Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tosoon Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.507
Cevap
548
Favori
761.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yastık mevzusunu asistan çözdü sonunda ama sabah öğle akşam 3 defa iletmek durumunda kaldık.
    Adana, pide çeşitleri, çiğ köfte, tantuni, ciğer ve döner vardı. Kaburga, balık çeşitleri vb görmedim belki de kalabalıktan farketmedim, sıra vardı bir hayli büfe önlerinde. Esasında çok önemli değil bunlar ama dediğim gibi alışılmışın dışında hissettirdi bize. Budweiser yok, miller, becks efes var. Lobi barda garson sıkıntısı var ama, bana kalsa onu da sorun etmem kendim alırım bardan ama ben yokken hanımı sinirlendirmişler, siparişi gelmemiş😄masalarda boşlar da bekliyor uzun süre. Belki de ikinci hafta rehavetidir.

Sizden aldığım tavsiyelerden biri olan sevilla da yok😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmyrd -- 25 Ocak 2025; 22:11:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt

Kapalı havuz için doğru aslında. Benim kışın gittiğim otellerin hepsinde açık havuz kapalıdan daha sıcaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

Ets kodla arkadaşın dediği fiyata geliyor. 6000 indirim var ya. Hocam sen nerelerdesin ya😁

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Hem yoğunluktan üzerine biraz da hastalıktan tatil odağımı kaybettim hocam bir süre :) geldim tekrardan sevdiğim yere

hocam kod mu var ben mı kacırdım :)

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    CULL6000 hocam, sömestr tarihlerinde Cullinan 3 gece üzerine 6.000 tl indirim

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 25 Ocak 2025; 22:39:44 >
  • uzmyrd U kullanıcısına yanıt

hocam vallahi sömestr yogunlugunu kaldıramamıs heralde bizde böyle sorunlar yoktu , tekrardan keyifli tatiller

• Obiletten yaptırdığım YAZ2025 koduyla olan rezervasyon dün oteli aradım rezervasyon görünmüyordu ama bugün tekrar aradım rezervasyon aktif dediler sorun yok şükür 😊
    Bu arada kafama takılan bir soru sormak istiyorum arkadaşlar 2 yetişkin 2 çocuk (2-5 yaşında ) 5 gece port nature mi , 4 gece cornelia diamond mu ( yemek , aqua , deniz önemli alkol yok ) yardımcı olabilir misiniz 😇 bazen rezervasyon yaptırdıktan sonra bile insanın kafası bı karışmıyor değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyimiş 2-5 Şubat 38.600 12.8 geliyormuş iyimiş ya 😁🤝 ama ne izin ne de Antalya’ya araba sürecek mecal var Ankara griliği ve soğuğu bitirdi bizi

Kod sanırım 2 Şubat’a kadar olan konaklamalarda geçerli.

• yanuzu Y kullanıcısına yanıt
    Aman aman hocam sakın Crystal Waterworld'e falan bulaşmayın rezil olur tatiliniz.
    Sizin 80k bütceyle 3 kişi alabileceginiz en iyi yer bence Corendon Playa Kemer (79k) ve Starlight Resort (76k)

Hocam hemen katakulli denedim çalışıyor 2-5 , zira okullar kapalı iken ben otele gitmem 😁

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Deniz ve aquada port nature biraz geri de hocam , yemek ve alkolde çok başarılılar 👍

Aa çok mantıklı. Yav arkadaş diyete girdim mart sonuna kadar bir yere gitmeyeyim diyorum. Ama şu cullinan’da gerçekten çok farklı bir yer. Aklımı çelmedi değill.

• S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Cornelia daha üst segment hocam.Denizi ikisinin de kötü ama Boğazkent mevkii yani Port Nature'ın olduğu yer daha kötü.

Hmm tamam hocam teşekkürler. zaten 3 kriterden 2 sinde gerideyse hiç düşünmeye gerek yok :) içim rahat olabilir.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam zaten sizin tavsiyenizle gözüm kapalı direk yaptım rezervasyonu 🙏🏻

Hocam şimdi şöyle de bisi var şans galiba ben 2-5 Şubat golf manzara 44.6 , diğer tarihler deniz manzara 49 ilginç doğrusu 38.6 iyimiş vallahi

Mayıs sonu ya da ekim ilerde olurda uygun bulabilecegım oteller

Regnum carya
    Cullinan
    Selectum lux
    Adam eve (Ekim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 25 Ocak 2025; 22:54:30 >
    Hocam 8-11 Ekim Adam&Eve rezervasyonum var touristika %10 indirim kupon koduyla 27k'ya almıştım Voyage Sorgun öncesi.Kesin değil ama iptal durumumuz olabilir.
    Öyle bir durumumuz olursa isterseniz devredebilirim size iptal yerine Touristica genelde isim degişikligini onaylıyor.Aynı tarihlerde fiyat 36k olmuş şu anda.Sizde fazla para vermemiş olursunuz.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok incesiniz bende sizden duyup düşünmüştüm ama maalesef izinimiz yok ki 😕 Eylül 3. Hafta voyage sorgunla jübile yapacağız ön ödemeli aldık ama maaş zamları çok zayıf kaldı inşallah yazın iptal kararı almayız 🤓🤓

• 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.