Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.205
Cevap
522
Favori
691.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lara barut gündüz alakarttan sunumlar çeşit çok 8-10dk da geliyor

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Senin yüzünden hepimiz ara tatilde bu otele gelecez :)
  • 2 yetişkin + 2 çocuk (3 -11 yaş) temmuz sonu için önerileriniz var mı ? Bütçe 80k civarı, Geçen sene Crystal Prestige Elite de kalmıştım tek çocuk saydılar bu sene saymıyorlar. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler. Akka antedon yerine 5k farkla verde alınır mı? Amaç 8 yaşındaki oğlumun eğlenmesi. Akka’ya çok alıştı her yıl gidince, aqua’sında yeterli aqua’yı çok seviyor. Ama verde’nin aqua’sı yetersiz sanırım golf’e geçmek gerekiyor. Her gün sıkıntı olur mu mesafe açısından sizin görüşünüz ne?

yorumlardan anladığım verde akka’dan çok daha iyi ama çocuk açısından nasıl olur esas merak ettiğim

• vectrac kullanıcısına yanıt
    5k fark kesinlikle verilir Gloria Verde için.
    Verde ile Golf arası da 5-6 dakika sevimli tren gibi bir araçla götürüyorlar çocuk için bence çok keyifli olur çok da mutlu olur da esas soru sizin için keyifli olur mu her gün git-gel belki 2 sefer :) Eğer sorun olmaz derseniz bence kesinlikle değerlendirilir.Ayrıca yemek lezzeti ve ceşitlilik konusunda da Gloria bence daha önde.
  • merhabalar şubat ayı 17-20 tarihlerinde ısıtmalı havuzu olması şartı ile antalya tarafında 20 bin civarında bir otel var mıdır. birde bunlardan hangilerinde ısıtmalı açık havuz var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Ocak yarıyıl tatili için 6 gece 2 yetişkin 2 çocuk ısıtmalı havuz İçin yemeği güzel olan otel önerebilir misiniz
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir?
  • veteran V kullanıcısına yanıt
    Gözüme çarpanlar
    1- akra kemer açık ısıtmalısı küçük diye biliyorum
    2- delphin be grand var havuz konusunu araştırabilirsiniz
    3- barut hemera (şenay hanımın yukarıda incelemesi vardı)
    4-ıc hotels santai
    Royal grubu otelleri var ama pek bilgim yok.
    Bütçenizi 5k daha arttırabilirseniz lara barut var memnun kalırsınız.
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler. Temmuz sonu 5 gece aldım 81k ya. O tarihte antedon'dan 1.5k tl ucuza geldi.

• veteran V kullanıcısına yanıt
    Rixos Park Belek’e de bakabilirsiniz .Bir ara baya iyi fiyat veriyordu.Onun haricinde Barut Hemera,IC Hotel Santai Family(Küçüklü büyüklü Aqua da dahil 4-5 ısıtmalı havuzu var) , Titanik Lara.Bu arada sadece kapalı ısıtmalı da yeter derseniz seçenekler çoğalıyor.Megasaray bunlardan biri
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Akralari neden iptal ettiniz hocam. Takip edemedigimiz bir durum mu oldu

• Temmuz ayi içerisinde 2 yetişkin 1 cocuk için 5 gece 60-65 bin e bodrum yada kuşadası yakini nereyi önerirsiniz?
    Tur firmalarının sitelerinde çok uçlarda yorumlar var maalesef karar vermeyi daha da zorlastiriyor
  • Arkadaşlar mc beach resort hotel de konaklayan oldu mu? Satın alma aşamasındayım. Yorumlarınızı merak ediyorum.
  • Baia salima kemer temmuz sonu 4 gece 2 kisi 53k iyi midir ?
  • Merhaba kimoras park dan 4 geçe almıştık 48 bin tl ye ama uçak bileti transfer 60 70 bini buluyor onun yerine İzmir Balıkesir tarafların da kendi aracımla gideceğim 4 gece 5 gün alkol olmayan herşey dahil otel arıyorum maks bütçe 30 35.

Antalya otel uçak transfer 60 70 e geliyor 4 gün için değecek bi şey değil bence
    Onun yerine 5 gün 30 35 e gidip kendi arabamla 5-6 sürecek yer bakıyorum amacınız denize girmek yemek yemek dinlenmek.
  • Senator34 S kullanıcısına yanıt

Kendi aracınız ile neden gitmiyorsunuz?

Kimeros'u 5 gece alsaydınız keşke, 60k civarına geliyordu siz aldığınız zaman.

İzmir-Balıkesir taraflarında Antalya kalitesinde hd yok diye biliyorum.

• damneed D kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar yolu çekmek istemiyorum gidiş 10 saate yakın sürüyor açıkçası gece araba kullanamıyorum. 60 k da olsa yakıt otoban ücreti o bu yine 70 e gelir diye düşünüyorum.
  • Merhabalar.Crystal Sunset hakkında bilgisi olan var mı ?
    4 kişi aileyiz haziran sonu temmuz başı 6 gece düşünüyoruz.13-16 yaş 2 çocukla.
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    Hocam kişisel sebebler gecelik 11den titanic Belek yakalamıştım bunun için Akra kemeri bıraktım , sonra kargaşalı geldi otel biraz titanic iptal ettim

Akra sorgunu ailemle giderim diye aldım sonra onların planı degıstı

Akralar Aralık sonuna kadar fiyat değiştirmedi Euro 38den 36ya indi 24k taksit ödemişim tekte geri nakite geçip yatırım yaptım

Akra 4 kişiden 2 kişiye inince aynı oda olmasına rağmen fiyat 49dan 40a ineriz gibi saçma cümleler söyledi, voyage aradım eski fiyatın çok az üzerinden gün sayımı arttırdı 👍
  • 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.