< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (711. sayfa)
-
-
Sirene belek ile port nature arasinda kararsiz kaldim.gecen sene sirene belek otelden memnun kalmistim.bu senede degisik bir yere gltmek lstiyorum.acaba ikisi arasinda kiyas yapavilecek var mi .tsk
Bu arada 23-28 haziran 5 gece 3 yetiskin + 1 kisi 14 yas ..115 bln flyat var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 8 Ocak 2025; 19:11:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar küçük bir kaçamak tatil için
3 yada 4 gece olarak açık ve kapalı güzel havuzu olan yeme içmesi güzel hangi oteller var.
Lara barut
Liberty Lara dışında gözden kaçırdığımız güzel fırsat varmı
Ocak sonunda niyetlendim bende sizi görünce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
liberty lara son videoları çekici gelmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstatlar ağustos sonu 4 gün maksimum 40-45 arası yemek ve alkolü kaliteli şehir farketmeksizin öneri yapabilir misiniz ?
Libertyde dış ısıtma yok hocam ve sahil bar kapalı deniyor ( benım için müthiş eksi Lara barutta günüm güneşte sahilde barda dj , etkinlikler ve kaliteli alkol , kaliteli kahve ile geçti )
Lara barut bütçe varsa seçmenizi tavsiye ederim
Eğer eko olsun derseniz hemera iyi olacaktır 👍
voyage belekte iddialı
-
hemera da dış ısıtmalı havuz yok değil mi hocam ?
yeme içme olarak lara barut ayarında olmasa da. yie memnun edeceğini düşünüyorum.
-
Hocam maalesef dış ısıtmalar mart ve kasımda ,
Yeme içmede üzecegını düşünmüyorum ama gün sayısı düşüp Lara barutta klas hizmet almak mantıklı gibi , ya da voyage belekte
Geçen yıl Ocak ayında gidenlerin çektiği videolarda dış ısıtmaların açık olduğu gözüküyordu.Yoyutube de Türklerin çektiği videolar var.Bu yıl kapatılmış mı ?
-
valla yalan yok voyage belek cezbediyor ama hanımı ikna etmem gerekecek :D
-
Hocam hanım hemera alıyorsun yoksa gelmem dedi 😁 dedim bak hemeraya yine bir şekilde gideriz ama Lara barut sezonda 25in altına inmiyor gidip deneyimleyelim dedim aradaki fiyat deltasını 9a böldüm bak 555tl kişi başı 277 tl fark ediyor her ay 1 Starbucks içmesek fark kalkıyor gibi ince işledim 😁
hocam güldürdünüz beni tam olarak girl math yapıp eşinizi ikna etmişsiniz
-
aslında en mantıklısı hocam dediğiniz. biz sezonda gitmek istiyorduk lara baruta ama çok afaki fiyat açınca voyage aldık. şimdide kış konseptini görünce yine dayanamadık tatile. :D
-
yemekler üst düzey değil ama üzmez en dikkate almanız gereken konu denizi hep dalgalı ve az bi dalga değil deniz seviyorsanız tercih etmenizi önermem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam giriş saati saat 10:00 çıkış saati ise 15:00 diyor barut otellerinde. sizin giriş çıkış saatlerinde bir problem oldu mu ?
-
Hocam otele 7.30da girdim , 17de çıktım odam 9da verildi ,
Bileklik yok , havlu - bornoz kart uygulaması vb şeyler yok
Küçük hesaplar yapacak bir otel degıl 🙂👍
Açıkçası yollarda sis olmayınca biraz erken gitmiş oldum Ama sorun yapmadılar samimilerdi , biz hep ıslak alan kıyafetlerimizi el çantasına ayarlarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 9 Ocak 2025; 10:42:32 >
Üstad Concorde Deluxe Resort hakkında düşünceniz nedir bu dönem için acaba bilginiz varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X