Bildirim
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (703. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
erdfb_1907
,
erdfb_1907
,
root16
,
ilkerbb
,
Rhaegar_Targaryen
,
Metiny9
Daha Az
6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü, 3 Mobil, 1 Android
Giriş
-
Valla hocam öyledir de değer gibi ya. Umarım Hemera pişman etmez.
-
Teşekkürler cevap için. Son sırayı almışız. Aile dostu olmasına sevindim, peki ne anlamda aile dostu Şenay hanım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 5 Ocak 2025; 18:22:25 > -
Barut goia ve barut b suits var üzülmeyin sonda değilsiniz😂 -
Teşekkürler hocam, içime su serptiniz.
-
Kalmadım burada kalıp memnun olan arkadaşların yazılarını okumuştum.
Tui ve barut müşteriyi pişman etmez diye düşünüyorum.
Otel kafa dinlemelik parti oteli değil. Herşey dahil konseptte belli saatlerden sonra içecek kısıtı var diye biliyorum.
Daha az maliyetli olan crystal botique oteli de inceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 5 Ocak 2025; 18:26:16 > -
Barut goia ya tatili olan ben bu mesajı görmesem iyiyfi 🤣 -
Benim bu yaz 2. Tatilim olacak şaka 1 yana gittiğim tesisler arasında oda genişliği yeniliği ve konforu 1. Sırada
Yemek lezzeti ve hizmet kalitesi de çoğundan iyi olan bir tesis
Personel nezaketi 1. Sırada
Tek dez avantajı deniz e sıfır olmaması oda çoğu devasa otelde sıcakta sahile yürümektense servisle gitmesi bizim için daha rahattı. -
Barut Hemera bence son sıra denebilecek bir tesis değil, oldukça güzel bir tesis, digerlerinin farkı Collection konseptinde geçme sebepleri yeme içme saatlerinin daha geniş olması, 24 saat yiyecek servisinin olması ve değişmediyse 134 çeşit yaklaşık ithal alkolün konsepte dahil olmasıydı.
Hangi anlamda aile dostu bu sorunun cevabını ben bildiğim kadarıyla cevaplayayım, 2020de rezervasyon yaptırırken Barut yetkilisi söylemişti, peyzajı yeşil alanları mini club içerikleri ile bu konuda tercih edilen bir aile oteli, siz 2 yetişkin iseniz Arum öneririm demişti bize rezervasyon yetkilisi, unuttuğum farklı detaylar da olabilir, Barut çağrı merkezine sorabilirsiniz yine, ama başta yazdığımı sonda yazayım, Barut Baruttur son sırası olmaz :)
Bir de Barut Hemera’nın 12 ay açık bir tesis olması mevcut kaliteyi, personeli ve işleyiş duzenini canlı tutmasını sağlıyor, ısıtmalı açık havuzu var, kışın da oldukça müşterisi aktif, bence çok keyifli bir tesis
-
Hocam onlar benim nedense aklıma gelmemiş, eklediğiniz için teşekkürler :) -
Detaylı cevap için çok teşekkür ederim. Collection ekininde farkını bilmiyordum onu da öğrenmiş oldum.
-
-
Bu saydıklarınızı deneyimlemeyi düşünüp kasımda gittiğim titanic lara da
Şalgam suyu ve ayran yok cevabını alışım
Hayattaki şansım🤪
Gittiğiniz tarihte iyi bence
sömestır da her yerde bir izdiham olacak. -
Fatih bey ikimizde öğretmen ailesi ve iki çocuklu aile olarak söyledikleriniz yüzüme sert bir tokat indiriyor :)
hayattaki şansımız bazen şansızlık olabiliyor.
-
Sağlık olsun hocam.
Bu konu gerçekten alabileceğimiz en iyi hizmeti bulabilmekte yardımcı oluyor.
Tabi bütçemiz doğrultusunda😂
Takdir edersiniz ki lüksün sonu yok.
Arkadaşlarla yüz yüze tanışmasakta birbirimizi tanıyor ve samimi yorumlarımız oluyor.
Kendi adıma sayfaya baktığımda beraber sevindiğim ya da beraber üzüldüğüm arkadaşlar oluyor.
Yeri geldiğinde hayattaki iniş çıkışlarımızı da burada paylaşıyoruz. -
Hocam şöylede anektod paylaşayım barut larayı titanic laradan ucuza aldım 😁
Forumun güzelliği bu , iş yerinde 20 kişiye sorsam titanic Lara ya da titanic Belek daha lüks der 🤓
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 5 Ocak 2025; 20:46:32 > -
Bende okurken içim kıyıldı 😅 Bir an kötü bir yorumla karşılaşcam diye korktum 😅 -
Kesinlikle öyle. geçen bir dost sohbetinde bile adınızı geçirdim. "benimle paralel bir tatil avcısı üstat var işimi kolaylaştırıyor" diye. Selamlar olsun size. Umarım güzel tatiller geçirmeye devam ederiz.
-
Ahh hocam o iş yeri tayfası yok mu.Sene olmuş 2025 hala Sueno da Sueno diyen bir ekip var bizde de.Zannedersiniz otel yönetimindeler,nasıl bir bağlılık anlatamam.
Sırf Sueno aşkı yüzünden yıllardır kaçırdıkları fırsatın haddi hesabı yok 😁 -
Hiç sormayın hocam sueno tayfa halen çok bağımlı 2025de yalan yok şans vermek istedim ama fiyatları aşırı saçma geldi , voyage iyi fırsat verdi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X