< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmyrd -- 25 Ocak 2025; 22:11:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmyrd -- 25 Ocak 2025; 22:11:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kapalı havuz için doğru aslında. Benim kışın gittiğim otellerin hepsinde açık havuz kapalıdan daha sıcaktı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ets kodla arkadaşın dediği fiyata geliyor. 6000 indirim var ya. Hocam sen nerelerdesin ya😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam kod mu var ben mı kacırdım :) |
hocam vallahi sömestr yogunlugunu kaldıramamıs heralde bizde böyle sorunlar yoktu , tekrardan keyifli tatiller |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kod sanırım 2 Şubat’a kadar olan konaklamalarda geçerli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aa çok mantıklı. Yav arkadaş diyete girdim mart sonuna kadar bir yere gitmeyeyim diyorum. Ama şu cullinan’da gerçekten çok farklı bir yer. Aklımı çelmedi değill. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 25 Ocak 2025; 22:54:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |