Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.330
Cevap
527
Favori
697.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Köroğlu beli gibi zorlu kış şartlarıyla karşılaşabileceğiniz bölgeler var o bölgelerdeki hava durumuna göre karar vermek lazım yolunuzda uzun yazlıklarla ben riske girmezdim açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt

hocam detaylı paylaşım ve inceleme yaparsanız seviniriz. şimdiden iyi tatiller

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt

Valla hocam bir yerde voyage varsa diğerine bakmamak gerek.Bende Ocak ara tatiline aldım.Miniclubü çok güçlü voyagenin.Bende 3 çocuk var,ona göre dikkat ediyorum.Makineli oyun alanı,bowling vs.ücretsiz burada.Lunapark havanın düzgün olması durumunda açıyorlar.Daha önceki kış paylaşımlarında var lunaparkın açık olma durumu.(Ben aldım ya voyage,herkese öneririm şimdi  )

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

hocam yaz içinde voyage aldım kış içinde yokluyor beni.. beleği de görmek istiyorum yalan yok.. eşimin gönlü olursa gideyim diyorum  

Bence git hocam.Voyage üzmez.Birde yaz öncesi deneyimlemş olursun.Yorumlara bakarsan bir çok kişi kışın gidince yaza almış beğenip.Annemler daha önce 2 kez gittiler anlata anlata bitiremiyorlar.Bir arkadaşım gitti daha sonra hiç bir oteli beğenmedi voyage yüzünden :)Bende uzun süredir gitmek istiyordum ama yaz fiyatları 3 çocuk olunca inanılmaz artıyor.Ben 52 bine villa aldım.Aynı villa yazın 265bin :)Yani kışta olsa burayı deneyimlemek istedim açıkçası.

• odzi O kullanıcısına yanıt
    Ben 30 aralıkta afyona gittim 29 unda Afyon ve Kütahya ya güzel kar yağmıştı hatta afyonda eğitime 1 gün ara verilmişti. Hava 0-3 derece arasındaydı Kütahya girişte ve Afyon girişlerde kar sulu kar vardı bende yazlık lastiklerle gittim ama yükseklerde hep tedirgin oldum gündüz saatlerinde buzlanma olmayan saatlerde geçmekte fayda var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

haklısınız hocam imkan varken değerlendirmek gerek

• Merhabalar forumdaki arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Temmuz ayının başlarında tatil düşünüyorum 2 yetişkin 2 çocuk(11-9). bütçe 50-75 arası gibi. Aquaparkı olan herşey dahil yer tavsiye edecek olan varmı. Antalya muğla aydın olabilir.

• Merhabalar;
    Ağustos sonu ya da Eylül başı 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk (10 yaş) kum sahili olan otel tavsiyeniz var mıdır?
    Bütçe 60 - 70 bin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam aynı his bende de vardı gece sayım yetmedi o zaman voyage alın , döndükten sonra %5 sadakatle yazınki tatilin fiyatını düşürün 👍

• Estağfurullah ne saati dedi bana tesisi kullanabilirsiniz istediğiniz kadar dedi zaten alakart güçlü olduğu için son yemeği 16.30da yedim+ kahve + tatlı yapıp çıktım 👍

17.00 standart protokol söylemis olabilir yaz sezonu için haklı olabilir hocam otel müthiş büyük ogun hem check out yapan hem de check in yapanlar , ana büfede kargaşaya mahal verebilir gibime geliyor

Mh’lar dinlenildiği için kuralllara özel konuşuyorlar hocam ama otel asistani ve müşteri ilişkileri esniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 9 Ocak 2025; 17:40:42 >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Exc şefin adı nedir?
    Biz de takip edelim.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Tamer soybay 👍

• Herkese Selamlar,

Fiyatlar her yıl daha ne kadar kötü olur dedikçe daha da kötüsü oluyor bildiğiniz üzere.

Fiyatların biraz daha düşük olması sebebiyle

23-27 Haziran veya 01-05 Eylül

2 yetişkin + 9 yaş + 3 yaş otel öneriz var mıdır?

Zor fakat 50-60 bin arası bakıyorum.

Kaydıraklılar çok makbüle geçiyor.

Önceki yazlarda kaldığım oteller:

Maxeria - Didim

Asteria Resort - Kemer

Long Beach Naturel - Didim

Tui Blue Tropical _ Marmaris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle4545 -- 9 Ocak 2025; 18:38:37 >
  • Herkese iyi forumlar iki gece şubat yani kış tatili için bütçe 10-15 civarı

Barut Cennet & Acanthus 13K
    Akra Kemer 11.5 K
    Rixos Park Belek 11.5 K
    Barut Hemera 12 K bunlar arasından öneriniz veya başka otel önerebilir misiniz ?

• MerTR19 kullanıcısına yanıt
    Cennet en iyileri hocam , ben cennetle hamarayı fiyat dengede eş yazabilirim,

17ye çıkarsanız lara barut öneririm

Rixos bulaşmayın derim , trendy Lara belki olabilir

Cennet ve trendy Lara için açık ısıtmalı için telefonla arayıp danışın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ritalin06

Cennet en iyileri hocam , ben cennetle hamarayı fiyat dengede eş yazabilirim,

17ye çıkarsanız lara barut öneririm

Rixos bulaşmayın derim , trendy Lara belki olabilir

Cennet ve trendy Lara için açık ısıtmalı için telefonla arayıp danışın derim
    Neden rixosa bulaşmayın dediniz hocam bende downtown oteli düşünüyorum gecelik 5k fiyatı var

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Cennetin alkol kalitesini biliyor musunuz ? 17 lere çıkamayız gibi aralarındaki fark nedir acaba ?

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    Hocam ETS yorumlara baktım aralık şubatı süzdürdüm puanlar

5-4.3-5.4-7-8 gibiydi okudum pek tatminkar gelmedi

Tamam yorumlar gerçeği yansıtmaz ama herkeste aynı şeyler olunca biraz üzdü ,

Saunadan hamam geçişi dışarı çıkmak gerekiyormuş , sular az akıyormuş vb,

Eşim çok üşüdüğü için lara barutta mesela duş suyu aşırı sıcak ve gürül gürüldü, oda 28derece ısınıyordu bunlar da en az yemek içmek havuz kadar önemli olduğunu düşünüyorum

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.