Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: senayakbas , c.selcuk Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
15.528
Cevap
548
Favori
763.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Balayı için otel bakıyorum. 4-5 mayıs düğünüm var. Mayısın 8i girişli 5 gece düşünüyoruz. Ben çok anlamıyorum yeni araştırmaya başladım sizlerin önerebileceği oteller var mıdır. Birde arkadaşlar biz eşimin eş durumundan tayini için 1 yıl önce 17 ocakta nikah yapmıştık. Az önce ets de bakınırken balayı çiftini seçtiğimde evlilik tarihini girmemi istedi ama o tarihi giremedim. Otel rezervasyon yaparken düğün tarihimi girsem daha sonra evlilik cüzdanındaki tarih uyuşmuyor diye sorun çıkartırlar mı acaba :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulutali

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar. Balayı için otel bakıyorum. 4-5 mayıs düğünüm var. Mayısın 8i girişli 5 gece düşünüyoruz. Ben çok anlamıyorum yeni araştırmaya başladım sizlerin önerebileceği oteller var mıdır. Birde arkadaşlar biz eşimin eş durumundan tayini için 1 yıl önce 17 ocakta nikah yapmıştık. Az önce ets de bakınırken balayı çiftini seçtiğimde evlilik tarihini girmemi istedi ama o tarihi giremedim. Otel rezervasyon yaparken düğün tarihimi girsem daha sonra evlilik cüzdanındaki tarih uyuşmuyor diye sorun çıkartırlar mı acaba :(

Buna benzer durumlarda düğün davetiyesinide istediler hocam arkadaşlarımdan. Nikah erken düğün geç yapıldı sizler gibi. Sorun etmedi otel. Oteli seçmeden bu durumu anlatırsanız yardımcı olacaklardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Ana restaurantta tabak çatal kaşık seçerken zorlanıyoruz. Bir de otelde yüzde 95 Türk turist varmış. Bundan dolayı biraz özensiz olduklarını düşünüyorum. Ayrıca ana restaurantta yemek yerken yere bir şey döküldü. Garson elindeki bezi yere attı ayağıyla sildi ve sonra bezi alıp bardakların olduğu tezgaha attı şok oldum. Biraz özensizlik var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S i n y o R kullanıcısına yanıt
    Tesis isimleri yazarsanız daha kolay fikir verebiliriz. Aynı bütçeyle gidecekseniz mayıs ayında gideceğiniz tesisin kalitesi sezon yaklaştığı ve fiyatlar yükseldiği için biraz daha düşük olacaktır.
    Bütçeniz ,istediğiniz tarihler i ve kişi sayısını yazarsanız öneri çıkar.
    İmkanlarım el veriyorsa mayıs sonu Antalya hatta deniz suyu daha sıcak olsun diye Alanya tarafını seçerdim.

• Bulutali B kullanıcısına yanıt
    Hocam balayı avantajları genelde şu şekil oluyor

-oda upgrade ve oda süsleme
    -ücretsiz alakart
    -ücretsiz cabana ya da pavilion ( en iyi şey bu sanıyorum )

Mayıs ayında gidecegınız için oteller sizi üzmeyecektir diye düşünüyorum.

Hava sıcaklığı hassasiyetiniz varsa , Kıbrıs veya Sharm da düşünebilirsiniz.

-voyage torba 58 (bodrum hava riski ama mükemmel ambiyans) açık olan ısıtma havuz

-voyage sorgun 58 /hizmet çok iyi pastane ve yemek kalitesi iyi çokça ücretsiz alakart hediye alırsınız

-selectum lux 44.27 / fiyat performans partiler güzel oluyor vampir temalı ve kaliteli alkol

- voyage Belek 79 / sorgundan daha iyi fakat fiyat çok artıyor

-Titanic mardan palace -65.5 standartların üzerinde

- barutlar alıp başını gitmiş fiyat olarak listeye almıyorum

-libert lykia +16 -58 Fethiye düşünülürse

-Rixos premium Göcek 56.5 ile listenin yıldızı olabilir yaz aylarında aşırı yüksek fiyatlı +13 yaş sınırı var Göcek denizi meşhur hava riski var sadece

Özetleyecek olursak Türkiye düşünüyorsanız ben voyageları ve Göcek arasında kalırdım , bu fiyatlarda en güvenli liman ve Türkçe eğlencelerin çokluğu ile voyage olur

Bazı oteller ciddi zamlanmış(talepten dolayı) fiyat yüksekse kalitelidir düşüncesine girmeyiniz zira titanic Belek 81 gözüküyor drone çekimi ve tesis büyük çok iyi otelmiş düşüncesi oluyor ama. 65 e titanic mardan palace , titanic belegın üst otelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 27 Ocak 2025; 9:41:17 >

• samtual kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın hocam bağladı bizi , yurt dışına mı çıksak ,baliye mi gitsek diye düşünce geliyor sonra diyoruz ki voyage aldık artık olmaz bağlandık kaldık 2 kez voyage gideceğiz

• 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
    Fotoğraf çok net olmayabilir ancak şuan akra kemere devasa bir öğrenci grubu girdi. Kamp varmış bilgi vermek istedim.

• DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    Geçen sene sömestr tatilinde birde Ekim başında Akra kemeri deneyimlendik ; Bizede minikler futbol turnuvası denk gelmişti gerçekten kapalı havuzda 2 saatten fazlası baş ağrısı yapıyordu bu sene Trendy Lara’yı tercih ettik en fazla 10 çocuk var ve sakin şu anda. Bence Akra Kemer Eylül sonu Ekim başı gibi çok daha güzel oluyor.

• c.selcuk kullanıcısına yanıt
    Hocam trendy Lara yemek ve alkolde nasıldır ? Merak edilen otellerden yaz sezonu yeme içmesi iyi diye biliyorum, dış ısıtmalı var mı? Var ise yeterli miydi ?

• DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    Okullar kapalı iken tatile gidilmez net.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba 3 yıl önce yaz sezonun da Trendy Larayı deneyimlemiştik; karşılaştırma yapmak daha kolay olacak, maalesef yaz sezonu ile kış sezonu arasında özellikle Alkol konusunda çok ciddi düşüş var genel olarak hep 2. Sınıf Alkoller. Yemek konusunda tencere yemekleri ve ızgaralar dahil 4-5 çeşit et yemeği var ama kış sezonu dolayısı ile şerbetli tatlılar gerçekten vasat. Isıtmalı havuz konusunda şöyle bir sorun var Akra kemerde kapalı havuz ile açık ısıtmalı havuzu ayıran bir sürgülü cam kapı vardı ve ulaşım kolaydı Trendy Lara da ise ciddi mesafe var açık havuz için Spa içerisindeki kapalı havuzdan çıkıp yol yürümeniz gerekiyor küçük çocuklar için çok olmusuz bir durum ama kış tatilinde ben kendi isteklerimizi pek ön planda tutmamaya çalışmıyorum( yemek, tatlı, alkol çeşitliliği vb.) çocuklar eğlensin diye geliyoruz. Sizden görüp Port nature aldık yaza asıl beklenti orda :))

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.selcuk -- 27 Ocak 2025; 15:53:0 >

• c.selcuk kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli bilgiler için teşekkürler çok kısmışlar demekki 7.150 vermek yerine 8500 gecelik verip Lara barut ve voyage Belek daha mantıklı o zaman ,

Port nature alkol konusunda memnun eder hocam 👍

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    🙏 Bence de Lara Barut veya Voyage daha iyi bir seçenek olacak hocam

• Merhabalar, 2025 temmuz sonu için kirman arycanda'dan tatil aldım. 8 ve 14 yaşında iki çocuk var, bu otelde daha önce konaklayan arkadaşların yorumları nedir?

• Arkadaşlar 5-9 Haziran Kurban Bayramı için ekstra bayram fiyatı almayan oteller listesine Ali Bey Club'dan sonra Tui Blue Pascha Bay, Pirates Beach Club ve Baia Salıma Kemer eklenmiştir.3 otel de hem normal acente rezervasyonuna hem de Obilet kupon kodlu rezervasyonlara açıktır.Bayramda düşük bütceli, orta segment düşünen varsa bu oteller pek üzmez.

*Baia Salıma Kemer 41.4k(ETS) ve 35.1k(Obilet)

*Pirates Beach Club 37.7k(Jolly) ve 30.1k(Obilet)

*Tui Blue Pascha Bay 35.1k(ETS) ve 29.5k(Obilet)

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

hocam bu foruma emeğin çok teşekkür ederiz her fırsatı elinden geldiğince paylaşıyorsun.

• fbiber F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek.Bendeki biraz eski mesleki hastalık oldu fırsat görünce sessiz kalamıyorum :))

• Oski06 O kullanıcısına yanıt
    Kaç gece ve ne kadara aldınız?

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

1 ay önce aldım, 7 gece kara manzaralı aile odası, iptal paketli 159 bin tl

• 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.