teşekkür ederim hocam ,sanırım bu tarıhlerde hava ve denız suyu sıcaklığı açısından bi sıkıntıda olmaz |
Bildirim
teşekkür ederim hocam ,sanırım bu tarıhlerde hava ve denız suyu sıcaklığı açısından bi sıkıntıda olmaz |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tamamdır hocam ,bekliyorum yorumlarınız bakalım nasıl bir otel :),Liu resortu almayı düşünüyorum bende |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam rixos park belek diye bir otel var hem fiyatları uygun hemde land of legends e cok yakın ben oraya rezervasyon yaptım orada kalanlara giriş ücretsiz bence o seçeneği deneyebilirsiniz |
12-16 haziran la blanche için o fiyatı nereden aldınız |
O otelde kod çıkmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu otelde kod çıkmıyor hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerTR19 -- 24 Ocak 2025; 18:2:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhaba. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Temmuz ayı içerisinde Antalya da 5 veya 6 gecelik tatil düşünüyoruz. 3 kişiyiz çocuk yok. Bütçe max. toplam 80k bandında. Tesis aktiviteleri bol olan (iskele parti vs. vs.), veyahut 3 arkadaş gittiğimizde memnun kalabileceğimiz genç işi f/p oteller hakkında yardımınızı bekliyorum üstatlar :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanuzu -- 24 Ocak 2025; 20:49:24 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelcayir1984 -- 24 Ocak 2025; 21:52:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |