Köroğlu beli gibi zorlu kış şartlarıyla karşılaşabileceğiniz bölgeler var o bölgelerdeki hava durumuna göre karar vermek lazım yolunuzda uzun yazlıklarla ben riske girmezdim açıkçası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (713. sayfa)
-
-
hocam detaylı paylaşım ve inceleme yaparsanız seviniriz. şimdiden iyi tatiller
-
Valla hocam bir yerde voyage varsa diğerine bakmamak gerek.Bende Ocak ara tatiline aldım.Miniclubü çok güçlü voyagenin.Bende 3 çocuk var,ona göre dikkat ediyorum.Makineli oyun alanı,bowling vs.ücretsiz burada.Lunapark havanın düzgün olması durumunda açıyorlar.Daha önceki kış paylaşımlarında var lunaparkın açık olma durumu.(Ben aldım ya voyage,herkese öneririm şimdi )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yaz içinde voyage aldım kış içinde yokluyor beni.. beleği de görmek istiyorum yalan yok.. eşimin gönlü olursa gideyim diyorum
-
Bence git hocam.Voyage üzmez.Birde yaz öncesi deneyimlemş olursun.Yorumlara bakarsan bir çok kişi kışın gidince yaza almış beğenip.Annemler daha önce 2 kez gittiler anlata anlata bitiremiyorlar.Bir arkadaşım gitti daha sonra hiç bir oteli beğenmedi voyage yüzünden :)Bende uzun süredir gitmek istiyordum ama yaz fiyatları 3 çocuk olunca inanılmaz artıyor.Ben 52 bine villa aldım.Aynı villa yazın 265bin :)Yani kışta olsa burayı deneyimlemek istedim açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 30 aralıkta afyona gittim 29 unda Afyon ve Kütahya ya güzel kar yağmıştı hatta afyonda eğitime 1 gün ara verilmişti. Hava 0-3 derece arasındaydı Kütahya girişte ve Afyon girişlerde kar sulu kar vardı bende yazlık lastiklerle gittim ama yükseklerde hep tedirgin oldum gündüz saatlerinde buzlanma olmayan saatlerde geçmekte fayda var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
haklısınız hocam imkan varken değerlendirmek gerek
-
Merhabalar forumdaki arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Temmuz ayının başlarında tatil düşünüyorum 2 yetişkin 2 çocuk(11-9). bütçe 50-75 arası gibi. Aquaparkı olan herşey dahil yer tavsiye edecek olan varmı. Antalya muğla aydın olabilir.
-
Merhabalar;
Ağustos sonu ya da Eylül başı 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk (10 yaş) kum sahili olan otel tavsiyeniz var mıdır?
Bütçe 60 - 70 bin...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam aynı his bende de vardı gece sayım yetmedi o zaman voyage alın , döndükten sonra %5 sadakatle yazınki tatilin fiyatını düşürün 👍
Estağfurullah ne saati dedi bana tesisi kullanabilirsiniz istediğiniz kadar dedi zaten alakart güçlü olduğu için son yemeği 16.30da yedim+ kahve + tatlı yapıp çıktım 👍
17.00 standart protokol söylemis olabilir yaz sezonu için haklı olabilir hocam otel müthiş büyük ogun hem check out yapan hem de check in yapanlar , ana büfede kargaşaya mahal verebilir gibime geliyor
Mh’lar dinlenildiği için kuralllara özel konuşuyorlar hocam ama otel asistani ve müşteri ilişkileri esniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 9 Ocak 2025; 17:40:42 >
Exc şefin adı nedir?
Biz de takip edelim.
Tamer soybay 👍
Herkese Selamlar,
Fiyatlar her yıl daha ne kadar kötü olur dedikçe daha da kötüsü oluyor bildiğiniz üzere.
Fiyatların biraz daha düşük olması sebebiyle
23-27 Haziran veya 01-05 Eylül
2 yetişkin + 9 yaş + 3 yaş otel öneriz var mıdır?
Zor fakat 50-60 bin arası bakıyorum.
Kaydıraklılar çok makbüle geçiyor.
Önceki yazlarda kaldığım oteller:
Maxeria - Didim
Asteria Resort - Kemer
Long Beach Naturel - Didim
Tui Blue Tropical _ Marmaris
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle4545 -- 9 Ocak 2025; 18:38:37 > -
Herkese iyi forumlar iki gece şubat yani kış tatili için bütçe 10-15 civarı
Barut Cennet & Acanthus 13K
Akra Kemer 11.5 K
Rixos Park Belek 11.5 K
Barut Hemera 12 K bunlar arasından öneriniz veya başka otel önerebilir misiniz ?
Cennet en iyileri hocam , ben cennetle hamarayı fiyat dengede eş yazabilirim,
17ye çıkarsanız lara barut öneririm
Rixos bulaşmayın derim , trendy Lara belki olabilir
Cennet ve trendy Lara için açık ısıtmalı için telefonla arayıp danışın derim
Neden rixosa bulaşmayın dediniz hocam bende downtown oteli düşünüyorum gecelik 5k fiyatı varquote:
Orijinalden alıntı: Ritalin06
Cennet en iyileri hocam , ben cennetle hamarayı fiyat dengede eş yazabilirim,
17ye çıkarsanız lara barut öneririm
Rixos bulaşmayın derim , trendy Lara belki olabilir
Cennet ve trendy Lara için açık ısıtmalı için telefonla arayıp danışın derim
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Cennetin alkol kalitesini biliyor musunuz ? 17 lere çıkamayız gibi aralarındaki fark nedir acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X