< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (704. sayfa)
-
-
Hocam ne kadara gelmişti? Valla yazdıklarınızı okuduktan sonra bende de 2-3 gece bi kaçamak yapma hevesi uyandı:)
-
Hocam çok özendirdiniz gerçekten
Yaza hangi oteli aldınız merak ettim şuan 😆
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mayıs voyage torba , Eylül 3. Hafta voyage sorgun
Akra kemer iptal ettim - Titanic Belek iptal ettim - Akra sorgun iptal ettim
Hocam spontane Lara barutla tanışmak güzel oldu 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Ocak 2025; 21:45:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Fiyata baktım bende aynı fiyat hala. Gerçekten iyi. En ucuz 3 tip oda var, tavsiyeniz var mıdır? Deluxe Oda Yandan Deniz Manzaralı, Deluxe Bahçe Oda, Deluxe Lagoon Oda. Bir de swim-up odalar ısıtmalı mı hocam biliyor musunuz acaba?
-
Hocam cuma gecesi aldım arabaya binip geldim 🙂sabah 7.40da otele girdim
Isıtmalı hocam buhar çıkıyordu , arayın teyit edin bence ama gerek var mı sorgulamak gerek( ama teyit edin nolur nolmaz çok fazla çeşitte swim up var ) onun yerine balkonda jakuzi değerlendirilir
Bu arada otel bayağı sıcak oda 28 dereceye set edilebiliyor ,
Duştaki su 60 derece akıyor , hamamda su aşırı sıcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Ocak 2025; 22:6:3 >
Teşekkür ederim.
Anladım hocam teşekkürler. Valla bize 1.5 saat Antalya, bende alayım hafta sonuna 2 gece bari:)
-
Oo süper ben 7 saatte geldim 😕ama değer iyi geldi sapanca yerine burayı tercih ettik
Hocam sizin tavsiyeniz üzerine oteli haftaya almak istiyorum perşembe giris pazartesi çıkış olacak şekilde. Nasipse mugladan gideceğim. Otelde ısıtmalı kapalı havuz ya da ısıtmalı açık havuz var mı? Swim up oda odanın içinde de sıcak sulu havuz mu var demek? Kusura bakmayın net anlayamadim? Otelin yemekleri ve içecekleri çok iyi anladığım kadarı ile. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam
Umarım hayırlısı olur
Dışarıda olan 27dereceye ısıtılıyor kademeli büyük bir havuz
Diğeri kapalı ve ucundan açığa açılan havuzda ortam sıcaklığı 28 oluyor , su sıcaklığı 26-27 deniyor tuzlu su çok keyifli
Swim up odalardan bazılarında buhar çıkıyor ama ben tavsiye etmiyorum yağmurlu olursa şans ya boşa gider çok kalabalık olmuyor havuzlar
Otelde bileklik ve havlu kart yok her yer free
Kişisel danışmana bornoz bana dar geldi dedim s m l xl xxl odama getirildi 👍
Bonus görsel : anlık disko - Apple jack - margarita (Türkçe şarkılar var çok şükür 🤲 )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Ocak 2025; 22:46:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kış aylarında oda tiplerinden deluxe bahçe swim up odaların olduğu havuz ısıtılıyor hocam, lagoon swim uplar ısıtılmıyor, ama swim up oda alırsanız muhtemelen zaten alanları bahçe swim uplarda toplarlar kışın o odaları alan açık ısıtmalı havuzdan yararlanmak için almıştır, yine de niyetine girerseniz belirtin. Ben ilkbahara giriş döneminde ramazan bayramında değerlendiririz diye düşünerek bilgi almıştım, sonra bebek meseleleri derken sonraki yıllara kaldı :)
Tekrar teşekkürler. :) Swim up fiyat farkı az geldi o yüzden bi niyetlendim bakalım.
-
Rica ederim. Evet hocam danışın, daha önce Barut konaklaması varsa sadakat indirimini de konuşup isteyin, ya da swim up oda için de ek bir indirim talep etmeyi deneyebilirsiniz
Barut konaklaması yok ama Ramazan bayramına Hemera almıştım. Konaklamadan saymıyorlar sanırım değil mi?
-
Hocam bildiğim kadarıyla konaklama tamamlandıktan sonra başlatıyorlar sadakat indirimini, bence şu yapılabilir, şimdi Ramazandan önce Lara’da konaklarsanız sonra Barut Hemera’yı sadakat indirimiyle tekrar aradaki farkı düşebilirler :)
Hocam bilmiyorum ama swim up cok kafama yatmadı açıkta uzun süre yüzme olmuyor , kapalı deniz suyu ve sahile gidip alkol almak daha çekici geliyor 🙂
Hemera'yı pazaramadan almıştım ya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X