Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (707. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
14.174
Cevap
518
Favori
689.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akra kemerin ısıtılan havuzun derinliği sığı diye duymuştum , barut larada açık havuzda 140cmdi derinlik eğer içine tam girilemiyorsa sağlam üşüme olur genel bilgilendirmek isterim 🙂
  • Merhaba arkadaşlar,

Liberty Hotels Lara'da 24-26 Ocak tarihleri arasında 4 yetişkin olarak suit oda için 15.600 TL. den rezervasyon yaptırdık. Daha önce konakladığımız bu oteli hizmet kalitesiyle ve F/P olarak rahatlıkla tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funnyman -- 7 Ocak 2025; 2:2:18 >
  • Funnyman F kullanıcısına yanıt

Hocam ısıtmalı kapalı ve açık havuzu var mı? Yeme içme kalitesi nasıldır?

• Funnyman F kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat çok iyi fakat ETS’de aralık-şubat yorumlarda çok gömmüşlerdi hemen çıkmıştım ,

Yemeklerde ve pastanede çok eksi yorum almıştı

Sahilde keyif yaparken bir kahve ve ya içecek almaya lobiye yürümek gerekli yazıyordu ,

Kapalı ısıtmalı heralde, açığı bilmiyorum

Keyifli tatiller yorumları bekliyoruz sizden

Edit : TripAdvisor yorumları başarılı 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 7 Ocak 2025; 8:43:19 >
  • Merhabalar. Burada deneyimlerini ve bilgilerini aktaran herkese teşekkürler. Geç öğrendim forum içindeki bu konuyu ve çok faydalandım. Gelecek sene müdavimi olacağım. :)

31 Ağustos 4 eylül arası Nirvana Dolce Vita aldım. Umarım güzel bir deneyim olur.
  • erhan911 kullanıcısına yanıt

10 yıl önce kalmıştım, sen ne kadar bir bütçe ayırdın hocam? ETS' den bakınca 180 190 bin gibi rakamlar çıkıyor, aman diyeyim o paralar etmez kesinlikle.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt

Crystal grubu zam yapti bugun daha dogrusu yuzde 30 indirimi yuzde 10 a cekti. İki yetiskin iki cocuk 4 geceye 90 bin cikiyor ortalama. o paralar kesinlikle etmez. Edecegi 50 bin

• Labranda Marmaris ve labranda TMT bodrum hakkında bilgisi

olan bilgilendirebilir mi?

Gitmek isteyen bir arkadaş sordu forum izin verirse gidersin

dedim.
  • erhan911 kullanıcısına yanıt

Crystal sunset luxury otelde gecen yaz temmuz sonunda kaldım kesinlikle tavsiye etmem hocam.Çocuklar için havuzu eğlenceli ama yetişkin kaydırakları oldukça tehlikeli.Aşırı kalabalık bir otel sabahın köründe kalkmıyorsanız havuzda boş sezlong bulmak imkansız,sürekli havuzu kapatıyorlardı hijyen sebebli olarak.denizdeki plajlarına otobüs ve minübüsler shuttle çalışıyordu ama denizi pek tercih eden yoktu,araç park yeri sorunlu otelin kendine ait park yeri yok.Odalar yalıtımsızdı vs.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    40 bin yeter diye umuyorum
  • 3 kisi temmuz sonu 55k butce ve 4 gece oneriniz ne olur
  • Alierik ve Fatihcan85 hocama teşekkkür ederim ıc hotel santai biraz aklıma yattı gibi. 17-20 şubat arasında Akka Alinda da dikkatimi çekti fiyatı 18bin civarında araştırdığımda ısıtmalı aquaparkı olduğu da yazıyor nasıl bir oteldir o tarihlerde tavsiye eder misiniz

• mr07 M kullanıcısına yanıt

Castival, Arcanus Trendline ve Barut B Suits inceleyebilirsin hocam. Bu sene ve geçen sene forumlarında otel isminden aratırsan genelde memnun kalınmıştı. Özellikle Castival için f/p yüksek yorumları vardı.

• muco190358 M kullanıcısına yanıt

Beklentiyle alakali. 2024te Ocak, Subat ve Kasimda akradaydik. 2025 Ramazan bayrami ve Kasim ara tatili icin rezerve ettirdim. Tavsiye ederim.

• _SC kullanıcısına yanıt

TMT Bodrum için yazayım hocam;

En büyük avantajı konumu. Uçakla falan giden için transfer ücreti ödemeye gerek yok. Uçaktan in Bodrum merkeze git yürüsen de olur takside olur öyle bir yerde.

Yemekler vasat. Türk gecesi falan yapılıyor bu arada. Ama lezzetler düz. Deniz taşlık ve platformdan denize giriliyor. İçecek doldurma usülü. 2 sene önce Eylülde gitmiştim şirket organizasyonuna denk gelmiştim. Akşam etkinlik yok desek yeridir. Birde tek erkek alınıyor diye biliyorum. Şimdiki fiyat skalasını bilmiyorum ama bence gidilecek bir otel mi değil

• Norm doraayı iptal ettik 2-8 haziran 58k almıştık. Alternatif bir otel arıyoruz. Şuan yakın tarihler için mirage park en iyi alternatif görünüyor. Bir gece düşebiliriz. Var mı premium yada premiumsu önerebileceğiniz otel ?
  • Delta Hotels By Marriott Yalıkavak

hakkında bilgisi olan var mı? fotolar çok şık. Denizi kumsalı hoşuma gitti.

Bazı fotolarda plajda dubalar var çok saçma bi mesafede detayını bilemiyorum ama garip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 7 Ocak 2025; 12:25:35 >
  • Metiny9 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 3 aile çok çocukla gidecektiniz sanırım Nirvana önermiştim size ısrarla diye hatırladım 😁

ETS’den biraz baktım ama 90-100k bandında oteller akralar bile 90-130 bantlarına geçmiş önermeye utandım çıktım 😕
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Evet 3 aile bol çocuklu gidicez :) bir aile 3 yetişkin 2 çocuk o bizi biraz sıkıntıya sokuyor, seçenek bırakmıyor
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Hocam Otelin Otoparkı Yok.Vale Hzmeti Var yada Mahallade boş yer bularak aracınızı çekebilirsiniz.Genelde Hijyen Problemi var otelin,Otelde Dalga Kıran var, otelin yorumlarını iyi incelemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet1991 -- 7 Ocak 2025; 13:20:58 >
  • 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.