Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.330
Cevap
527
Favori
697.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam barut müşteri hizmetlerini aradığımızda fiyatta yardımcı olmuyorlar mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

Neyse o zaman şans diyelim. Otel titanik Lara’dan sonra çok iyi geldi ama😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MerTR19 kullanıcısına yanıt

Ben ets’den aldım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam , umarım çok etkilemez keyifli tatiller

• Herkese selamlar arkadaşlar,

Kış tatili konusu biraz hızlandı bu ara.Bende buna uygun bilgilendirme yapmak istedim.Eğer tarihleriniz uyarsa Pegasus'ta %40 indirim basladı 10-11 Ocak'a özel olarak.(Ucuş günlerinizin Salı-Çarşamba-Perşembe olması lazım) Tüm yurtiçi ucuşlar için geçerli.

Ayrıca forum olarak Antalya için transfer hizmetlerinizin %20 indirimli oldugunu da hatırlatmak isterim.Faydalanmak isteyen varsa sadece DH kullanıcısı olduğunu söylemeniz yeterli firma yetkilisine.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhabalar forumdaşlar 2-8 haziran norm dora tatilimizi iptal etmiştik. Yeni plan 5-9 haziran kurban bayramı. Seçenekler arasında en iyisi liberty signa gibi duruyor fiyat permormans olarak. Geçen sene konakladık yeni açılmış olmasına çok eksiği olmasına rağmen hizmet ve kalite olarak fazlaca premiumdu. 4 gece için 56bin civarı fiyatı var etsde, otelle görüştüp sadakaat indirimi istediğimde 52 bin civarı fiyat verdiler ama sadakat indirimi olmadan fiyat istediğimde de aynı rakamlara düşüyolar daha fazla pastırıp 50bin altı fiyata alınır mı yoksa başka öneriniz olur mu ?

• Metiny9 kullanıcısına yanıt
    52 nin ödeme planı ne hocam

Gayet güzel fiyat almışsınız hocam.Tek alternatif olarak Ali Bey Club gördüm.5-9 Haziran 44.4k olarak.
    Liberty modernizasyon,yenilik ve kalite acısından bir tık daha önde olsa da Ali Bey Club da fiyat ve o dönem için konumundan dolayı daha sıcak bir hava ve deniz vaad ediyor.
    Aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 10 Ocak 2025; 14:37:24 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Sormadım 6 taksit sanırım ama bir taksit ödeyip gerisini girişte 6 ya böldürmeyi teklif edeceğim geçen sene o şekilde yapmıştım

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hava şartları konusunda alibey önde ama signanın konsepti kalitesi ve şuan tekrar yenilenmeye girmiş olması bu riski almaya değer gibi duruyor. Fiyat konusunda sizce bişeyler daha alabilirmiyim

Siz sanırım 2-3 aile gidecektiniz yanlış bilmiyorsam.Toplu rezervasyonlarda biraz daha düşebilirler fiyat şansınızı bir deneyin derim.

*Bir de sizin özelinizde Ali Bey Club için bir bilgi paylaşayım.Bayram farkı almayan nadir otellerden biri enteresan bir şekilde yani 1-5 Haziran'da 5-9 Haziran'da 9-13 Haziran'da aynı fiyat.Bayram farkını yansıtmayan oteller %2'yi falan geçmez normalde.
    (Ramazan Bayramı için bu koşulu sağlayan başka Pirates Beach ve Tui Blue Pascha Bay var.Bayram dönemi düşünenlerin bilgisi olsun)

Evet 2 3 aileydik ama biz normu iptal ettik biz tek aile gidicez 2 yetişkin 1 çocuk. Evet doğru 7 bin civarı bayram farkı çıkıyor hocam pazartesi bir arayım oteldeki üst düzey bir yöneticiyle samimiyetimiz olmuştu geçen sene onunlada bir görüşeyim yardımı olur belki

Ah hocam bayram dönemini barutlar kendi sitesinde açtığında yansıtmamıştı ben anda Barutu alın dedim eşim çalışıyor genelde bayramda yoksa havada kapardım😁

Bu arada kış tatili şimdi alıyorduk 9a bölüyorduk kaldırmış ets max 6 taksit oluyor yakın tarihlerde

Aynen hocam hatırlıyorum ben de.Nadir de olsa denk gelebiliyor böyle.Ya farketmiyorlar ya umursamıyorlar.
    Ama ben bayramda pek otel tatili sevmiyorum hocam.Hemen hemen her otelde kalite düşüyor,personel yetersiz geliyor.Bir de üzerine daha fazla para veriyorsunuz.Yollar desen zaten aşırı kalabalık oluyor.Çok büyük bir fırsat yoksa genelde bayramda tercih etmem açıkçası.

bahsettiğiniz hangi tarih hocam kaç gece fiyatı neydi ?

• Nickimi_kedi7 N kullanıcısına yanıt

Acanthus Cennet

• Ah ulan ah iyi fırsatmış iyi yakalamışız ama işte iş durumu

Sadakat ile 39.9 🤓 ben bu kafayı durduramıyorum

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 10 Ocak 2025; 15:33:33 >

hocam işte tarih çok iyi ama bayram olması işi bozuyor. yoksa güzel fırsatmış

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Seneye bayram hazirandan çıkınca haziran başlarını değerlendiririz nasipse 🤓

2010'lu yıllarda Ramazan Ayı hep Haziran-Eylül arasıydı inanılmaz uygun iskontolar oluyordu Ramazan ayında.Premium oteller çok komik fiyatlar açıyordu.Öyle ki Ağustos ayının Haziran ayından daha uygun olduğu zamanlar vardı.

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.