Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (702. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
14.174
Cevap
518
Favori
689.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam.
    2 yetişkin 2 çocuk (1 yaş ve 11 yaş)
    2-6 Nisan için

Voyage Belek 47k
    Voyage sorgun 36k
    Titanic Lara 48k
    Akra Kemer 29k
    Papillon belvil 40k
    Gloria verde 47k
    Selectum luxury 32k
    Gloria golf 46k
    Çalışta luxury 47k
    Nirvana dolce vita 36k
    Papillion zeugma 41k
    Rixos premium Bodrum 53k konser avantajı var
    Vogue supreme 38k
    Baia lara 34k

Hocam biraz çok alternatif oldu ama kafam karıştı. Bunlardan hangisi avantajlı hocam. Isıtmalı havuz olması çocuk için iyi olur.
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    İki kişi olsam çocuksuz otel seçerdim.
  • yucelcayir1984 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam geneli premium zaten hangisini seçerseniz seçin memnun ayrılırsınız.Sadece Baia Lara daha düşük kalibre onu elerdim.
    Geriye kalanlar arasında soğuk bir dönem olduğu için Vogue ve Rixos Bodrum'u da elerdim.Daha sonra da hem küçük alanı hem de 2 cocuğa hitap etmeyeceğini düşündügümden Akra Kemer'i elerdim.
    Geriye kalanlardan kalite/fiyat paritesi olarak baktıgımda Titanic Lara ve Calista'yı da elerdim.Maalesef Voyage Sorgun'da ısıtmalı havuz olmadığı için ona da veda ettikten sonra bana en mantıklı seçenek Selectum Luxury ve Nirvana Dolce Vita finale kalırdı.
    Bu tamamen benim tercihim her görüşe saygı duyarım benim hedefim en düşük fiyatla en kalitelisini almak şeklinde olurdu.
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Var mı öneri?

Ben de acaba somestr tatilinde mi yoksa sizin tarihlerde mi gitsem kararsizligi yasiyorum. Tesislerin hepsi o tarihlerde yaz sezonunu baslatiyor. Listenizdeki birkac otelle ilgili yorumlarimi yazayim.

Selectum Luxury bildigim kadariyla bu sene kisin kapali. Nisan basinda tesis tekrar acilacak. Yenilenmeyle ilgili bir bilgi yok ancak fiyati rakiplerine gore cok iddiali. Kisin hizmet vermeyen otellerin kadro olusturmalari zaman alabiliyor. Hele ki yeni acilma donemlerini hizmet acisindan riskli buluyorum.

Voyage Bslek, gecen sene somestr tatilinde oradaydim. Hizmet orta ust seviyede. Kadrolarinin hep anlatilan ciddiyeti yok. Alkol kalitesi ve yemekleri genel olarak basarili. Isitmali acik havuzu sahile yakin bir noktada. Hemen dibine bar kurdular biz oradayken. Ayrica bir snack restaurant da var. Havanin gunesli oldugu gunlerde cok guzel oluyor. Gecen sene somestr tatilinin son gunlerinde giris yapmistik. Tesis cok doluydu. O nedenle isitmali acik ve kapali havuz cok kalabalik olabiliyordu. Ilgili tarihler ramazan bayraminin hemen arkasina gelecek. Ekstra bir yogunluk olabileceginden endise ediyorum. Isitmali acik ve kapali havuz arasinda mesafe var detayini bir sonraki degerlendirmede yazacagim.

Diget alternatif Calista. Bu sene cok iddiali fiyatlar veriyor. Acentelerden alirsaniz bu gordugunuz fiyatlarin altina da inebiliyorlardi. (Tatilyum icin eminim). Bir onceki mayis ayi sonunda da Calista'daydik. Calista'daki calisan misafir iliskileri hep belirli bir seviyedeydi. Hem cok sicak hem de tam olmasi gereken mesafede. Mutfagi fena degildi aranan lezzetleri bulabiliyordunuz. Alkol biz oradayken gayet yeterli seviyedeydi. Bu sene kis konseptinde ciddi tasarrufa girmis gozukuyorlar. Nisan basi itibariyle yaz sezonundaki alkol kalitesine gecerler mi bilemedim. Gelelim isitmali havuzlar konusuna. Kapali ve acik olanlar birbirinden bagimsiz ancak cok yakin bir noktada. Bunun soyle bir avantaji oldu. Yagmur yagarken bile acik havuza girebiliyorsunuz. Cikar.cikmaz kapali tarafina gecebiliyorsunuz. Voyage'da oyle bir imkan yok. Biraz usursunuz. Bu sene Calista'nin bence en zayif karni olan aquapark kismina isitma yapmislar. Toplamda 3 kaydirak var ama bir yatirim yapmis olmalari sevindirici.

Sanirim ben yine de bu listede Voyage'i secerdim.

Simdilik benden bu kadar :)

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam voyage belek ve gloria lari dusunmeme sebebiniz gorece yuksek fiyatli olusu mu?

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt

Voyage belek ile ilgili 2024 yilinda cok fazla sikayet okudum bahsettiginiz gibi servis kalitesindeki ve yemek lezzetlerindeki (alacarte ve ana restaurant) dususle ilgili. Ayirca kokteyller de anladigim kadariyla eski voyage kalitesinden cij uzak, Sizin de yorumunuz bunu dogrular nitelikte sanki.

Voyage ile ilgili kafamda cok soru isareti olusmaya basladi.

Çocuk sayısının az olacağı liu resorts
    Bütçe sıkıntısı yoksa adam&eve
    Ya da daha az bir bütçeyle crystal boutique beach
    Bu otelleri inceleyebilirsiniz.
    Bütçenizi yazıp +16 otel diye sorarsanız güzel tavsiye veren arkadaşlar olacaktır.
  • Daha öncede yazmıştım lütfen yardım ederseniz sevinirim ev olayına girdik 5 senedir yerinizden kiprayamadik otel aramayı ya unuttuk yada hersey değişti 2 çocuk var biri 8 biri 11 aile olarak çocukların zevk alacağı temmuz Ağustos farketmez ama burada hep Antalya otelleri var Antalya olmayan maximum kredi kartimda yok 😀 lutfen erken rezervasyon ile güzel kampanyali otel önerilerinizi alabilirmiyim
    60 k bütçe var. Yemek spa deniz güzel olsun yeterli bizim için
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Sanırım bayramın Nisan başına gelmesinden dolayı oteller yaz konseptine geçmiş olur diye düşünüyorum. Kalabalık olacağı için olumsuz yorum almak istemezler. Ben de bu yüzden bayram sonrası kalabalık geçer diye bu tarih de düşünmüştüm. Belki de fiyatların uygun olması yaz sezonuna geçmeyecekleri anlamına da gelebilir. Ben de ne yapsam bilemedim hocam

Ben de biraz oyle dusunuyorum hocam. O nedenle 2. Cocuk ucretsiz olmayan oteller su anda 2. Cocuk ucretsiz olmasi taleplerini kabul etmiyorlar. Muhtemelen ciddi bir yogunluk bekledikleri icin. Yaz konseptini tesise sormakta fayda var. Bazi otellerin bayram basi itibariyle yaz konseptine gecebilecegini dusunuyorum. Sinirli da olsa. Bazi oteller iskelelerini acarlar. Bazilari aksam eglencelerine baslar dis ortamda.

7-12 temmuz 2 yetişkin
    Ets de
    Tui blue barut andız bütçenize uygun.
    Memnun kalacağınız bir tesis kaçırmayın
    Bu otelde daha önce kaldınız mı? Yabancı içecekler ücretli ve denize mesafe var sanırım.
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Keyifli tatiller hocam, detaylı inceleme için teşekkürler fotoğraflar çok iyi duruyor :)
  • Bu barut otellerinin sıralaması nedir? Lara Barut'u gördükten sonra Hemera yerine keşke Lara alsaydım dedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 5 Ocak 2025; 17:31:32 >
  • cemo_ooo C kullanıcısına yanıt
    Tamamen fiyat kaynaklı hocam dediğiniz gibi.
    Örneğin Selectum 32k Voyage Belek 47k bu oran %50 civarı.
    Voyage Belek 10 üzerinden 9'luk bir otelse Selectum Luxury'de en az 8 puandır.Aradaki farkın %50 olmaması gerektiğini düşünüyorum.
    Yani ben kendi açımdan 47k Voyage Belek'e gidecegime 32k'ya Selectum Luxury'e giderim açıkcası.İkisinden birinin fiyat politikası hatalı ya Voyage Belek çok yüksek ya Selectum Luxury çok düşük.İkisinin arasındaki parite %10-15 arasıdır en fazla.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Lara>Cennet Acanthus>Arum>Hemera, yalnız Arum Collection otel olarak geçip standartları daha yüksek olmasına rağmen Hemera’nın peyzaj ve aile dostu konseptiyle seveni daha çok.
    Yalnız hocam Lara Barut Hemera'dan ortalama %40-50 daha pahalı.
    Hocam 2 gecede 5000 fark vardı izin problemimiz olduğu ve yazın barut Lara 20k üstünde olduğu ve zor gelebilecegımızı düşünerek burayı aldık , peyzaj cidden çok güzel çok uğraşılmış belli
  • 
Sayfa: önceki 700701702703704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.