Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: c.selcuk , katakulli_35 , katakulli_35 , 1cem1 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
15.480
Cevap
547
Favori
759.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel, ince bir detay odayı upgrade etmeleri. Biz de havuza yakın olsun diye belirttik başka bir oda verdiler. O an fark etmedik ama lobi barın dış alan oturmasının dibindeymiş gece seslerden çocuk baya rahatsız oldu. Yani 3 kez oda değiştirmeyelim diye ses etmedim.

Tek istediğimiz havuza yakın bir oda idi. Kolidorlarda gidip gelirken çocuk ciddi anlamda üşüyordu. Lobby katta bile bir ton oda varken bizi bu konuda memnun etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 23 Ocak 2025; 13:42:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

hocam 25 Ağustos 29 ağustos arası 4 gece

max bütçe 70 bin civarı

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Tesisin alan olarak daha büyük olması kalite olarak daha önde olduğu anlamına gelmez, zaten memnuniyet oranında Akra daha önde, Barut grubundayken de Kemer Collection konseptte geçiyor Hemera geçmiyordu.
    İki tesisi de deneyimlemiş üyemiz Akra Kemer’in daha kaliteli olduğunu paylaşmıştı, benim de gözlemim bu yönde. Tabii burda gidilen sezonun da etkisi olabilir, biz bayram döneminde tercih etmiştik, her şey saat gibi işliyordu ve yemek kalitesinden çok memnun kalmıştık.
    Barut Hemera da çok güzel bir tesis, benim gözlemim yine de Akra bir tık önde yeme içme konusunda, yeşillik peyzaj gibi konularda yine Hemera daha geniş alana sahip, tabi bir de Akra’nın Kemer denizi berraklığı Hemera’nın yer yer kayalıklı denizinin önüne geçiyor benim gözümde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Hocam tarihlerinize baktım hiç kafanızı karıştırmayın bence 2 çocukla aynı tarihlerde Crystal Waterworld, Turan Prince, Ulusoy gibi oteller bile 72-73k veriyorken Cornelia Diamond'a balıklama atlanır.
    Hatta 3 taksitte ödeyebilirim derseniz 25-29 Ağustos obilet'te 2 yetişkin 2 çocuk 61k'ya kadar düşüyor.Bilginiz olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam ödeme seçeneklerinde mi çıkıyor nasıl yapacagız peki onu, ozaman 5 gece ye de bakabilir misiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S i n y o R -- 23 Ocak 2025; 14:2:20 >
    Oteli,tarihi ve kişi sayılarını girdikten sonra kupon koduna YAZ2025 yazacaksınız.Tutar 72.8k'dan 61.8k'ya geliyor.Daha sonra ödeme seçeneklerinden hemen hemen her kredi kartına vade farksız 3 taksit yapıyor. 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Hocam gerçekten çok teşekkür ediyorum , çok sağolun

Hocam, bence mesajınızı düzenleyiniz 😉

• Hepha082 H kullanıcısına yanıt
    Kişisel bilgilerim kalmış değil mi hocam şimdi farkettim sildim teşekkürler uyarınız için.

• @erdfb_1907 harika bir insansınız hocam 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

Estağfurullah hocam ne demek azıcık faydam dokunduysa mutlu olurum ben.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Evet hocam 2 gündür hiç bir eğlence programı yapılmadı.Hepsi iptal edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yetişkin için termal otel bakıyoruz. Eşimin anne babası için özellikle termal bakıyorum ama fiyatlar uçmuş. Bana kalsa Antalya'ya inip bu paralara herşey dahil tatil yapılır :)

Var mıdır tavsiyeleriniz çok uçuk olmayan termali güzel oteller. Bölge çok önemli değil önümüzdeki hafta 3 gecelik bakıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    4 kişi aynı odada mı olacak; ayrı odalar mı;
    Bir de maks bütçe nedir ona göre bakalım

• Obilet kampanyası tüm oteller için geçerli değil sanırım

• Merhaba. Haziran ayında 2 yetişkin 1 çocuk 2 (iki yaş) Antalya (veya Kıbrıs) 5 gece otel bakıyorum. Denizi güzel ve yemekleri iyii nereyi önerirsiniz. 50-60. 000 tl kafamdaki fiyat. 15-20 Haziran tarihi olabilir.

• Arkadaşlar merhaba , 17-23 Mayıs arası 2 yetişkin 1 çocuk Antalya bölgesi. Beklenti yeşil ve maviyi aynı anda yaşamak , plaj kum , deniz temiz , yemek ve alkol çeşitli , çocuk için uygun otel yardımcı olur musunuz. Bütçe maximim 72.000 TL ama daha uyguna f/p varsa da harika olur.

• Arkadaşlar Eylül ayı için voyage torba almıştım birde yaz başı yada ortasında bir tatil düşünüyorum. Eşim Denizi çok seviyor havuza pek girmez. 4 yaşında çocuk var. Denizi çok iyi çok pahalı olmayan bir otel tavsiye edebilir misiniz 3 ya da 4 gece

• Glamor kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Bütcenize göre bence en iyi 2 alternatif Gloria Verde (71k) ve Güral Belek (68k)

Birde daha uygun f/p önerisi istemişsiniz.Eğer bütcenizin hepsini kullanmak istemezseniz yine kriterlerinizin büyük bir bölümünü karşılayacak olan Selectum Family Belek (47k) kum plaj,bol yeşil alan,gayet yeterli yiyecek-içecek kalitesi ile çok iyi fiyat veriyor.Tabiki Gloria ve Güral ayarında değil ama verilen paraya göre memnun eder.Arada çok ciddi fiyat farkı olduğu için yazmak istedim.

• 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.