Rixos’u kışın kesinlikle tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (719. sayfa)
-
-
Holiday and more da izlemiştim people mı 24 saatlik alakartı vs bayağı premium duruyor ve havuz devasa ,
Bu sene kışta olsa ısıtmaya girilebildiği ve ankara gibi gri kötü havalı stresli bir yerden Antalya’ya sahile gitmek iyi geliyormuş bunu öğrenmiş olduk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet alakart kahvaltısı falanda baya güzel People’ın. Rixos bulunduğu fiyat skalasında alkol olarak çok zayıf ama yiyecek konusunda çok iyi. Son olarak şunu söyleyeyim ama, Cullinan bence hepsinden net çok daha iyi. Kışın imkan olursa, savaş hocanında favorisi:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cullinanda çok pahalı geldi ne diyeyim
Tarihe not 2025 Şubat başı fiyatlar
Örnek 3 gece
Lara barut 25
Vg Belek 28.5
Mardan palace 30
Rixos premium Belek 29.8
Ela 36
Cullinan 49 😕
Maxx royal 54
Nirvana cos 25
Evet baya yüksekmiş fiyat. Ama hem yiyecek hem alkol üst seviye. Yani şöyle söyleyeyim Cullinan’da ana restoranı görünce alakarta gitmek aklımızın ucunfan geçmedi:)
Hocam gece sayısı belirtmediğiniz için alternatifleri 2'ye ayıralım.Tabiki 4 gecelik yerler kalite anlamında 5 gecelik yerlerden daha önde.Siz gece sayısına karar verirsiniz
5 gece alternatifler
*Selectum Family Belek 76.4k
*Kremlin Palace 75.2k
*Quattro Family Club Dem 70.6k
*Corendon Playa Kemer 76.3k
4 gece alternatifler
*Cornelia Diamond 72.9k (Tek alternatifim olacak çünkü bu fiyatın üzerindeki oteller bile Cornelia kalitesinde değil)
Ben olsam neyi seçerdim sorusunun cevabı ise 2 çocuk avantajı ve kalitesiyle kesinlikle Cornelia alır kafamda soru işareti bırakmazdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 gece düşünüyorum abicm. tşkler ilgin için bakaym
-
Arkadaşlar sömestr tatil için 20-27 ocak tarihlerinin içine denk gelecek 4 gece 2 yetişkin 1 bebek gidebileceğimiz ısıtmalı havuzlu yemek ve alkol kalitesi güzel 30k bandında bir otel bulabilir miyiz?
Üstte tavsiye edilen voyage-rixos vs baktım onlar iyi gibi duruyor ama biraz pahalı.Alternatif vardır belki
-
Hocam cullinan yazında çok övüldü ama. Maxx royal ile aralarında çok fiyat farkı yok gibi. Kışın ikisinden birini seçme imkanım olsa maxx royal deneyimlemek isterdim şahsen.
bu arada lara barut incelemenizi bekliyoruz detaylıca iyi tatiller
Gecelik 16-17 kış cullinan yerine 19 verip mayıs sonu regnum alınırdı düşüncesindeyim 🙂
Nirvana =Lara barut , cennet acanthus- barut hemera sıralamasıyla değerlendirin hocam
Birde IC otellere bakın aqua ısıtma var heralde
Papillonların fiyat bakmak lazım
Nirvanaların hepsi mi=lara barut?
Hocam çocuk etkinlikleri vs daha iyi düşündüğüm ve ikisinde de kısılan konseptle kışın benzer olur diye düşünüyorum
Kışta olsa alkol ve hizmet bence barut > Nirvana
Yaz konseptinde
Lara barut - dolce ve me ile kapışır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 12 Ocak 2025; 12:17:28 >
Evet kışın fiyat farkı az ama yazın öyle değildir tahminim.
Hocam bu Traxex miydi ya?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X