< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (709. sayfa)
-
-
@Ritalin06 hocam değerli yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Son olarak rixos mu lara barut mu haftasonu 3 gece için, sıcak havuz, yemek içecek ve aktivite için hangisi daha ağır basar? Sizin son sözünüz ile alıyorum bu akşam artık bir otel. Bira garaguzu detayına kadar vermişsiniz, değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali bey club temmuz ayi 2y 1ç 4 gece 60 bin gözüküyor, gidenler varmi acaba yorumlar iyi gibi ama bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rixos premium Belek mi park Belek mi hocam ? O detay önemli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstat hangisini alın derseniz onu alacağız. İkisi arasında kaldık
Hocam tarihler neydi ? Çocuk var mı ? Bütçe nedir
@Ritalin06 hocam haftaya perşembe pazartesi arası gitmeyi düşündük kiş sezonu yani
Hocam 3 gece civarlarında 32k Rixos premium güzel lüks bir tercih olur cocuk varsa land of legends gidersiniz hem
28.5 voyage Belek klas tercih olur
25.5 Lara barut üzmez risksiz tercih derim
3 tesiste üzmez 👍 2 gece de tek senecek lara barut oluyor
Buradaki fayda fiyat ödeme dengesi size kalmış , Lara barut biz 2 gece sınırından gittim fakat bize tam yeterli geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 7 Ocak 2025; 23:24:41 >
Çok üst düzey bir beklentiniz yoksa, aquapark beklentiniz varsa kalburüstü bir hizmet poltikaları vardır. Yemek çeşitliliği güzeldir. Ortamı botanik park gibidir. Çok eski ama oturaklı güzel bir oteldir. Çocuklarım orada büyüdü diyebilirim.
-
Rezervasyonu otel üstünden yaptırdım.
-
Liberty rezervasyonu için aşağıdaki numarayla Whatsapp üstünden iletişime geçebilirsiniz.
-
Teşekkürler faydalı oldu bu yorumunuz
Teşekkürler ayrıntılı bilgi için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
megasaray belek önerir misniz kış tatili için 3 gece 20k civarında
-
Ben de şimdi iletişime geçtim ancak tahminimden farklı fiyat verdiler. Aynı tarihler bizim için de uygundu 2 yetişkin için 12bin dediler. Siz 4 yetişkin derken tek aile odası aldınız sanırım? Çünkü 2 yetişkin ile 4 yetişkin arasındaki fiyat farkı çok az çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tesis biraz dağınık, tatil köyü konseptinde, ısıtmalı açık havuz yok bildiğim kadarıyla spa kısmıda ayrı bir binada olduğu için odalara geçmek için dışarı çıkmanız gerekiyor. Ayrıca restoran alanı da tek başına bir yapı yine dışardan geçiş yapabiliyorsunuz. Islak alan kullanımından sonra dışarı çıkmayı kış tatilinde ben olsam tercih etmem ama ıslak alan kullanmayacaksanız keyifli olabilir.
-
bir yerde okudum açık havuz var yazıyordu ama doğruluğunu teyit etmek lazım tabi. fiyat bakımından diğer yerlere göre daha uygun geldi değerlendirilebilir diye düşünmüştüm açıkçası
-
ısıtmalı açık havuz varsa mutlaka değerlendirin yazdıklarım ısıtmalı olmaması durumunda geçerli çocuğunuz varsa kids clubda güzeldi baya keyifli vakit geçirir.
-
Rica ediyorum lütfen bir fikir verin
-
Teşekkür ederim hocam, çocuk için gidiyoruz bizde eglensin diye, içki falan cok aramam yemekler yenilebilir olsun Yeter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X