Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Feyzz-41 , taxlaw Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.480
Cevap
547
Favori
759.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkür ederim hocam ,sanırım bu tarıhlerde hava ve denız suyu sıcaklığı açısından bi sıkıntıda olmaz

• chako C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Eğer fiyat konusunda tesisler arası benzerlik varsa ben
    La Blanche>Letoonia>Grand Yazıcı sıralamasında değerlendirmenizi öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardahan. A kullanıcısına yanıt
    Yok hocam harika oluyor hava da deniz de.
    Kalabalık da olmaz,okullar açıldığı için çocuk sayısıda çok az olur.Bence eşinizle harika bir tatil olur Eylül sonu Liu Resort.
    Bakalım biz de bayramda oradayız kısmetse olumlu-olumsuz yönlerini iletmeye çalışırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdfb_1907

Yok hocam harika oluyor hava da deniz de.
    Kalabalık da olmaz,okullar açıldığı için çocuk sayısıda çok az olur.Bence eşinizle harika bir tatil olur Eylül sonu Liu Resort.
    Bakalım biz de bayramda oradayız kısmetse olumlu-olumsuz yönlerini iletmeye çalışırım.

Tamamdır hocam ,bekliyorum yorumlarınız bakalım nasıl bir otel :),Liu resortu almayı düşünüyorum bende

• Bu konuyu keşfetmek iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum :) Tavsiyelerde bulunan ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Normalde niyetimiz yoktu ama kurbanda da bi kaçamak fikri ağır basmaya başladı. Antalya'dakilerin çoğunu gün ve fiyattan dolayı pas geçiyorum.

Önümde 2 seçenek kaldı. Jiva ve La Blanche. 2yetişkin ve 3 yas çocuk. Hangisini tercih etmeliyim sizce?

• DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam espirisine dedim zaten :) Hiçbir otelde oda takıntım olmamıştır. Kış tatili olduğu için bir tık dikkat ettik sadece. Bilemiyorum ben genel olarak beğensem de 2 yıl önce gittiğim Tui Palm Garden'ın bir tık altında kaldı bana göre yeme içme anlamında. Ve sanki tatil köyü gibi geniş alana yayılmış az katlı binalar daha iyi gibi. Yazın Akra Kemer bilemiyorum ama baya dar alanda sıkar gibi.

Sizlere de tekrar iyi tatiiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jokerin20 J kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında tek bir doğrusu yok bu seçimin.Sizin kriterleriniz belirler.Hangi konuda hangisi önde bu konuda yardımcı olmaya çalısayım buna göre seçiminize yardımcı olur belki.

Deniz:La Blanche
    Yiyecek-içecek: Jiva
    Personel:Jiva
    Genel manzara ve oda manzarası: La Blanche
    Tatlı:Jiva
    Kahve:La Blanche (Sturbucks)
    Çocuk etkinlikleri ve Aquapark: La Blanche
    Huzur ve sessizlik: Jiva
    Misafir kalitesi: Jiva

**Bir de Antalya aklınızda yokmuş ama bayram fiyatı almayan nadir otellerden biri olan Ali Bey Club bayramda fiyat olarak çok avantajlı oluyor.Yine de aklınızda bulunsun derim.

• Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt

Hocam rixos park belek diye bir otel var hem fiyatları uygun hemde land of legends e cok yakın ben oraya rezervasyon yaptım orada kalanlara giriş ücretsiz bence o seçeneği deneyebilirsiniz

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun. Detaylı bir şekilde bilgi vermişsiniz. Alttaki dipnotunuz her şeyi değiştirdi :) 3 gece olarak bakıyordum çünkü Ali Bey aynı fiyata 4 gece veriyor. Oturmuş bir düzeni olan otel diye aklımda. Bunu değerlendirmek daha iyi olacak sanki. Teşekkür ederim.

12-16 haziran la blanche için o fiyatı nereden aldınız

• terabyte_ kullanıcısına yanıt
    Obilet'ten YAZ2025 koduyla

• terabyte_ kullanıcısına yanıt

O otelde kod çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu otelde kod çıkmıyor hocam

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Çıkıyor hocam tekrar kontrol edin 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

Çok güzel fiyatta işte…. 3 taksit bozuyor işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerTR19 -- 24 Ocak 2025; 18:2:13 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

• Merhaba. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Temmuz ayı içerisinde Antalya da 5 veya 6 gecelik tatil düşünüyoruz. 3 kişiyiz çocuk yok. Bütçe max. toplam 80k bandında. Tesis aktiviteleri bol olan (iskele parti vs. vs.), veyahut 3 arkadaş gittiğimizde memnun kalabileceğimiz genç işi f/p oteller hakkında yardımınızı bekliyorum üstatlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanuzu -- 24 Ocak 2025; 20:49:24 >
  • Arkadaslar obilette okul tatil doneminde indirim kodlu itel tavsiyesi varmi 2 yetiskin 2 cocuk (3-8 yas) icin 5 gece konaklama

Merhaba Erdem bey tekrardan fikirlerinize ihtiyacım var.
    5-9 Haziran 2 yetişkin 2 çocuk (2 yaş ve 12 yaş)

Mylome 60k
    Ali bey club 50k
    Papillion belvil 65k
    Cornelia diomand 65k
    Vogue supreme 76k

Hocam kurban bayramında bunlar dikkatimi çekiyor. Mylome mum denizinin kum olması ve dalgasız olması benim için önemli. Ali bey club fiyat olarak güzel. Papillion otellerinin çocuk konseptleri güzel. Valla kararsız kaldım hocam sizce hangisi mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelcayir1984 -- 24 Ocak 2025; 21:52:29 >
  • yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Değerli hocam en kalitelisi olduğu için değil ama bayramdaki fiyattan dolayı ben olsam Ali Bey'i degerlendirim.
    Tamamen tarihten ve kaliteden bagımsız olarak da çocuk olsam en çok hangisinden keyif alırım? Açık ara Vogue Supreme.
    Yetişkin olarak da en çok Mylome'dan keyif alırım.
    Hepsi keyifli ve kaliteli tesisler onun için Ali Bey'i alıp aradaki fiyat farkını başka bir tarihte başka güzel bir tatil için harcananilir düşüncesindeyim.

• 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.