< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (755. sayfa)
-
-
19-24 Mayıs torba 56k alındı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çok güzel bir bilgilendirme oldu anladığım kadarıyla Lara barut ve voyage Belek’ten geri ve fiyat olarak gereksiz üstte gördüm çok daha ucuza hemera ve Akra kemer daha mantıklı mıydı buna cevabınız olur mu ?
Şuan kış konseptinde en iyiler hangisi hocam genel bi bilgilendirme verebilirmisiniz
Klasmanlar içindeki ilk oteller tercih 1. sıram olur diye düşünüyorum sıralaması o şekilde,quote:
Orijinalden alıntı: yucelcayir1984
Şuan kış konseptinde en iyiler hangisi hocam genel bi bilgilendirme verebilirmisiniz
A++
Cullinan / max royall ( pek araştırmadım bilgim yok )
A+
Rixos premium Belek -Voyage belek - lara barut -calista ( kötü yorum geldi)
A
hemera-akra kemer-titanic lara ( cocuklar ıcın ıyı)
papillonlar hakkında bilgi yok henüz a klasman olur muhtemelen titanic belek fiyat olarak yüksek diye düşünüyorum mardan palace fikrim yok. acanthus ve mırage park dıs ısıtma yok o nedenle 1 tık gerı planımda
yorumlar, hikayeler ve videolar ile bilgim var tamamen kendı fıkrım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 26 Ocak 2025; 22:50:49 > -
Teşekkürler hocam özet olarak iyi oldu. Selectum luxuxary ve Nirvana dolce vita hakkında bilgin var mı. Fiyat olarak çok iyi seviyelerde
Hocam hangi tarihler acaba Ocak şubatta yoklar diye biliyorum, üst listeye Rixos premium Belek ekleyeceğim unutmuşum
29 Mart - 1 Nisan bayramda üç gece
Selectum luxuary 24500k
Nirvana dolce vita 27700k
Fiyatlar iyi duruyor ama kış konseptinde nasılları bilgim yok. İkisinde de açık kapalı ısıtmalı havuz var diye biliyorum hocam
Hocam selectum muhtemelen iyi olacaktır fiyatlar iyi forumdan alan olmuştu , ısıtma açık var dediğiniz gibi
Otellerin cogu bayram tatiliyle yaz konseptine gececek hocam. Ama bir temmuz beklentisi olusmasin tabii. Acik alanlarda hizmet alirsiniz. Snack restaurantlar barlar calisir. Iskeleler kurulur vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 26 Ocak 2025; 22:58:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bodrumda clup cactus fleur beach otel hakkında bilgisi olan varmı
gidilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orange County Kemerde ısıtmalı açık havuz ve Aquapark varmıdır arkadaşlar birde bu otel Nisan ayı için mini bir hava değişimi açısından mutlu eder mi acaba 😊
Liberty lykia dikkatimi çekiyor benimde 23.750 görünüyor 3 gece. geçen yıl 4 gece 20.000’e gitmiştim ramazan bayramında.
selectum 24.500.
Geçen yıl nasıldı hocam kış konsepti. Isıtmalı havuz var mıydı yemekler nasıldı hocam
Isıtmalı açık havuz var, yemekler güzeldi. 2024 konusuna liberty yazarsanız orada yorum yazmıştım.
Bayramda yol düşündürüyor, çocuk 6 aylık oluyor 3-4 güne araçla gidip gelmeyi düşünüyorum yoksa giderim.
Akra Kemerdeyiz su an. Bugün giriş yaptık. Biraz abartılmış bir otel olduğunu gördük. Ana restorant çok küçük. Yemekler çok da iyi değil. Antrikotlarda tat yoktu. Çorba kötüydü. Temizlik çok çok iyi değil.
Hayatımda yaptığım en karlı otel alışverişi bu sene yaptığımız Voyage Torba ve Voyage Sorgun alışverişleridir.
Yüzde 25 ön ödemeden dolayı otelin parasını ödemeye hala başlamadık 😂
Hocam siz hangi tarihleri ne kadara aldınız acaba ?
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Ben de kış sezonu için listeme aldığım otellerden olduğundan soruyorum: Temizlik olarak nasıl bir sıkıntı ile karşılaştınız? Yemeklerin tadını, denizin bulanıklığını falan bir nebze sineye çekebilirim; ama temizlik en hassas noktam açıkçası. O yüzden merak ettim.
-
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz , Nisan ayında ısıtmali havuzu açık olacağı bilinen bir yere gitmek mi yoksa Mayısın son haftası ısıtmalı havuz olmayan başka bir tesise gitmek mi mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S i n y o R -- 27 Ocak 2025; 0:52:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X