bu arada la blanche island 43.500 lira çıkıyor nereden bakıyorsunuz o fiyata

Teşekkür ederim hocam. Asteria ve swandor topkapı dikkatimi çekmişti benim de. Çocuğun da denize girebileceği hangisi sizce iyidir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hem girilebilir olur hem de o bölge (Pina Yarımadası) dalga almadıgı için deniz her daim sıcak ve dalgasız oluyor.Bodrum'un diğer bölgelerine göre en az +1 +2 farkeder.
    Bir de çok enteresan bir fiyat var
    12-16 Haziran'dan sonra 4 gece 85k'lara çıkıyor fiyat garip geldi.

• Glamor kullanıcısına yanıt
    Erdem hocama ek olarak

58.5dan(55-6taksit) mirage park
    77den (73-6 taksit) selectum luxury değerlendirin derim

Oteller pahalandı bu fiyatlara önermek istemiyorum kalanları yoksa barut voyage Akralar bayağı fırsattı aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 23 Ocak 2025; 17:19:53 >
    43.5k ETS ve Jolly fiyatı isterseniz obilet'ten 3 taksitle 34.5'a alabilirsiniz sıkıntı olmaz derseniz.Kupon kullanılabilen bir otel.

Teşekkür ederim fiyat çok iyi geldi tam istediğim fiyatlar 4 gece için. O bilet güvenilir mi peki sizce

• ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    İkisininde denizi kumdur hocam.Asteria biraz daha çocuk dostu bir otel ama.Ben ikisi arasında Asteria tercih ederdim.

Ben bir sıkıntı yaşayan duymadım hocam sadece 3 taksit yapıyor.

16-21 haziran 48 k ya almıştım hocam 5 gece şimdi bunu görünce kazıklandığımı hissettim morelim bozuldu valla

• kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Hocam gecelik 4 kişi için 6 bin düşünüyorsanız bu fiyata termal çıkmıyor ne yazık ki, bina tarzı hijyen konusunda hiç emin olamayacağım yerler çıkıyor, onları da yazmak istemedim. Biraz daha üstüne çıkarak belki,

Altınyunus Çeşme 2 kişilik odalar şeklinde veriyor Oda kahvaltı 11.930dan 4 kişi için 24 bin gibi bir fiyat çıkıyor.
    Yarım pansiyon fiyatı ise 14.990. Yılların oteli en azından belirli bir standartın koruyacaktır.

Biraz daha ekleyip yarım pansiyon konaklamak isterseniz Boyalık Beach Çeşme yine 2 kişi için 14.400 fiyat veriyor.
    Bu iki tesis de değerlendirmeye değer bence, ne yazık ki termallerde sömestrdaki Antalya fiyatlarını ve hizmet kalitesini bulmak mümkün değil.

Hocam ben otel rezervasyonu hallettim ama o bilet uygulamasında fiyatlara konaklama vergisi dahil değildir yazıyor otelde ekstra ücret talep ederler mi acaba herhangi bir sorun olur mu 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Evet hocam benim de fiyatlara bi 5 dk bakmam yetti, dediğiniz şeyi farkettim çok uçuk rakamlar. Bizim burada İhlas Termal Kuzuluk var pek aman aman bir tesis değil ama suyuna iyi diyorlar. 4 kişilik dairelere günlük 2600-2800 fiyat verdiler, yeme içme yok. Hem yakın olması nedeniyle hem de fiyat avantajıyla burayı değerlendireceğiz gibi. Teşekkürler ilginiz için

Bu arada yanlış anlatmışım. 2 kişi için 6bin demek istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 23 Ocak 2025; 17:58:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcan78 M kullanıcısına yanıt
    Ben iptal ettim hocam La Blanche'ı zaten.Hemen hemen aynı fiyata almıştık sizinle imkanınız varsa iptal ettirip burdan alın sizde.

• S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum hocam öyle birşey olacagını ama yine de Obilet müşteri hizmetlerine sorun isterseniz garanti olsun.

• mertcan78 M kullanıcısına yanıt
    Gecelik 9.6k %25 ön ödeme ile ortalama 18 taksit , gecelik 8.6k 3 taksit zarar ettiğinizi düşünmeyin

• 
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.