Bildirim
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (714. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada
bugün en iyi #7
Giriş
-
Cennet ile Lara arasındaki farkı açıklarsanız çok sevinirim hocam
-
Tecrübem yok hocam maalesef, ama cennette başarılı diye biliyorum bir alt mesajda bugün atılan storyden görsel buldum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sizinki de mantıklı hocam zaman kısıtlı olunca tesisten çıkmıyoruz biz
taksit oluyor mu hocam
-
Rixos Park Belek diğer Rixoslara nazaran çok geride kalıyor .Ben sömestir için baya incelemiştim.Dışardaki açık ısıtmalı havuz baya büyük ama denildiği gibi kapalı havuzdan odalara gitmek bazen sorun olabiliyor.Eğer ana binada değilseniz.En önemli eksikliği Ana restorant yemek çeşitliliği .Yine de çocuklu bir aile için Land Of Lagends avantajı ile çok iyi duruyordu.Şu aralar zamlandı gördüğüm kadarıyla.Birkaç hafta önce 2+2 şeklinde 3 gecesi 22 binlerdeydi.
Benim için yorumlardan daha ziyade videolar daha aydınlatıcı oluyor.Kasım tatilinde bu forumdan neredeyse 10-15 kişi Titanik Lara’daydık ve hemen hemen herkes farklı durumu ön plana çıkartıp olumlu veya olumsuz yorum yaptı.Benim için o tatil iyi geçmişti ama sadece yorulmlara baksaydım belki de tatili almazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alierik -- 9 Ocak 2025; 20:35:30 >
Fiyat fena olmasa da çocuklu aileler Nirvana cosmopolitan da bakabilir Lara barutla aynı fiyatlar bitişik iki otel
Hayır otelde ödeme şeklinde çıkıyor ama müşteri hizmetlerini arayınca aynı fiyata taksitli de veriyorduquote:
Orijinalden alıntı: Ragnar07taksit oluyor mu hocam
Merhaba,
23-27 Haziran için baktım,
Barut Goia Uhd konsept maksimum kart varsa 54.730 lira (kaydırak sayısı 5, çocuklara daha uygun seviyede kaydıraklar ve denize 600 metre mesafe)
Club Felicia Village 47.600 maksimuma 45.200
Quattro Family Club Dem 55.420
Swandor Kemer 59.840
Selectum Family Side 59.180
Quattro Beach 60.400
Son önerim bütçenin biraz üstü ancak çocuk dostu bir otel olduğu için önermek istedim IC Santai Belek 62.700
Hocam kaç taksit yaptıklarını öğrenebildiniz mi ?
Kartlara göre 2-4 arası değişiyor dediler ben bu uygulamayı yurtıdısında çok kullanıyorum otelde ödeme ve full iptal şeklinde alıyorum hep trde hiç kullanmadım ama etsden daha ucuz rixoslarquote:
Orijinalden alıntı: MerTR19
Hocam kaç taksit yaptıklarını öğrenebildiniz mi ?
Farkettim hocam onun için sordum ben de
hocam Rixos downtown hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba hocam,
En güzelini en başta söyleyeyim.Bütcenizi çok az artırarak İC Santai tavsiye ederim (62k)
Diğer önerilerim ise Swandor Kemer(59.8k) ve Quattro Family Club Dem (55.4k) olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kış sezonu için bir yorum yapabilir misiniz ?
Hocam kum sahil kriterinizden dolayı güzel alternatifler olmasına rağmen Kemer eleniyor.Yüksek sezon sayıldığı için maalesef Bodrum alternatifleri de eleniyor.Belek-Side-Lara'ya yoğunlaşmamız lazım.Bu kategoride de bence en mantıklı seçenekler
*Port Nature 68.8k
*Selectum Family Belek
*Kremlin Palace 62.7k
*Baia Lara 65.7k
*Asteria Belek 61.8k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabiki hocam.Sizin yazdığınız seçenekler arasında ilk tercihim Acanthus Cennet Barut olur,pahalı gelirse Barut Hemera da güzel seçenek.Eğer Land of Legends kullanmayacaksanız Rixos Park Belek pek önermem Rixos grubunun en zayıf halkası maalesef.Akra Kemer için ise eğer çocuk varsa ve yaşı biraz büyükse önermem ama bebekse veya çocuksuz bir çiftseniz kesinlikle Akra Kemer de öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X